Apple пуснаха отключен iPhone 4 Black& White 16/32 !!!
- naso_95402
- Обратна връзка:
Re: Apple пуснаха отключен iPhone 4 Black& White 16/32 !!!
Аз моя го взех преди 2 месеца на същата цена от Хонг Конг!
Ся гледайте кво става с цената и пазара 

Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Аз го купих за същата цена ноември месец от Бостън чрез човек, който имаше Айфон 4 с договор , просто каза, че му трябва още един, но заключен 

-
- Обратна връзка:
Разликата между "отключен" и "заключен" iphone е огромна. Питай тези, които държаха повече от 6 месеца телефона прибран в шкафа, чакайки да се намери някакво, макар и временно решение.zid написа:Аз го купих за същата цена ноември месец от Бостън чрез човек, който имаше Айфон 4 с договор , просто каза, че му трябва още един, но заключен
Сега цените наистина ще падат. 850 лева за отключен iphone, на фона на "чудесните" оферти на нашите оператори:
Да платиш първоначално горе долу толкова пари, да ти дадат заключен телефон и после 24 месеца да те е**т (без извинение) от сутрин до вечер.
Чудесна новина!
Сега ще се продаде всичко, което стои по складовете и ще има място за новият модел. Много хитър ход, признал съм ги.
Сега ще се продаде всичко, което стои по складовете и ще има място за новият модел. Много хитър ход, признал съм ги.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
Е, не виждам да са го пуснали на някаква "суперцена" с тез $649 за 16-ка или $749 за 32-ка, че да се брои за хитър ход за "разчистване на складове". Цената си е съвсем нормална, на каквато се намираше в някои държави и преди туй. Ако беше да речем 2 пъти по-ниска цената, вече щеше да може да се счита за разчистване. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
- panteleimonov
16 GB на 850 лв.
еми ако не е цена незнам какво е ... В форума има подобни цени.Мисля да очакваме цената скоро да падне,но да видим.

Но не забравяйте, че във форума само се свързваш с продавача, уговаряте се и след ден-два айфона ти е при теб.А от САЩ няма да ви казвам какво е, от личен опит...чакаш ли, чакаш, добре, че понякога се намират хубави хора да ти го докарат...
- panteleimonov
Мисълта ми е,че след определен периодот време цената като цяло по бързо ще пада според мен от тази на 3гс.Но нека да видим,а иначе за това което написа съм съгласен. 

649$ - 16GB ,749$ - 32GB вече се продават 

- naso_95402
- Обратна връзка:
mitku написа:Е, не виждам да са го пуснали на някаква "суперцена" с тез $649 за 16-ка или $749 за 32-ка, че да се брои за хитър ход за "разчистване на складове". Цената си е съвсем нормална, на каквато се намираше в някои държави и преди туй. Ако беше да речем 2 пъти по-ниска цената, вече щеше да може да се счита за разчистване.
Тази цена я имаше само в Хонг Конг, Канада и Малайзия и наистина това е най-евтината цена за Iphone 4 в света. Политиката там е такава, че телефоните (независимо каква марка са) се продават задължително ФО ! За това епъл мрънкаха толкова много защото бяха Задължени да ги продават ФО и съответно там се пуснаха последни...дори и в онлайн сторовете се изкупуваха за секунди.
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Само забравяте за данъка който в Масачузетс например е 7% а в някой други щати е 5-10% което си е още $50 и отгоре да не говорим за транспорта...
и сложете 30% ддс и мито
и стана ~ 1400лв 32gb

- naso_95402
- Обратна връзка:
Освен ако не отидеш да си го купиш и пъхнеш в джоба 

Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Може да попитате тук, колко пари ще ви искат : http://www.delivery-shop.com/
Да ама искат парите предварително - лично съм питал!
Mr. Bean
- angelovarna
- Обратна връзка:
В грешка си - има само ДДС и то е 20%, мито на електроника не се начислява.hovi написа:и сложете 30% ддс и митои стана ~ 1400лв 32gb

Ама ще имаш едни дребни такси около 25-30лв. съдържащи се в: митническа декларация (15лв.), такса банков превод (5-6лв.), такса БГ пощи (до 10лв.). Тези цени играят във Варненската митница.

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Е как иначе? Много са коректни!gogo68 написа:Да ама искат парите предварително - лично съм питал!
Всяка уважаваща себе си фирма не иска предварително пари!!! 

Mr. Bean
Еми да ти като си го купиш от америка примерно и си го слагаш ж багажа няма кой да ти иска пари за тва :Д ?!naso_95402 написа:Освен ако не отидеш да си го купиш и пъхнеш в джоба
w12
Хора, нещо не мога да се оправя със сайта на епъл...
Кои цени сега са с договор и кои без? Приятелят ми ще пътува до щатите в края на октомври и мислех да се сдобия с нов телефон, но ми трябва малко инфо колко ще ми струва и от къде може да се купи - ако примерно няма епъл стор, да го поръчаме предварително и пр. ....

Кои цени сега са с договор и кои без? Приятелят ми ще пътува до щатите в края на октомври и мислех да се сдобия с нов телефон, но ми трябва малко инфо колко ще ми струва и от къде може да се купи - ако примерно няма епъл стор, да го поръчаме предварително и пр. ....
-
http://store.apple.com/us/browse/home/s ... jU1NTYyNDI
избираш цвят и след това избираш "Or get iPhone unlocked and contract-free". Изписва ти, че струва 550 долара и ще го има средата на октомври.
Това е за четворката, 4с можеш само да проверяваш кога ще го има, а и няма да го има фабрично отключен. (поне не и в сайта на епъл)
избираш цвят и след това избираш "Or get iPhone unlocked and contract-free". Изписва ти, че струва 550 долара и ще го има средата на октомври.
Това е за четворката, 4с можеш само да проверяваш кога ще го има, а и няма да го има фабрично отключен. (поне не и в сайта на епъл)
Thanks!
Аз се интересувах за четворката, 4с ще ми излезе скъпичка.
Всъщност се надявах, че след като излезе 4с, цената ще падне малко по - чувствително, но явно това се отнася само за телефоните с договор.
Никъде не пише обаче тази цена за колкго гб е...? Budget iPhonе-а (8гб) май няма да се предлага отключен...
Освен това да си призная нямам никаква идея до колко ще ме ограничи това, че работи с GSM мрежи само. В България ще си работи ли нормално с всички оператори? На мен ми трябва за виваком. Аз не правя разлика
Аз се интересувах за четворката, 4с ще ми излезе скъпичка.
Всъщност се надявах, че след като излезе 4с, цената ще падне малко по - чувствително, но явно това се отнася само за телефоните с договор.
Никъде не пише обаче тази цена за колкго гб е...? Budget iPhonе-а (8гб) май няма да се предлага отключен...
Освен това да си призная нямам никаква идея до колко ще ме ограничи това, че работи с GSM мрежи само. В България ще си работи ли нормално с всички оператори? На мен ми трябва за виваком. Аз не правя разлика

Ще работи 

● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●