Интернет на iPhone 3Gs в Америка

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
ShaShi

Интернет на iPhone 3Gs в Америка

Мнение от ShaShi »

Здравейте, от скоро имам iPhone 3Gs и съм за известно време в Америка , искам да попитам бях в АТ&Т и исках да си взема предплатена карта но ми казаха че немога да използвам интернета на този телефон , освем ако картата не е на сметка, но от приятел чух че имало някакъв апп с който мога да го ползвам интернета. Ако може някой да ми каже дали има наистина такава програма и името и, или какъв друг вариант имам в Америка да ползвам телефона тук с интернет, но без да съм на карта с договор защото съм за известно време само (като да го jailbreak-на и да сменя оператора). Мерси предварително, търсих в търсачката но нищо не открих.
Версията на телефона е 4.3.3 (8J2)
Bekov

Re: Интернет на iPhone 3Gs в Америка

Мнение от Bekov »

Не виждам как, след като оператора не ти пуска Нет по мрежата си, ще ползваш някакъв апп за това.Иначе AT&T имат предплатени карти за разговори и Интернет и можеш да се поинтересуваш
http://www.wireless.att.com/cell-phone- ... -plans.jsp
Тъй като си с Iphone 3GS и той ползва нормални по размер карти, не би следвало да имаш проблем и да си вземеш предплатена карта с Нет.Попитай пак в най близкия магазин на AT&T и им кажи,че искаш да вземеш GoPhone план с Data Package,но им обясни,че ти трябва за Iphone 3GS,а не за Iphone 4.
MPOWERR

Мнение от MPOWERR »

Братовчед ми имаше такава карта и мога да кажа,че интернета е страшно добър и няма да съжаляваш ако си го земеш . :)
iPhone 4 16 GB ФЗ М-Тел(JailbreakMe.com)
iPhone 3GS 32 GB ФО FW:4.2.1
ShaShi

Мнение от ShaShi »

Това е чат с представител от "АТ&Т"

"Erin B.: Welcome to AT&T online Sales support. My name is Erin. How may I assist you today?
Aleksandar: Hi
Aleksandar: I want to ask I have I phone 3Gs
Aleksandar: and i want to buy prepaid card
Erin B.: I am more than happy to assist you today!
Aleksandar: with internet
Erin B.: Currently the iPhone is not compatible with our GoPhone pre-paid service.
Aleksandar: and what can i do
Aleksandar: to use internet on iphone
Aleksandar: without card with contract
Aleksandar: because i am from Bulgaria and i will be here 2 months more
Erin B.: If you would like to set up a prepaid service, you will want to purchase a GoPhone on a prepaid plan.
Aleksandar: yes but i cant use the internet on iphone with this plan
Erin B.: The Apple iPhone is not currently compatible with a prepaid service. "
Bekov

Мнение от Bekov »

Може би се правят на ударени, защото искат да се вържеш на договор с тях.Ето ти една тема как се ползва припейд дата план с АТ&T...
http://osxdaily.com/2010/08/01/prepaid- ... u-go-plan/

Можеш да се пробваш и с T-mobile, обаче с него няма да ползваш 3G, а само EDGE поради разликата в честотите използвани от този оператор.Въпреки това пишат по форумите,че скороста е добра и можеш да браузваш спокойно..
Публикувай отговор