iOS 6
Re: iOS 5 Beta
След като телефона ми е джейлнат как да инсталирам iOS 5, казвате че не трябва от iTunes..
iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
Точно през iTunes e инсталираш ,все едно че правиш рестор.
Имаш предвид да я изтегля от този сайт, да отворя файла, той ще се зареди в iTunes и от там вече да го направя?gogi71 написа:Точно през iTunes e инсталираш ,все едно че правиш рестор.
А как да си запазя музика, снимки, видео, контакти и т.н преди да ресторна.. Сигурно има тема за това, ама не ги разбирам много, много..
Мерси.
Гледам го това чудо и се чудя дали ще стане.
Телефонът ми е ФЗ и искам да премина към този iOS5GM
Ще ми се прецака ли телефонът и ще мога ли после да премина официално към iOS5 на 12.10?
Телефонът ми е ФЗ и искам да премина към този iOS5GM

Ще ми се прецака ли телефонът и ще мога ли после да премина официално към iOS5 на 12.10?
Моя е заключен към Ментел и нищо не му стана. Беше джейлнат 4.2.1 . Бекъп през iTunes, после shift+restore (на Windows съм). След рестора iTunes сам ми каза дали искам да ресторна от бекъпа - дадох му окей и всичко си е наред - снимките, контакти, имейл настройки, календар. За музиката не знам, понеже не го ползвам за плейър. Даже VPN-a ми се запази.
iPhone 4 16Gb iOS5 GM Ф.З. Mentel
You cannot beat my skunk-fu !
А приложенията има ли си ги?satanatos написа:Моя е заключен към Ментел и нищо не му стана. Беше джейлнат 4.2.1 . Бекъп през iTunes, после shift+restore (на Windows съм). След рестора iTunes сам ми каза дали искам да ресторна от бекъпа - дадох му окей и всичко си е наред - снимките, контакти, имейл настройки, календар. За музиката не знам, понеже не го ползвам за плейър. Даже VPN-a ми се запази.
-
и смс-ите при ресторе връщат ли се?
iNewbie написа:Трябва да си дев. Ако не си дев чакаш до 12ти.
Не трябва да си ДЕВ !!! Тоест може и да не си - аз днес си сложих на моята 4-ка без проблем - никакъв бъгове не се наблюдават ..
-
И аз я сложих и си върви перфектно...джейлнах и ми се инсталираха нормално всички крактнати приложения!!!
С ментелски телефон съм и всичко мина нормално с iOS 5 GM, само да оправят mobile substrate и няма грешка 

iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Еми още там не трябва да го има съобщението за пропуснато, нали вече си говорил, затворилsatanatos написа:@iNewbie преди малко тествах 3 пъти. При мен няма такъв проблем. Ето и какво точно направих. Звънят ми и имам пропуснато. От лок скрийна слайдвам и се обаждам обратно. Говоря и след разговора, телефона е ънлокнат и ме връща на листата със скорошните ми набрани номера. Баджа за пропуснато свети, но като изляза с хоум бутона се изчиства.
При теб така ли е ? Може и аз грешно да тествам..

Квото и да направя не мога да получа нотификейшън за нов мейл

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
На Айфона го качих, нямах проблем, като изключим че нещо не ми качва бакъпните снимки, а само другата информация и това ми е проблем. На айпада не пожела, даде грешка във фирмуера още при селектирането му. Може би е счупен файла.
Като цяло май има проблем с бекъпа, тъй като и съобщенията ми не качи, както и любимите контакти и изобщо нищо.
Като цяло май има проблем с бекъпа, тъй като и съобщенията ми не качи, както и любимите контакти и изобщо нищо.
Виж дали си настроил всичко в клауда. При мен няма никакъв проблем снимки фото стрийм и тн си върви супер бекъпа. Дори седнах днес да си редактирам най-накрая контактите като хората през icloud.com 

MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
След рестарт на телефона мейл нотификациите започват да идват независимо какъв е настроения акаунт .me exchange imap...
Не мога да пусна обаче iTunes WiFi Sync-а каквото и да правя ми седи сиво...
Не мога да пусна обаче iTunes WiFi Sync-а каквото и да правя ми седи сиво...
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
iCloud.com има доста бъгчета.. но е нормално, нали уж е "бета"
. Като го оправят ( 12-ти нали ще е официално ), ще е доста удобно за всеки притежател на ай-устройство. Като цяло интерфейса ми хареса - направили са го достатъчно упростено , ака за безмозъчни хамериканци 

iPhone 4 16Gb iOS5 GM Ф.З. Mentel
С коя версия на redsn0w джейлнах те?
n3 a не тази от статията. Има я в гугъл репозиторито
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
Аз в клауда нямам достъп, защото не съм девелопър. Въпроса ми е как да го накарам да ми качи снимките от бекъпа, може би е нещо бъг и в итунс, нали е и там бета. Имам го бекъпа но качва само контактите, дори и ноутовете не ми ги качва.
Джейлнах iOS5 ама Cydia не се стартира
, стои си една бяла иконка и това е. Идеи?

Джейла е тетред и всеки път когато изгасиш ябълката трябва да направиш това.....Пускаш redsh0w и се избира само "Just boot tethered right now".mirror написа:Джейлнах iOS5 ама Cydia не се стартира, стои си една бяла иконка и това е. Идеи?
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Направих това, което казваш,но пак не стартира Cydia-та. 
А на 3GS и след рестарт пак всичко си работи.

А на 3GS и след рестарт пак всичко си работи.
-
Кога ще бъде достъпна iOS 5 и дали ще има вариант да тръгне на фабрично заключени уст-ва с BB 00.06.15?
SAMSUNG GALAXY W
-
на 12 ще е достъпна пък за др незнам
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Ще има с къстъм фърмуер.ventcislav написа:Кога ще бъде достъпна iOS 5 и дали ще има вариант да тръгне на фабрично заключени уст-ва с BB 00.06.15?
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!