Развален тъч

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bobitube

Развален тъч

Мнение от bobitube »

Искам да попитам дали има някакъв начин да затворя ето това съобщение Изображение
точно на мястото където пише Dissmiss ми е развален дисплея и не мога да го натисна... Рестартирам, изключвам и какво ли още не, но при всяко зареждане се появява.
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Re: Развален тъч

Мнение от iCeco »

EPIC FAIL

Няма начин, отиваш на сервиз и.. : ((
Sei was du bist!
bobitube

Мнение от bobitube »

Доста време карах така с развален дисплей, и се оправях горе долу, но сега реших да ипдейтна фърмуера и се появи това съобщение и няма махане... Няма ли някакъв начин чрез компютъра да се затвори ли не знам и аз, все няквко решение трябв да има, не ми се давар пари за ремонт на телефон който вече е на 3 години и има и други проблеми освен този....
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Закачи тела към компа цъкни таба Apps и размърдай там програмките на различни места или страници,след това откачи тела и виж дали ще изкочи съобщението.
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
bobitube

Мнение от bobitube »

мдаа и това пробвах разместих ги стабилно, ама това си седи постоянно, отзад ми дава, че са разменени, но съобщението си стои...
Аватар
iCeco
Обратна връзка:

Мнение от iCeco »

Много, много, много кофти.....

Може да стане чрез Team Viewer, но е невъзможно да го сложиш, без да махнеш това, което ти излиза :|
Sei was du bist!
bobitube

Мнение от bobitube »

Направих Бекъп и изчезна!!
barbutovd

Мнение от barbutovd »

Следващият път, когато пак ти се появи това съобщение си изпрати SMS на iPhone. Завърти телефонът хоризонтално и натисни бутонаа, с който искаш да отвориш или отговориш на смс-а. Така ще те прати в менюто за съобщения и предходното съобщение за подреждането на иконите ще изчезне.
Ivanhoe.bg

Мнение от Ivanhoe.bg »

Имам абсолютно същият проблем. Но не мога да пробвам варианта с смс-а, защото не ми дава дори да си напиша дори пин кода на картата заради съобщението.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Махни го ПИН кода
Ivanhoe.bg

Мнение от Ivanhoe.bg »

Оправих се. Благодаря много!
Публикувай отговор