Изключително неприятен проблем при разговор! iphone 4

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
niko86

Изключително неприятен проблем при разговор! iphone 4

Мнение от niko86 »

Значи става въпрос за iphone 4,fw-4.3.3.
Преди няколко часа го отключих с Gevey чип и го Jailbreak-нах от jailbreak.com
След опит да проведа разговор установих,че отсрещния не ме чува,аз го чувам но той мен не.
Помислих че е от микрофона но от апликацията VoiceMemos установих,че проблема не е там.
Опитах да проведа 2-3 разговора и не ставаше.След рестарт направих 2-3 опита и накрая си проработи.В следващите 3-4 часа проведох може би около 10 успешни разговора докато преди 2 минути пак се прецака докато говорех.....
Сега след 3 опита и рестарт пак не става работата :(
Някой случайно да има идея какво може да е?
Soze

Re: Изключително неприятен проблем при разговор! iphone 4

Мнение от Soze »

Ами най вероятно от Гевеи чипа.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
niko86

Мнение от niko86 »

Т.е ако го сменя ще се оправи?
Soze

Мнение от Soze »

Ами виж сега лично аз този проблем съм го нямал и не мога да ти кажа. Отговарям ти от това което съм прочел от форума до сега че много често е от гевей чипа ! Там версиите му вече не ги помня. Та сменят чипове проблема си седи и на трета. четвърта смяна чак се оправяло положението. И извода е че има много такива който не работят и няма да се учудя и другия с който пробваш да не работи. Но е почти сигурно че е от чипа.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
niko86

Мнение от niko86 »

Мерси,днес ще сменя с един приятел чипа да видя с неговия който няма такъв проблем какво ще стане.Дано се оправи и да съм спокоен :) Мерси
niko86

Мнение от niko86 »

Проблема си остава,просто не се беше появявал скоро,но от вчера е много зле,не ме чуват,даже понякога ми бръжди в слушалката,няколко пъти дори нито аз чувам че е започнат разговора а май и отсреща не ме чуват.......какво може да е?
niko86

Мнение от niko86 »

Когато го стискам в областта на микрофона или му сложа хендсфрито и го размърдам,се усеща промяна,ту бръжди ту спре,като го натисна супер силно и отсреща започват да ме чуват,но само по половин дума......
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

отвори го... виж данеби да е замърсен нещо, погледни да няма разместено нещо, ако пак не става му откачи рам кабела и препостави батерията, след което пак му закачи кабела... току виж се оправило, ако не - сервиз
niko86

Мнение от niko86 »

Нямам представа как се отваря,дори нямам подходящите инструменти
martinchoooo

Мнение от martinchoooo »

И аз имам този проблем, както при колега със шума, но при мен е на Айфон 3г (8ГБ) .. ту се появява ту изчезва. Много е неприятно. Интересното при мен е че проблема не е само този а почнаха да се появяват в много кратък период и други странични проблеми, като визирам и проблем с изгледа в менюто със всички повиквания - набрани, приети, неприети и проблема е там, че когато пробвам да вляза във въпросното меню списъкът, който ми излиза не започва от най-отгоре тоест от последния разговор, а ми се появяват от средата или от най-долната част на списъка. Извинявам се предварително че използвам темата на колегата, но ще помоля все пак за някакъв съвет ако някой може да ми предложи нещо за да отстраня въпросните проблеми. Поздрави ! :)
niko86

Мнение от niko86 »

Колега моя проблем си остана неразрешим и в момента си ползвам апарата ей така като мултимедиено устройство.......Apple си имат непризнат дефект в 4ките.Не е истина колко ме е яд
Torev

Мнение от Torev »

martinchoooo написа:И аз имам този проблем, както при колега със шума, но при мен е на Айфон 3г (8ГБ) .. ту се появява ту изчезва. Много е неприятно. Интересното при мен е че проблема не е само този а почнаха да се появяват в много кратък период и други странични проблеми, като визирам и проблем с изгледа в менюто със всички повиквания - набрани, приети, неприети и проблема е там, че когато пробвам да вляза във въпросното меню списъкът, който ми излиза не започва от най-отгоре тоест от последния разговор, а ми се появяват от средата или от най-долната част на списъка. Извинявам се предварително че използвам темата на колегата, но ще помоля все пак за някакъв съвет ако някой може да ми предложи нещо за да отстраня въпросните проблеми. Поздрави ! :)
Ако не си затворим приети/неприети/набрани с 2 пъти хоум бутона, то тогава ти остава в положението в което си го зарязал последно като си го ползвал. Пример: набрал си някой който, се намира в средата на списъка или просто си разглеждал списъка и си натиснал хоум-а и след това ако отвориш отново въпросния списък с повикванията той ще стои така както си го оставил. За мен това не е проблем или нещо такова. Поправи ме и извинявай ако съм те разбрал погрешно.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
niko86

Мнение от niko86 »

След рестор,проблема все още си остава,хората от другата страна просто не ме чуват,докато аз тях ги чувам.Някой има ли представа какво трябва да направя?
Благодаря
Публикувай отговор