Създадоха най-добрата реплика на iPhone 4

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Alxx
supporter

Re: Създадоха най-добрата реплика на iPhone 4

Мнение от Alxx »

Мерси че ни информира. А, да кажеш какво правиш тук иначе? =))
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Sasho999 написа:Това е мечта .... опитвах се да си кача андроид на айфона но не стана и го продадох
не понасям iOS ужасна е косервативна все някакви джейлбрейкове някакви подписи .. идотия пълна
истината е само в АНДРОИДа
"мноо си прос бе саше" :)) нищо лично, просто цитат. Абе толкова пари си дал за айфон и да не можеш да си инсталираш на него един Андроид.. Е*аси боклука викаш, а? Добре, че си го продал, аз бих го удрял в земята... безобразие.. и тоя iOS за нищо не става, някви тъпи апликации в тоя стор, половината, от които не са за резолюцията на моя телефон, ама кво да ти говоря.. като няма кой да ги удобрява преди да се качат, така е... :-S Пълна идиотия е поста ти. Когато изкараш повече от 3 дена с Андроида си (при нормална натовареност на използване) ела да ми кажеш колко е гъвкав и неконсервативен. Ако ще е Андроид по-хубу да си зема едно Eee PC и да му сложа един линукс и да си го нося навсякъде с мен, пък да си карам с нокия 3310. Верно ти кво прайш в тоя форум?
Teamwork makes the dream work!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

kike09 написа: "Пълна идиотия е поста ти. Когато изкараш повече от 3 дена с Андроида си (при нормална натовареност на използване) ела да ми кажеш колко е гъвкав и неконсервативен. Ако ще е Андроид по-хубу да си зема едно Eee PC и да му сложа един линукс и да си го нося навсякъде с мен, пък да си карам с нокия 3310. Верно ти кво прайш в тоя форум?
И този твойят пост не е по-малко идиотски, ша знайш.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Който , квото иска да прави с телефона си! Тва си е негово право! И също така си е негово право да се регистрира където си поиска!
SAMSUNG GALAXY W
Sasho999

Мнение от Sasho999 »

Вижте не съм толкова прост.
ползвах много различни тел.с windows mobile още от времето на 5 ...
после някак си дойде рен на iPhone 3GS та полудях с тия щуротии не могада рзбера защо се првят OS да нямаш свободен и пряк достъп до системните файлове ... и тогава !!!!! се появи Андроид за старата ми windows тояжка HTC HD2, която ме накара да се усетя някак си очарован и даже се пристрастих ..:-))))) ,
а по отношениие на това какво правя тук.... влизам от време на време за инфо, а и жена ми си запази айфона ...:-)
и да погледам какви мъки тресат тука хората... не че имам нещо против тях ... даже напротив ..
а иначе съм електронен инж. и всички такива неща ме поддържат .... просто имам необходимост то информация по всякави теми ... любителски и професионално

п.с. А това с Саше много си прост ... :-)
го приемам като закачка .... дошла от комиците :-))))

хресва ми и така да е :-)

на никой не се сърдя ...и акъл не давам ... само споделих вижданията си ...толкова !!!!
бъдете живи и здрави и пак ще хвърлям по едно око какво се случва тук, ако нямате нищо против :-)

а и лаптопа ми е macbook pro ( но си го ползвам с Windows 7 64bit) държа си го заради това че, хардуера си го бива, просто няма по добър ....
v_r.i.p.

Мнение от v_r.i.p. »

За всички любители на китайски боклуци :))
http://observer.ucoz.org/news/falshiv_i ... 06-20-1795
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Същата новина, но написана малко по-подробно и грамотно: http://www.kaldata.com/62246/Индиец-ста ... лефон.html

А това за MacBook Pro и Windows 7 е... нямам думи, явно е, че си го взел за гъзария само. Или другия вариант е да си го купил за игри и да си искал да се набуташ с възможно най-дебелата оферта в магазина. Едно от нещата, които най-много ценя при преносимите машини на Apple е поддръжката на мултитъч жестове на тракпада, а в Windows това май го няма. Също така не можеш да ползваш magic mouse под windows с всичките й екстри, а само като обикновена мишка без скрол. Ако жена ти иска да си синхронизира семейните ви снимки, събитията в календара и контактите, може малко да се поозори под Windows, особено след борбата с MS Outlook Adress Book-a.
Експорта на снимки от iPhone към Windows вече да си призная, дори не помня и как ставаше. Докато под Mac OS X всичко е native.

Разбирам, че Андроид телефоните са ти страст, но този форум се върти около телефони на друга платформа и трябва да се уважава това ;)

По темата сега:
Това да си вземеш реплика на iPhone и то с претапициран Андроид е...върха на идиотията. Твърде вероятно е да усетите главно лошите страни на двете платформи: лаг, недоизмислено (не напълно модифицирано) UI, проблеми при обноявания и пр.
Да оставим на страна, че както си говорите по такъв телефон можете да останете без глава или поне без ухо. Тези телефони са за ядрено гориво за АЕЦ Козлодуй и вносителите им в България вместо да ги пускат по GSM магазините в страната - нека ги хвърлят направо в комина на АЕЦ-а.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

МакБоок на Джам 7 = Мерцедес с двигател на Лада 7-мица

Ако толкова си фен на Джама, що джанъм си не взе ПЦ? За тея пари дето си дал за МБ си могъл да си вземеш доста сериозен лаптоп за игри. Един Гейтуей 19" с КюКор 3.6 и 8 Глигана рам и 2 видеокарти на по 1 Глиган и 7 канална Саунд карта е към 2.5-3000 лв ако ти го донесат от Америка. Е да ще тежи 7-8 кила ама ко са между фенове на Джам тия кила.

А по темата, веднъж ми се наложи да говоря по реплика на айфон на един приятел и за 15мин разговор ухото ми беше вир вода и горещо. На реплика звъниш на 123 и докато върти безплатния разговор си пържиш яйца на него или си вариш кафе!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Аватар
kostianev
Обратна връзка:

Мнение от kostianev »

Тъпи реплики, на клипче е едно, като го вземеш в ръка и ще се види каква боза е.. със сигурност е много класи под оригинала на Apple. :-/
Изработка на уеб сайт от уеб студио MOON.bg | Поддръжка на сайтове | Оптимизация | Онлайн Магазин | Реклама | Facebook игри и приложения
acidsoul

Мнение от acidsoul »

Имал съм 2 китай фона..единият копие на йфона със 2 сим карти...другия беше с уиндоус и пак на външем вид беше като йфон..
Беше преди няколко години..и до сега явно доста са напреднали репликите НО...никога повече не бих си взел реплика..колкото и перфектно да е копирана...
ventcislav

Мнение от ventcislav »

DanteIX написа:
А по темата, веднъж ми се наложи да говоря по реплика на айфон на един приятел и за 15мин разговор ухото ми беше вир вода и горещо. На реплика звъниш на 123 и докато върти безплатния разговор си пържиш яйца на него или си вариш кафе!
Точно затова не препоръчвам реплики.
SAMSUNG GALAXY W
cccp_sds

Мнение от cccp_sds »

и все пак е МЕНТЕ не бих си купил подобно нещо
Аватар
appLe*iphonE

Мнение от appLe*iphonE »

Репликата си е реплика.Оригинала си е оригинал.Един съвет от мен репликата дори и да е по-добра от параметрите на оригиналният телефон не я купувайте.Хора с китайски телефони са получавали рак и умирали.Един случай. Една приятелка спи с телефона си за да може да я събужда сутрин,и говори чат пат.След около месец с този телефон откриха че тя има рак.Нито пуши,нито употребява тем подобни.Така че ако купувате купувайте оригинално 2-3 пъти по - скъпо но поне знаете че няма да ви навреди.А относно репликата не е лоша,но са я направили за да може да ви хване окото и да ги изкупувате за 0 време.Внимавайте,и на начинаещите да не се заблудят да ги излъжат.Успех, и поздрави от мен ! O:-)
Аватар
senator4o

Мнение от senator4o »

Колкото и добре да е направен телефона, като знам че е реплика и се отказвам .... :)
iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
Crystalshine

Мнение от Crystalshine »

senator4o написа:Колкото и добре да е направен телефона, като знам че е реплика и се отказвам .... :)
Подкрепям L-) По-добре да се заложи на сигурно и надеждно нещо ;)
Gevey Supreme - 25 лв.

0883347022
Rosenrot

Мнение от Rosenrot »

senator4o написа:Колкото и добре да е направен телефона, като знам че е реплика и се отказвам .... :)
Да, и аз съм съгласен. Или взимаш нещо хубаво или по-добре не взимай нищо :)
iPhone 4 16GB Black (Factory Unlocked) 5.1.1 Globul
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Някой знае ли къде се продава тази реплика? Некав линк в ebay примерно или някъде другаде? :)
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Аватар
milko

Мнение от milko »

Айдее на руския пазар или на илиенци :))
varnahack

Мнение от varnahack »

appLe*iphonE написа:Репликата си е реплика.Оригинала си е оригинал.Един съвет от мен репликата дори и да е по-добра от параметрите на оригиналният телефон не я купувайте.Хора с китайски телефони са получавали рак и умирали.Един случай. Една приятелка спи с телефона си за да може да я събужда сутрин,и говори чат пат.След около месец с този телефон откриха че тя има рак.Нито пуши,нито употребява тем подобни.Така че ако купувате купувайте оригинално 2-3 пъти по - скъпо но поне знаете че няма да ви навреди.А относно репликата не е лоша,но са я направили за да може да ви хване окото и да ги изкупувате за 0 време.Внимавайте,и на начинаещите да не се заблудят да ги излъжат.Успех, и поздрави от мен ! O:-)
Това с рака беше голяма глупост. Няма как за един месец да се получи, тори и да е с телефона на главата нон стоп.
Rosenrot

Мнение от Rosenrot »

appLe*iphonE написа:Репликата си е реплика.Оригинала си е оригинал.Един съвет от мен репликата дори и да е по-добра от параметрите на оригиналният телефон не я купувайте.Хора с китайски телефони са получавали рак и умирали.Един случай. Една приятелка спи с телефона си за да може да я събужда сутрин,и говори чат пат.След около месец с този телефон откриха че тя има рак.Нито пуши,нито употребява тем подобни.Така че ако купувате купувайте оригинално 2-3 пъти по - скъпо но поне знаете че няма да ви навреди.А относно репликата не е лоша,но са я направили за да може да ви хване окото и да ги изкупувате за 0 време.Внимавайте,и на начинаещите да не се заблудят да ги излъжат.Успех, и поздрави от мен ! O:-)
По-принцип не е хубаво да спиш с какъвто и да е телефон. Ако ще да е оригинален или не. Просто телефона винаги си има облъчване и се отразява на мозъка след време, не случайно лекари препоръчват да не се говори повече от 1 час на ден. Иначе това за рака е много относително. Та дори и да не пушиш, да не пиеш алкохол, но ако пиеш яко газирани напитки (Кока-Кола примерно), е това ще ти разкаже играта на сърцето...
iPhone 4 16GB Black (Factory Unlocked) 5.1.1 Globul
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Sasho999 написа: а и лаптопа ми е macbook pro ( но си го ползвам с Windows 7 64bit) държа си го заради това че, хардуера си го бива, просто няма по добър ....
Ееее, с това ми отряза главата честно. Хората се мъчат да си инсталират Mac OS X на none-apple компютри, ти си си взел macbook та и про и го ползваш с windows (макар и) 7.
Слагай му Lion и зарязвай тоя Windows. :))
Не знам за какво точно използваш лаптопа си (за тва и няма да продължавам темата коя ОС е по-подходяща) но за парите, които си дал за макбук про можеше да си земеш лаптоп с по-добри характеристики. А иначе всички продукти на Apple са качествени, но практичното в твоя случай не го виждам :(
Teamwork makes the dream work!
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

Като гледах видеото се уплаших :-X
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

От какво бе Здравко?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

gorgior написа:От какво бе Здравко?
много си любопитен =))
Аватар
m0v3mp3

Мнение от m0v3mp3 »

а бе тва няма как да го различиш от оригинала, ако гърбът се смени. тц тц тц тез китайчета бе и ново име са му измислили :^o
Публикувай отговор