Прав сиuomoto написа:А да не говорим за iOS 5 колко прилича на Android...

iOS 5, ние сме добавили над 200 нови функции
Прав сиuomoto написа:А да не говорим за iOS 5 колко прилича на Android...
Май се оказа, че има по-хитри от драгия Ромул...!!!mitku написа:@romul, не ти ли е известно, че като копи-пействаш и представяш ЧУЖД текст като свой, ти всъщност плагиатстваш, т.е. - крадеш. Или съответно ако искаш да копи-пейстнеш някакъв такъв текст, се пуска ЛИНК към оригинала. И освен туй - пуснатият от теб текст няма нищо общо с тази тема.
То е било на японски и ти си се притеснил да не го развалиш.. гаранцияromul написа:Онова стряска.Онова провокира.Онова дет го разглеждах те притеснява докато те изпоти..
. Айде изреди ги, само ще са в полза на твоята теория, че "телефончетата" на смешната Apple за нищо не стават. Пич земи вече да си млъкнеш или ако искаш регистрирай се в Андроид форума и плюй по iPhone колкото си искаш. И гледах клип за японските телефони 2011.. Нищо особено не са! Направили телефона от пред да прилича на iPhone(и защо ли) сложили му физична слайд qwerty клавиатура, лепнали андроид (ествествено кво друго.. преди да излезе андроида са ползвали WinMobile и ти ми обясняваш за това колко е удобна ОС -а на един японски телефон) и вече телефона е скъпоценен. ха ха ха! нямам думи.. а за тва как аз не съм познал за интернета на японския оператор малко ми прозвуча, като разговора между двамата "роми" -Абе луканката да знайш е много вкусна -Ти от къде знаеш бе да не си я опитвал? -Не, ама брата на мъжа на сестра ми каза че е гледал как ядат луканка и че изглеждало много вкусно.romul написа: Андроид примерно........списъка е дълъг не ми се изреждат приложения за които епъл идея си нямат как работят
П.П. Освен че разбираш от ББ(забелязах в друга тема), явно разбираш и от платки. Чудно ми е защо тогава мнението на хората по света(и у нас) е че 2G е перфектно изработеният iPhone? В моята лична статистика, това е телефонът с най - малко дефекти въобще. Липсват ми времената(само 4 години, по дяволите), когато iPhone в джоба беше рядкост и нямаше толкова много капацитети...gogi71 написа:А някога да сте виждали платкатка на прехваления iPhone![]()
:)iPhone4 пълен провал,все едно е 2G.
Като прочета такова мнение направо избухвам в смях.Това,че вие сте спрели и незнаете за какво да го използвате,а само сте си дали парите за гъзария по-добре мълчете.soleil9 написа:А без джейл какво можеш да правиш с айфона?
Без джейл мога да правя същото, каквото и в момента правя с джейл. И какво са изтървали Apple, припомням, че iPhone излиза 1 път в годината... самсунг бълват нови модели секи ден егати.. Като ще сме обективни, нека наистина да сме обективни.soleil9 написа:А без джейл какво можеш да правиш с айфона? Чисто и просто, епъл няма как да се бори със самсунг. Изтърваха ги.
Защото някой друг се е трудил, за да създаде тези приложения. За това! Ти като отидеш в магазина да си купиш сирене не ти го дават безплатно. В България масата не си купува музиката, която слуша, използва пиратски Windows, играе кракнати игри и гледа филми без да си плати, но в белите страни хората си плащат. И стигаме до заключението, чe пак Apple е виновна за мизерната държава в която живеем и за това, че ни е такъв манталитета, щото видиш ли ни кара да си плащаме приложенията.soleil9 написа:Защо човек тряя си плаща кат поп за повечето приложения?
Прав си колега.koill написа:Баси тъпите спорове водите, как няма да защитавате IPhona нали все пак сте във форума на марката, имам и IPhonе 4 и Самсунг Галакси 2, и да ви кажа че Самсунга е в пъти по добър, доно от Ейпъл да измислят нещо наистина иноваторско в 5 цата че иначе ще трябва да съдят всички марки и да останат само те на пазара
Тъпите спорове ги водим, не щото сме "във форума на марката" а щото някои от нас имат глави, с които мислят. Това, че galaxy-то е по-добро от 4 е без спор. Само дето 4-ката е на година и нещо с2 е на.. не съм сигурен месец, два? Аз, като един фанатик се дразня от простотията, която блика от някои колеги, това че не харесват даден продукт мен не ме вълнува. Нито ще променят моето мнение, нито аз ще променя тяхното. Но да си купиш iPhone да се регистрираш във форума и да почнеш да ръсиш глупости е малко дразнещо. Същото би станало ако си купя htc и тръгна да пиша във андроид форума колко iPhone e велик пък тия тайвански боклуци с тоя бъгав андроид за нищо не стават. Направих си труда да извадя най-фрапиращите моменти от някои изказвания.. Достатъчно писах по темата, мнението ми е ясно.... после само ще ви се смея.koill написа:Баси тъпите спорове водите, как няма да защитавате IPhona нали все пак сте във форума на марката, имам и IPhonе 4 и Самсунг Галакси 2, и да ви кажа че Самсунга е в пъти по добър, дано от Ейпъл да измислят нещо наистина иноваторско в 5 цата..
romul написа:Тогава обаче епъл не могат да продават 8.16,32 гигабайтовите си телефончета.
romul написа:В Южна Корея, който си купи телефонче самсунг от оператора получава бонус безплатен интернет .
Ти ,като си купиш айфонче от Глобул какво получаваш ?
romul написа:Абсолютно се чувствам виновен ,че използвам на готово Менделеевата таблица , като се замисля и колко пъти съм цитирал Иван Вазов или Николай Хайтов .......разорен съм.
romul написа:Айфона с едни икони дет сега ми се виждат все едно разгръщам вестник работническо дело от 1976-та
gogi71 написа:iPhone4 пълен провал,все едно е 2G.
soleil9 написа:А без джейл какво можеш да правиш с айфона?
soleil9 написа:Защо човек тряя си плаща кат поп за повечето приложения?
-Амин!koill написа:дано от Ейпъл да измислят нещо наистина иноваторско в 5 цата..