Здравейте колеги...след покупката iPod-а преди време дойде ред и за друга дребна електроника.Този път обаче няма как да се сдобия с нея освен през Ebay или поръчка от сайта на Sony.Поръчвал съм от Ebay...знам какво е там, но реших да пробвам и другия метод.Проблема е че поръчките от сайта са само за територията на САЩ.Имам приятел там който ще го поръча, но преди да го накарам да го направи имам няколко въпроса:
1.Тъй като там поръчките от интернет се заплащат без налагане на ДДС...като тръгне за България трябва ли да заплатя ДДС-то?
2.Как стои въпросът с доставката?
3.Как стои въпросът с митото?
Всичките ми въпроси са финансови...все пак трябва да знам дали няма да се прецакам...
Благодаря предварително на отзовалите се!!!
Внос от щатите - запознати
-
Внос от щатите - запознати
Ipod touch 4G 8Gb iOS5 + Android phone with 2.3.5
Re: Внос от щатите - запознати
Да и аз това се чудя.Ако мой приятел от САЩ поръча Macbook от сайта на Apple ще трябва ли да плати някакви допълнителни такси или цената, която пише в сайта е крайна и аз ще трябва да платя само цената на компютъра и доставката до България?
iPhone 4 16GB Black, 5.0.1 , Factory Unlocked
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
iPad 2 32GB 3G 5.0.1
След като твоя приятел купи телефона и отиде да го прати към България на колета трябва да напише, че е подарък и така тука в митницата няма да плащаш нищо, защото няма обявена стойност. Доста хора са ми казвали, че при тях този номер е минавал. Поздрави 

- izzo
- Обратна връзка:
Аслъhitman написа:viewtopic.php?f=27&t=24605