3G iPhone Web сайтове - live 9 Юни - 20:00 часа

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Re: 3G iPhone Web сайтове - live 9 Юни - 20:00 часа

Мнение от Grievous »

Не ме интересува аз отивам към раздела Купувам-Продавам =)) =)) =))
Verbal Slaughter

Мнение от Verbal Slaughter »

Еми момци, сравнява се, дали е по-евтин при власите или византийците и после неколко часа път с кола ;)
Аватар
teodorteo
Обратна връзка:

Мнение от teodorteo »

Айде да видим дали румънците или византийците ще ви го продадат на $200. Тука има хора, които нямат връзка с главния мозък! Ще сключи ли някой от вас договор в в Румъния или Гърция, само и само да има тел. за $199? И ако може да ми каже колко ще му струва договора на месец. Аз мога да изкажа предположение....
Verbal Slaughter

Мнение от Verbal Slaughter »

Ти некъде да си ме видел, да пиша нещо свързано с договор?! Кфо? Мислиш, че няма да се продава само апарата ли? Вкарай малко свежа мисъл в главата
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

като гледам на аппле сторе препращат само към физически магазини :) И 2 год договора май май ще е неизбежен , затова е 299 долара за 16 гб .... бас ? То е близко до мозъка :)
И 3G Аифон с 2.0 и 2г с 2.0 фирмшаре има огромна разлика :) 3G Iphone не е отключен нито това че преднич е бил това ще е гаранция . Като гледам цената е логична единствено при подсигурен 2 год договор или невъжможност за ънлок/активате и без договор :)
... ще чакаме и ще видим... и на мен ми се иска 299 $ за 16 гб ама някои мисли ли Touch е такива пари....така че Verbal Slaughter ако малко се беше замислил логично..... щеше си замълчиш не да се репчиш на човека който явно може да мисли :)
Аватар
Cristensen
Обратна връзка:

Мнение от Cristensen »

Ето и малка част от презентацията

http://www.youtube.com/watch?v=KLOUa2HoYVw
iPhone 4 - IOS 4.2.1 - Globul
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Защо ти е част, като го има цялото :P
WWDC 2008 at apple.com
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

So, what’s the catch? It sounds like there is a catch and if you’re planning on unlocking, it’s a big catch. AT&T is saying there will be in store activation only, and there may be a penalty for not activating your iPhone 3G within 30 days of purchase

С 2 думи както казах ще се продава само в магазините (физическите) на Аппле ... с 2 год договор... така че към 299$ за 16гб добавете 24 месеца по 70-100 $ такса.. лол, ама сериозно ли някой си помисли 299 $ за 16 гб ей така ще ви го дадът? :)
stone cold

Мнение от stone cold »

Да си го държат тогава, в сандъка.
Последно промяна от stone cold на 10 Юни 2008, 13:33, променено общо 1 път.
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
saik0u

Мнение от saik0u »

Бе не знам, ние да налазим 2.0 FW пък не ми трябва 3G и GPS :P
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

Някой дали знае дали ще трее да се инсталира новата версия само от 1.1.4 или ще може от 1.1.1 към 1.2?
joro

Мнение от joro »

Съгласен съм с теб Apostol83, обаче има и друг момент - казват Half the price... и тъй като iPhone 1 se продава за $400 без договор то half the price би трябвало да е $200 също без договор. А може би просто се надявам да е така тъй като прецаках моя хардуерно и сега съм без музика на него. (:| Та определено имам нужда от нова играчка =;
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Chekara, както досега можеш от 1.0.2 направо на 1.1.4 примерно, т.е. не трябва да минаваш през всички версии, така ще можеш и от 1.х.х до 2.0 без проблеми да update-неш.

Joro, май всички четете само това, което ви изнася. Ето информация за договора, която написах в друга тема, ама кой да чете.... Официална е, като само това за наказанието още е непотвърдено:
VladTheImpaler написа:Само да отбележа един факт относно активирането на телефона в САЩ, така че да няма много надяващи се хора:
От AT&T заявиха, че вече ще трябва да се активира телефона в магазин или на AT&T или на Apple. Процедурата ще отнема между 10 и 12 минути за телефон. И поне в началото телефона няма да се продава online, така че и без това ще сте в магазина...
Както виждате са взели мерки против отключването на телефоните.

EDIT: И една малка "незначителна" добавка:
Dow Jones' report: "AT&T and Apple are working on a form of penalty for users who don't activate their iPhone within 30 days of purchase."
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
kazimir

Мнение от kazimir »

Очакванията ми бяха по големи :) ,но и без това не ми дадоха виза за САЩ :((
joro

Мнение от joro »

Добре, съгласен съм както казах и по-горе, просто изразих друго предположение. Вариант тогава остава покупката от E-bay като цената най-вероятно ще калкулира цената на тел + неустойка по договора.
devilfromhell

Мнение от devilfromhell »

ще се появят бушони споко :) въпреки това, тука в началото ще е поне 1200, 1300лв. - мнозинството няма да имаме Iphone 3G поне още 3,4 месеца :(
някой има ли инфо дали пада цената на стария модел?
kazimir

Мнение от kazimir »

Според мен едва ли ще е над 1000 лв
Аватар
Jupiter
Обратна връзка:

Мнение от Jupiter »

Ако някой даде 1000 лв. или е луд или не знае какво да прави с парите си . Очаквам в началото на октомври да се продават по 400-450 лв.
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
KristianDinev

Мнение от KristianDinev »

kazimir написа:Очакванията ми бяха по големи :) ,но и без това не ми дадоха виза за САЩ :((

=)) =)) =)) хахаха аз имам паспорт =)) =)) =))
iPhone 16GB 1.1.4
Apostol83

Мнение от Apostol83 »

Още малко, някой от админите тук без да искам да обидя някого забравят че 2.0 в момента е бета, Зибри не хаква и не може пише код а дори и в краденето на такъв е много зле и колко телефона е брикнал не е истина...

Така че не се знае дали 2.0 final ще бъде хакната, а дори и да е имам чувството че 3G Iphone ще има някаква защита било то в ЕЕПРОМ или някои blown fuse както при xbox360, така че ... не се радваите за 3G и не си продавайте 2G то на по ниска цена... скоро то ще скочи тъй като нович тел е просто една пластмаса с 3G ;)

Едно искрено се надявам сладури като тези от CNPDA и други кракери да пускат програмките от Апп сторе в инсталлер без пари :)
KristianDinev

Apostol83 написа:още малко , някой от админите тук без да искам да обидя някого забравят че 2.0 в момента е бета , Зибри не хаква и не може пише код а дори и в краденето на такъв е много зле и колко телефона е брикнал не е истина :)
Така че не се знае дали 2.0 final ще бъде хакната , а дори и да е имам чувството че 3G Iphone ще има някаква защита било то в ЕЕПРОМ или някои blown fuse както при xbox360 :) така че ..... не се радваите за 3G и не си продавайте 2G то на по ниска цена.... скоро то ще скочи тъй като нович тел е просто една пластмаса с 3G ;)
едно искрено се надявам сладури като тези от CNPDA и други кракери да пускат програмките от Апп сторе в инсталлер без пари :))))

Абе iPhone 3G ще бъде по-як =)) И е по-бърз. Зибри ще го хакне веднага когато излезне, няма да има никакви защити =)) А старият iPhone е бавен и понякога забива.
iPhone 16GB 1.1.4
saik0u

Мнение от saik0u »

@joro: поне до колкото разбрах от пресконференцията на първо ниво телефони ще се продават само в магазините на аппле и АТ&Т, което значи че няма да ги има в ибей
иначе 100% ще са сложили защити и шит на новия телефон.. щом даже наказание искат да праскат като не си го активираш в магазина им до 30 дена..
лично аз нямам желание за новия телефон дори и да беше без договор.. ще почакаме и ще видим само дали ще може да налазим новия софтуер на старите телове хакснат :P
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Apostol83 написа:още малко , някой от админите тук без да искам да обидя някого забравят че 2.0 в момента е бета , Зибри не хаква и не може пише код а дори и в краденето на такъв е много зле и колко телефона е брикнал не е истина :)
Така че не се знае дали 2.0 final ще бъде хакната , а дори и да е имам чувството че 3G Iphone ще има някаква защита било то в ЕЕПРОМ или някои blown fuse както при xbox360 :) така че ..... не се радваите за 3G и не си продавайте 2G то на по ниска цена.... скоро то ще скочи тъй като нович тел е просто една пластмаса с 3G ;)
едно искрено се надявам сладури като тези от CNPDA и други кракери да пускат програмките от Апп сторе в инсталлер без пари :))))
С цел да не те обидя, защото не искам така да тълкуваш нещата - като обиди ще ти кажа само, че за пореден път се убеждавам колко си зле мойто момче. Ти ако знаеш какво стои зад думата - Зибри аз си режа главата. Един съвет от мен приятелю. Изказвай се по въпроси по който си компетентен ;)
Щотото иначе много хора ще ти се смеят
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
KristianDinev

Adamov написа:
С цел да не те обидя, защото не искам така да тълкуваш нещата - като обиди ще ти кажа само, че за пореден път се убеждавам колко си зле мойто момче. Ти ако знаеш какво стои зад думата - Зибри аз си режа главата. Един съвет от мен приятелю. Изказвай се по въпроси по който си компетентен ;)
Щотото иначе много хора ще ти се смеят

КАТО МЕН =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
iPhone 16GB 1.1.4
stone cold

Мнение от stone cold »

Бургазлийката се изложи яката. Сигурно той има нов начин за отключване, и сега гледа да сломи ЗИ. Евалата на таквизи момци.
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
Публикувай отговор