Iphone 3G - коя версия на FW би паснала най-добре
Iphone 3G - коя версия на FW би паснала най-добре
Здравейте,
помолиха ме да попитам на тел 3Г от Глобул купен с 3.1.3 до колко ще е най-добре да се качи?!
И да има JB по възможност?!
помолиха ме да попитам на тел 3Г от Глобул купен с 3.1.3 до колко ще е най-добре да се качи?!
И да има JB по възможност?!
Re: Iphone 3G - коя версия на FW би паснала най-добре
Това е най- удачната версия за този модел. Препоръчвам да не качва повече от това!
"Legio Patria Nostra"
А един рестор ще го съжеви ли малко
За джейлбрейк - да.
Това горе което постнах не е ли за 3.1.2 или става и за 3.1.3?!
Сега разбрах това със стъпките.Само tethered ли има за 3.1.3 ?!
Untethered е джейла 

- keeponrollin
Аз съм с iPhone 3G c 4.2.1.. усеща се че е по-бавно на моменти спрямо 3.1.3 но доста апп-ове, които преди на 3.1.3 не можеха да се качат, сега се качват и вървят без проблем. Така че се примирявам с 1-2секундните закъснения на моменти.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Аз съм с 4.1 и тела е много зле чакаш за всичко по 8-10 сек не се търпи. Ако кача 3.1.2 има ли всякакви приложения за тая версия и дали ще тръгне по добре и какво мислите за 4.2.1 или нагоре за iPhone 3g?
Modem FW на телефона е 06.15.00.
Settings>General>About>Modem Firmware......какво ти пише?
Settings>General>About>Modem Firmware......какво ти пише?
Последно промяна от gogi71 на 09 Май 2012, 01:45, променено общо 1 път.
Говорете малко като за по прости хора... 

Привет!
Взех си 3g, Version: 4.1 (8B117), Modem 05.14.02, Model MB489T и за жалост откривам, че доста apps не ми тръгват, дори и facebook ми "каза", че иска 4.3. Какво да направя, (1) да ъпдейтна ли? (2) С кой фърмуер да ъпдейтна, с 4.3 ли? (3) През ITunes ли да ъпдейтна? Имам инсталирана Cydia. Уверяват ме, че телефона работи с всички оператори. Дано ви давам достатъчно инфо, за да можете да ми помогнете, за което ще съм много благодарен. (Изчетах доста из форума, но все повече започвам да се обърквам...
)
Имам и още едно питане- не ми работи нормално хоум бутона, налага се да го натискам по 2 пъти, или по-силно друг път. (4) Това възможно ли да е от софта бавене и също възможно ли е да е някакъв сериозен проблем, защото си спомням, че преди година носих на ремонт един Iphone 4, със сходен проблем и ремонта струваше 400 лева - презапояване на чип....
Преди въпросите, които съм задал, съм сложил да си имат номера, за да е по-лесно, ако някой реши да ми помогне с нещо, в което не се съмнявам.
Много Ви благодаря за вниманието и се извинявам, ако въпросите ми изглеждат ламерски за Вас, но аз наистина се постарях да попрочета доста, преди да ги задам и да чакам "на готово"
Поздрави!
Взех си 3g, Version: 4.1 (8B117), Modem 05.14.02, Model MB489T и за жалост откривам, че доста apps не ми тръгват, дори и facebook ми "каза", че иска 4.3. Какво да направя, (1) да ъпдейтна ли? (2) С кой фърмуер да ъпдейтна, с 4.3 ли? (3) През ITunes ли да ъпдейтна? Имам инсталирана Cydia. Уверяват ме, че телефона работи с всички оператори. Дано ви давам достатъчно инфо, за да можете да ми помогнете, за което ще съм много благодарен. (Изчетах доста из форума, но все повече започвам да се обърквам...

Имам и още едно питане- не ми работи нормално хоум бутона, налага се да го натискам по 2 пъти, или по-силно друг път. (4) Това възможно ли да е от софта бавене и също възможно ли е да е някакъв сериозен проблем, защото си спомням, че преди година носих на ремонт един Iphone 4, със сходен проблем и ремонта струваше 400 лева - презапояване на чип....
Преди въпросите, които съм задал, съм сложил да си имат номера, за да е по-лесно, ако някой реши да ми помогне с нещо, в което не се съмнявам.
Много Ви благодаря за вниманието и се извинявам, ако въпросите ми изглеждат ламерски за Вас, но аз наистина се постарях да попрочета доста, преди да ги задам и да чакам "на готово"
Поздрави!

Здравейте и се извинявам че пиша в темата на колегата но съм с сходни проблеми и аз . Взех iphone 3g 3.1.2 качих му 4.2.1(8C148) и даунгреиднах фърмуера на модема до 05.13.04 .Проблема ми е че от както съм с 4.2.1 не мога да пусна мобилният интернет , на Виваком съм и съм въвел ръчно настройките и пак не става нито с 3G нито без него . Има само безжичен интернет . Проблема с програмите и при мен е в сила , от къде човек може да свали по стари версий на skype,facebook и тн за да вървят на 4.2.1 или има ли начин да се качи 4.3 на iphone 3G ?
Аз съм лаик, но да те попитам, понеже ми хрумва защо може да нямаш данни- възможно е ако си сменил името на оператора да е така. И друго ако имаш инсталиран SBSettings, виж в него дали не са изключени DATA.
Колкото до програмите и аз не знам още...
Колкото до програмите и аз не знам още...
ПРОГРАМИ бол,само ти трябва джеилнат тел и ifunbox за компютър. Търсиш skype 3.нещо си .ipa инсталираш и готово,програмата е супер елементарна и лесна-синхронизираш телефона с itunes,пускаш ifunbox гледаш отгоре install app намираш файла с окончание ipa(програмата) даваш с мишката върху нея и започва инсталация. Търсиш програми за нашата версия 3.1.3 с проба грешка-инсталираш,ако не стане пак пробваш с друга версия и така. Успех!