iPhone 4 Death Grip (губенето на обхвата)

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.

Имате ли проблем с обхвата при държане по опр. начин?

Анкетата свършва на 13 Авг 2011, 12:19

Да
38
37%
Не
53
51%
Не мога да преценя
12
12%

Общо гласове: 103

sphex

Re: iPhone 4 Death Grip (губенето на обхвата)

Мнение от sphex »

При мен се губи обхват само когато е в 3G режим.
iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
w12

Мнение от w12 »

гадното е че телефон за 1000 лева няма обхват или има недостиг ... а за 50 лв всичко е ОК сега ще кажете еми земи си за 50 лв и тва е така ,но замислете се не би ли трябвало като е толкова скъп да е хуваб и да е без проблем "недостатък " ?!?!?!
w12
w12

Мнение от w12 »

Какво ще рече като е в 3G с прости думи .... искам да си говора без проблем да си приемам обаждания и да набирам без да ми пише че няма обхват .. и като влизам в нета да е 6
w12
tribaleo

Мнение от tribaleo »

w12 написа:Какво ще рече като е в 3G с прости думи .... искам да си говора без проблем да си приемам обаждания и да набирам без да ми пише че няма обхват .. и като влизам в нета да е 6
Оф няма проблем бе човек купувай си няма да съжаляваш...напротив на дали някога ще си купиш различен от Apple телефон вече ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

Засега не съм срещал този проблем, дано да няма. Евентуално на определени места съм забелязал, че обхвата намалява, но като цяло не е кой знае какво.
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
Lucho88

Мнение от Lucho88 »

Проблем или недостатък с обхвата има, който казва че няма, или не го е забелязал или не си признава.. При разговор както си на 3г и по някое време виждаш как мястото на 3г стои празно. след приключване на разговора намира първо Е, а после и 3g, това го прави когато телефонът се хване "където не трябва", а ако е по-слабо 3г покритието, както и да се държи си го губи.. За прекъснати разговори трудно, въпреки, че ми се е случвало точно веднъж. Днес дори телефонът си загуби 3г-то още докато звънеше и не съм го пипнал с ръка..
Публикувай отговор