Някой изял ли го е като мен с интернет през роуминг

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
gogi71

Re: Някой изял ли го е като мен с интернет през роуминг

Мнение от gogi71 »

И двамата пишете глупости темата е от доста време :)Ако е на 4.0 или по висока няма да има проблеми със мобилния интернет,стига да го изключи....
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Успех с джейлван телефон в официален сервиз на епъл, дори след рестор ти казват ,че софтуера на телефона е сменян в един момент. Един познат в америка изгоря така щото един философ като тебе му ги обясняваше тея. Като джейлнеш и имаш нужда от сервиз, ресторваш и си най-големия. Да да ама не! Отидохме в сервиза оня плъгна телефона в компа си и му каза дори датите на които е джейлван телефона. Така, че пич не се подвеждай по такива приказки. И мен се опита един педерас от глобал нет сълщшънс (официален партньор на глобул) да ми отключи телефона така, ама не му се вързах.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

На мой приятел му смениха джейлван телефон в Германос.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Тук може и да минава номера, но в америка не, имат си програма за проверка.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
bojko84

Мнение от bojko84 »

muhata написа:Пробвай да ми обясниш каде може да съм се заблудил.
Интересува ме дали от проверяване на поща и влизане в една страница (http://www.booking.com) мога да съм врътнал 30-тина Мб за 5-6 влизания, общо за около 10-15 минути.
Трябва да си разглеждал всички снимки на хотела за да навъртиш толкова мегабайти :)
iPhone 3GS, iOS4.3.4 "VIVACOM"
rasim

Мнение от rasim »

аз като бях в дубай , ползвах 3г на Ипад-а , за около 30-40 минути и ми спряха картата , като се върнах ми казаха 1150 лв с ддс , по 28 лв или нещо такова било на МБ и съм ползвал 35 МБ , и имах лимит 50 лв , с много разправиии с Глобул накрая пак си платих сметката и ми направиха отстъпка за лоялен клиент 2.50 лв !!!
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

2,50 от 1150 ли са извадили тези идиоти?
Бахти направо ми стана жал.......
rasim

Мнение от rasim »

да , за лоялен клиент , и вдигах скандали за сметката но без успех , питах ги за какво е този лимит и т.н. те казаха че могат да спрат когато е надвишен лимита , но не са задължени , писах и до комисии за защита на потребителите , но нищо !
Публикувай отговор