Проблем с Touch 1G не иска да се включи

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
ozZzi

Проблем с Touch 1G не иска да се включи

Мнение от ozZzi »

Имам Ipod Touch 1G от 3 години и около Коледа започнаха проблемите. Един ден под-а влезна в нещо като сервизен режим на екрана и не реагираше, рестартирах го и след известно време пак стана така. Реших, че му е време за преинсталиране и реших направо да сложа най-новият software който има излезнал за него тръгнах от форума да тегля 3.1.3, но връзката беше развалена и си казах ок тогава ще е 3.1.2, изтеглих я, инсталирах я, пуснах redsnow 0.9.4 направих всичко и след това устройството не се включи повече. Нищо не мога да направя четох във форума, но не намерих сходна тема и затова пиша нова. Не мога да го вкарам в никакъв режим Itunes не го намира, не мога да го вкарам в DFU, изобщо никакъв признак за живот. Моля за Помощ! [-o<
kasadawa

Re: Проблем с Touch 1G не иска да се включи

Мнение от kasadawa »

Еми сигурно е нужно да го дадеш на сервиз,но по думите ти може да е изгоряло дъното или да ти се е прецакал бутона за включване
Ipod Touch 4G 8GB Jalbreak-greenpois0n FW-5.0.1
Аватар
kinobla

Мнение от kinobla »

Пробвай с друг на iTunes, на един приятел му се оправи телефона след като го включихме на моя комп. Знам че няма много логика, но от моя iTunes тръгна, а от неговия не :)
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
ozZzi

Мнение от ozZzi »

Опитвах и от компютъра на брат ми, но уви и там нищо не става, ще пробвам и при приятел. Най-накрая ще взема да го занеса на сервиз, да видим дали те ще го съживят. Благодаря за идеите. 8o
Аватар
appLe*iphonE

Мнение от appLe*iphonE »

Ако е от бутона може да го вкара в рекавъри мод.Задържаш хоум бутона и слагаш в кабел свързан към компютъра.Ако не стане така,отиваш към сервиза.Ако там ти кажат че е по - платката и е скъпо,единствения вариант е да си намериш такъв за части, или да си купиш НОВ. Успех
ozZzi

Мнение от ozZzi »

ЛЕЛЕ тръгна 7 месеца минаха, вече се бях отчаял <:-P =)) :)) . Мерси appLe*iphonE :-* точно тази комбинация не я бях пробвал. Но все пак има проблем може да е hardware-ен защото след 2-3 минути екрана потъмня и остана съвсем бледо да се вижда последното което е било на екрана и след това се изгаси.
пс: като се замисля това с екрана май се получаваше така когато батерията падне. Ще го оставя да се зареди и пак ще пробвам.
Аватар
appLe*iphonE

Мнение от appLe*iphonE »

Радвам се че ти помогнах :) Дано нямаш проблеми повече с него.Аз оправих моят така имах същия проблем,и споделих,успех за напред.В този форум винаги има някои които ще ти помогне :)
ozZzi

Мнение от ozZzi »

Мерси много O**O , засега нямам никакви проблеми с устроиството, само кабела прекъсва на моменти, но ще го сменя. А проблемите с екрана явно наистина са били от слабата батерия която днес цял ден се зарежда X) , но се надявам след няколко цикъла да се нормализира Q:)
Публикувай отговор