Проблем с Iphone 3gs 16gb
-
Проблем с Iphone 3gs 16gb
От менюто на телефона пуснах изтриване на всичко и сега телефона седи на черен екран с ябълката и дотам. Пробвах с home buton + power няма ефект. Закачам го към ПЦ ,но iTunes не отчита нищо. Някаква идея? Мерси предварително.
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Re: Проблем с Iphone 3gs 16gb
Имаш ли запазени сигнатури за 4.3.3?
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
-
какво ще рече това ,че съм малко бос с тези телефони имам го от 2 ден-а 

- nasoblg95
- Обратна връзка:
Мале човек... телефона беше ли джейлнат?
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Свали TinyUmbrella от тук http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/. Свържи телефона към компютъра, избери го в програмата и дай Save SHSH. Ако не стане нищо ресторваш с 4.1. Накрая може да ти даде грешка и да остане в recovey Mode. Ще го извадиш с порграмта, която ти дадох. Маркираш телефон в ляво и даваш Exit Recovery. След това ще го хактивираш с limera1n по тази тема. След това, ако не го изпозлваш към оператора към който е заключен качваш iPad-ски бейзбенд с Redsn0w.
Но първо кажи дали ти запази сигнатури?
Но първо кажи дали ти запази сигнатури?
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
-
Така ....... забавно е TinyUmbrella не засича телефона и limera1n също някаква идея?
Вземи малко да почетеш и питай предишния собственик телефона ФО или ФЗ!Че ако ги слушаш може и да си заключиш телефона!!!
Ако искаш съвет, трябва да изложиш поне следната информация: имал ли е джейлбрейк; фабрично отключен или заключен е; ако е фабрично заключен, имаш ли карта за активация.
Всяка информация, с която разполагаш, е добре дошла. Не предприемай нищо преди това.
Всяка информация, с която разполагаш, е добре дошла. Не предприемай нищо преди това.
Телефона е в мен вмомента, Английски е => ФЗ за бг картите?? .. Кофтито е че няма как да разберем нито версия на фирм-а нито на бб.. Чакам идеи
П.П. Имам карта на АТ&T
П.П. Имам карта на АТ&T

след 30 мин ще ги paste-на че вмомента го зареждам няма грам батерия
10х все пак

- Тъй като незнаеш нищо за телефона а преполагам че ще е на 4.3.5
- 1. Изтегляш последната версия на Redsn0w 0.9.rc19
- 2. Закачаш устройството към компютъра, стартираш Redsn0w посочваш му оригинален 4.3 .3 и избираш само “Just enter pwned DFU mode right now”
- 3.След като влезне в ДФУ мод стартираш iTunes избираш устройството и с натискаш на Shift+Restore посочваш изтегления къстъм.
- ВВ ще си остане същия и не ти трябват сигнатури за 4.1
Проблем.Значи телеофна е изключен , включвам го към зарядното или за пц и ми се показва иконката на батерията с червеното и отдолу че зарежда и след 10 тина мин явно като се позареди малко светва ябълката.От това полжение не мога по никакъв начин да го вкарам в ДФУ мод .Задържам power после и хоум , пускам power остава само хоум минават секундите на редсноу и ми излиза ерор-а No device detected а без дфу няма как да ресторна с къстъм-а
Изключваш го като задържиш Home+Power бутоните и след това правиш процедурата.
Ех на времето колко беше просто с 2г моделите ;Д
Излючих го,цъкнах редсноу и до момента с задържането на хоум и пауър обаче изгрява само до ябълката и ми излиза еррора за сноу-а че не съм разбрал инструкциите.......
П.п.
Когато го изключа и е вързан към Юсб той сам се стартира и така го изключвам 2-3 пъти докАТО ОСТАНЕ ОФФ ЗА ДА МОГА ДА ПРОБВАМ С РЕДСНОУ
Излючих го,цъкнах редсноу и до момента с задържането на хоум и пауър обаче изгрява само до ябълката и ми излиза еррора за сноу-а че не съм разбрал инструкциите.......
П.п.
Когато го изключа и е вързан към Юсб той сам се стартира и така го изключвам 2-3 пъти докАТО ОСТАНЕ ОФФ ЗА ДА МОГА ДА ПРОБВАМ С РЕДСНОУ
Има ли значение когато ме пита за кой модел телефон точно.защото имеи не виждам на капака има само ид-та от типа а013б... Аз избирам na "Is this newer model - YES"
Попринцип съм наясно какво трябва да направя но просто не мога да го вкарам в дфу
gogi ако ти е по удобвно дай скайп да не флоодя тук
Попринцип съм наясно какво трябва да направя но просто не мога да го вкарам в дфу

gogi ако ти е по удобвно дай скайп да не флоодя тук