iPhone 5 2012 г.
- terierapz5
Re: iPhone 5 2011 г.
Това е една нова песен на t-pain и wiz khalifa виьте в началото на клипа и в края на клипа има един телефон където много прилича на iphone 5 http://www.youtube.com/watch?v=noLrCDzAp5M
iPhone 4 16GB GLOBUL iOS 5.1 & HTC Sensation XE Android 4.0 <= ПРОДАВА СЕ
- terierapz5
вижте 4:41 минута
iPhone 4 16GB GLOBUL iOS 5.1 & HTC Sensation XE Android 4.0 <= ПРОДАВА СЕ
Напълно е възможно това да е новият айфон , защото и в текста се споменава за айфон, а също така четах някаде в сайта,че от ейпъл са патентовали точно тази технология за прозрачност .. Ще разберем разбира се след няколко дни, но съм склонен да повярвам на това.terierapz5 написа:Това е една нова песен на t-pain и wiz khalifa виьте в началото на клипа и в края на клипа има един телефон където много прилича на iphone 5 http://www.youtube.com/watch?v=noLrCDzAp5M

iPhone 3Gs 16GB black FW 4.1
iPad 2 3G 32GB white FW 5.0.1
iPad 2 3G 32GB white FW 5.0.1
Абсолютно НЕвъзможно е за момента да се направи такова нещо със същите екстри.
Това на клипа е само илюзия.
Това на клипа е само илюзия.
Всъшност такъв телефон прозрачен има на aston martin ... ще е много хубаво ако iphona е такъв
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Не е лош ,ама е твърде концептуален и от ейпъл не мисля ,че са готови на такива коренни промени в дизайн и всичко останало 

Относно клипа в YouTube на Wiz & T-Pain, много се съмнявам това да е следващото устройство с ябълка на гърба
. Интересува ме найстина ли ще има такова нещо като 4S [подобрена версия на 4-ката, включваща по-добър CPU и по-добра Camera) или направо към iPhone 5. Нямах време да ровя сайтовете, за това питам какви са последните новини.

iPhone 4 16GB (Black) Factory Unlocked, iOS 5.0, JB | MacBook Pro 13.3'' Mid 2009, Mac OS X 10.7 Lion | Samsung Galaxy S I-9000 8GB, Gingerbread 2.3.4 [Darky Mod v 10.3]
Последните новини са, че други ден вечерта всичко ше се изясни.. Има ли смисъл да продължаваме да гадаем. А тая концепция, наистина е готина и ако някога Apple направят такъв iphone то той ше е 6-7-8 и нагоре
Поне така мисля аз.

Teamwork makes the dream work!
Тази концепция ще стане възможна след много години защото дори и да измислят добре работещ прозрачен дисплей трябва и всичко останало да е прозрачно-процесор платки батерия и др. Производителите на телефони от толкова години немогат да измислят нова батерия след литиево-полимерната камо ли прозрачна
Не е въпроса в батерията, а в източника на захранване.anonim4o написа:Тази концепция ще стане възможна след много години защото дори и да измислят добре работещ прозрачен дисплей трябва и всичко останало да е прозрачно-процесор платки батерия и др. Производителите на телефони от толкова години немогат да измислят нова батерия след литиево-полимерната камо ли прозрачна

iPhone 6 Plus 9.0
MacBook Air 2013 OS X El Capitan
Добре,дайте поне тоя анимиран тапет да го намерим от някъде ,ще стои супер макар и на непрозрачни телефони!
дали ще може да гледаме презентацията някъде във нета или чак на другия ден на запис
Ще може със сигурност в снимки и текст на engadget.com и gizmodo.com. Да се надяваме, че ще пуснат официален стрийм на конференцията/vesssko88 написа:дали ще може да гледаме презентацията някъде във нета или чак на другия ден на запис
iPhone 6 Plus 9.0
- nasoblg95
- Обратна връзка:
За хората, които използват Макинтош в apple.com си има live stream 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
А колко хора си мислят, че телефонът ще има виртуална клавиатура и образ. Имаше едно такова клипче във vbox 

хахахах вярно хората много сериозно вярват в тази концепция, макар и на този етап да е невъзможна холограмната технология за вграждане в такава малка джаджа...Sovar написа:А колко хора си мислят, че телефонът ще има виртуална клавиатура и образ. Имаше едно такова клипче във vbox
Iphone 4 Factory Unlocked iOS 5
АйСИФОН, АйСИКТИР, АйСИНДЖИР, АйКЪМНАС
АйСИФОН, АйСИКТИР, АйСИНДЖИР, АйКЪМНАС

iPhone 5 @ iPhones.ru
02:53 @ iPhones.ru: Apple конференция започва 04.10.2011 в 21:00 Москва.

02:53 @ iPhones.ru: Apple конференция започва 04.10.2011 в 21:00 Москва.

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Роднина на приятелката ми вече е пуснал в продажба четворката си и е събрал още пари за петица, защото е 100% убеден, че ще има холограма. А това е човек, който не разбира от телефони и вярва на това, което види.WeeD написа:хахахах вярно хората много сериозно вярват в тази концепция, макар и на този етап да е невъзможна холограмната технология за вграждане в такава малка джаджа...Sovar написа:А колко хора си мислят, че телефонът ще има виртуална клавиатура и образ. Имаше едно такова клипче във vbox
Re: iPhone 5 2011 г. [ 4 октомври ]
Боже, божеее...много мъка... 

iPhone 6 Plus 9.0
- plamen5rov
- Обратна връзка:
За хората с чувство за хумор (и познания по английски) има и още една "свръх-секретна" публикация по темата за "петицата": http://www.theinquirer.net/inquirer/fea ... 604/iphone

Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
Баси глупсотите, холограми, и тн. Айде малко по-сериозно, ще е леко по-тънък, по-обличък тип ipad2 и по-бърз, тва е. Много по-важно е какво ще направят с ios5, но ще видим утре...
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
ХАха сещам се за един стар познат, оня ден бехме на кафе.. той използва телефоните само за разговори (работа) и ходи само с некви нокии от по 5 лева, обаче скоро ще се сдобие със собствена фирма и ми сподели, че се замисля за iphone 5, "освен, че ще ми придава по-така вид, знаеш ли колко е як, клавиатури, презентации... майката си е*ало" Обясних му за кво става въпрос и май ме разбра де... интересно ми е ако прочете хумористичната статия дали ще й повярва
ПП. Статията е бом-бок

ПП. Статията е бом-бок

Teamwork makes the dream work!