Iphone 4 - Home бутона, не винаги реагира.
Iphone 4 - Home бутона, не винаги реагира.
Здравейте... От около 3 месеца вече имам iphone4 (от Глобул) и периодично Home бутона отказва... Смисъл че го натискам, но не реагира. Отначало помислих, че може да е нещо забил, но след рестарт пак си остана. После леко го почукнах и се оправи... Не беше ми правил дерт поне месец, но вчера пак така не искаше - та пак го почукнах и пак се оправи. Искам само да попитам дали на някой друг му се е случвало това?... И какво ще ме посъветвате, на сервиз ли да го нося...(хич не ми се иска)...
Re: Iphone 4 - Home бутона, не винаги реагира.
Телефона ти е гаранционен, не виждам да имаш по- добра опция!
"Legio Patria Nostra"
То ясно, ама оставам без телефон и то 20 дена...
На мой приятел му дадоха нов след седмица.......за същото,казаха че е мокрен и го мина по застраховка някаква 5 лева в Германос.Накараха го да доплати 35лева и му дадоха нов.
Ако не измислят нещо че е мокрен или изпускан ще ти дадат нов,Епъл не ремонтира........
Ако не измислят нещо че е мокрен или изпускан ще ти дадат нов,Епъл не ремонтира........
Всъщност си прав,но Германос нямат и оторизиран сервиз за iPhone 

iPhone 4 16 GB ФЗ М-Тел(JailbreakMe.com)
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
Иначе 20 лева струва ако не се лъжа тук във форума срещнах инфо някакви отзиви на сервиз в Студентски град.
- Angel-Petkov
При мен понякога се случва да не хване от първия път, но си мисля да не би аз да не го натискам както трябва?
Дали ако го занеса в Глобул срещу 40 лв. могат да ми го сменят за бял? 

iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
И ако евентуално се стигне до сервиз, трябва преди това да го ресторна защото съм с джейл, нали?
@ГЕЛЕ
Споделям информация от първа ръка,ако на някой тази информация е полезна ОК,ако не ми е все едно..........ако не ги натискаме няма как да ни сменят телефоните,като усетят че няма да се примириш със ситуацията нещата получават друго изражение и се стига до смяна на айФона.......
Споделям информация от първа ръка,ако на някой тази информация е полезна ОК,ако не ми е все едно..........ако не ги натискаме няма как да ни сменят телефоните,като усетят че няма да се примириш със ситуацията нещата получават друго изражение и се стига до смяна на айФона.......
Как така го "почукваш" ? И аз имам същия проблем
Как да го оправя ?

С пръст, около бутона и отзад покрай бутона, за сега държи, не ми е правил дерт.
sinbad0 написа:На мой приятел му дадоха нов след седмица.......за същото,казаха че е мокрен и го мина по застраховка някаква 5 лева в Германос.Накараха го да доплати 35лева и му дадоха нов.
Каква е тая такава застраховка , плащал ли е преди това нещо или като се счупи я е сключил ? Мтел имат ли такива неща някое знае ли ?
В мтел ми казват че ако бил мокрен ( тоест в сервиза като ти го намокрят нарочно) 450 лева и нов .
iPhone 5s 16GB SpaceGrey | iOS 7.1 | ФО |
-
Здравейте! Аз също имам проблем с home бутона на моя айфон 4 и се чудя дали да не го занеса в Мтел, но до колкото разбирам в сервиза им нарочно ги мокрели и до известна степен ме е страх да не намокрят и моя. И така въпроса ми е има ли някой със същия проблем, който да си е носил телефончето и при тях и ако може да сподели какво е станало Мерси предварително 

интересно ми е защо почти всеки го има тоя проблем 

delqnbotev написа:Здравейте! Аз също имам проблем с home бутона на моя айфон 4 и се чудя дали да не го занеса в Мтел, но до колкото разбирам в сервиза им нарочно ги мокрели и до известна степен ме е страх да не намокрят и моя. И така въпроса ми е има ли някой със същия проблем, който да си е носил телефончето и при тях и ако може да сподели какво е станало Мерси предварително
Ако искаш да си решиш проблема без да носиш тел. до Мен-тел, свали от cydia activator и забравяш за проблема

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
този activator какво общо има? 

Имам същият проблем, имам приятел и той с 4-ка и той има такъв проблем, не винаги отчита действие, а дори някои път като го натисна веднъж отчита, че съм го натиснал два пъти и ми излизат минимизираните приложения.
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
При положение ,че те мотаят с гаранцията и ти трябва алтернативно решение на проблемаzdravko96 написа:този activator какво общо има?
Примерно аз го използвам за да не натоварвам home botton,като съм настроил когато слайдвам от ляво на дясно на status bar да имитира home botton и обратното за multitasking gestures.Има много функций,сам трябва да избереш от него .... дали ще направиш respring с 2-ти натискане volume botton или само като го разтръскаш и тнт.
разгледай тук: http://www.youtube.com/watch?v=xcxS53ik ... re=related
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
ааа много е яко
... мерси че ми каза
... златен си!!!

Здравейте, след поредният такъв номер от въпросния бутон ми писна и го занесох в Германос. Това се случи миналият четвъртак. До сега ни вест ни кост от моят телефон... Продължаваме с чакането...
Иначе до колкото аз се обедих проблема не е хардуерен, а е софтуерен. Като ми зацикли последният път се разрових из нета и намерих на едно място един пич споделя, че като му се прецака бутона и вкара кабела - бутона започва да работи (кабела не е нужно да бъде свързан с компютър)... Логика не открих, но наистина - бутона си проработи. И спря да работи като извадих кабела.
Та така... ще видим какво ще се случи с моя телефон и ще споделя да знаете и вие как да процедирате.
Иначе до колкото аз се обедих проблема не е хардуерен, а е софтуерен. Като ми зацикли последният път се разрових из нета и намерих на едно място един пич споделя, че като му се прецака бутона и вкара кабела - бутона започва да работи (кабела не е нужно да бъде свързан с компютър)... Логика не открих, но наистина - бутона си проработи. И спря да работи като извадих кабела.
Та така... ще видим какво ще се случи с моя телефон и ще споделя да знаете и вие как да процедирате.
Точно след поста ми звъннаха, че ми е пристигнал и да ида да си го прибера... Отивам в протокола пише "Не е констатиран проблем с Home бутона" - т.е. не са правили нищо... Ударих на камък...
И аз го имам този проблем и ме дразни единствено като си спирам приложенията, че отчита само 1, а не 2 натискания.На мой приятели с Черна 16ка е същото, а на бяла 16ка работи перфектно...
-
- Обратна връзка:
При Бяла 16ка ниакакъв проблем няма
Един приятел с черен му ги прави...

Един приятел с черен му ги прави...
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB