iPhone 4 или iPad

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
gogosim

iPhone 4 или iPad

Мнение от gogosim »

Здравейте,
В момента съм с iPhone 2g и съм изправен пред дилема. Знам че iPhone 4 е страхотен но пак със същите размери, пак е с същия софтуер (с малки допълнения) и основно си е като 2G-то докато при iPad вече разликата си е съществена :D и се чуда заслужава ли си да сминям 2G-то или по добре да взема iPad като допълнение. А пък още повече ме затруднява факта, че iPhone 4 е по скъп от iPad.
iPhone 4 16GB Nigga Edition iOS 5 Jailbreak
iPhone 2G 8GB iOS 4 Jailbreak
Алкохолът е враг на човека но господ е казал - обичай врагът си
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Re: iPhone 4 или iPad

Мнение от nasoblg95 »

Зависи от какво имаш нужда приятел. Ако 2G-то вече издава багажа, което ще е напълно нормално си вземи 4ка, ако искаш повече батерия на телефона и приложения. iPad-а аз го изпозлвам предимно за браузване в нета и игри, а телефончето постоянно го ръчкам. Но все пак, ако искаш нов телефон по - добре изчакай до септември може да пуснат новият модел, все още са слухове, но според мен ще го пуснат. Аз, ако съм на твоето место бих си взел нов телефона иначе. Дано съм бил полезен :)
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
zkiprov

Мнение от zkiprov »

nasoblg95 написа:Зависи от какво имаш нужда приятел. Ако 2G-то вече издава багажа, което ще е напълно нормално си вземи 4ка, ако искаш повече батерия на телефона и приложения. iPad-а аз го изпозлвам предимно за браузване в нета и игри, а телефончето постоянно го ръчкам. Но все пак, ако искаш нов телефон по - добре изчакай до септември може да пуснат новият модел, все още са слухове, но според мен ще го пуснат. Аз, ако съм на твоето место бих си взел нов телефона иначе. Дано съм бил полезен :)
Па според мене няма да пуснат нов.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
te40

Мнение от te40 »

Вземи си ипад аз като бях с него телефона не го пипах изобщо (с 2г съм също). Според мен не си струва да си вземаш 4-ка сега на тези цени, апък и като вече имаш iphone по добре ипад
Macbook Air 13
iPhone 2g 8gb
iPhone 3GS 32GB ФО
Ipad 2 16gb Wi-FI
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Ако земеш Пад-а, ще имаш хем и него, хем и телефон. В противен случай, излиза че трябва да се лишиш от едното от двете.
"Legio Patria Nostra"
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

Мерси за отговорите иначе мойто 2G си е пушка, няма никви бъгове и проблеми, сложил съм му и имитация на iOS4 която е абсолютно същата само дет игрите за iOS4 не тръгват, батерията си свихнах сяка вечер да го ръгам в контакта и не му треперя толкова че може да го изгубя или да се счупи, така че май ще се ориентирам към iPad. Пък и сега един познат е в щатите може да ми вземе на далавера :)
te40

Мнение от te40 »

Ще направиш правилният избор ;)
Macbook Air 13
iPhone 2g 8gb
iPhone 3GS 32GB ФО
Ipad 2 16gb Wi-FI
gope1o

Мнение от gope1o »

Още един глас за iPad!
Basketwarrior

Мнение от Basketwarrior »

Аз давам веднага две мнения...Не видях някъде да спомена че имаш нужда от камера...така че вероятно не те блазни камерата на iPhone 4, но ако си вземеш iPhone 4 новата iOS ще е винаги с теб.Тя е по-добра най-вече в браузването (поне на мен ми е за това...защото постояно ми се налага интернет достъп).iPad не винаги ще е с теб.Може в момента в който ти потрябва да трябва да се задоволиш със сегашния си телефон.А повярвай ми в момента , в който се качиш на iOS4 няма да ти се слиза от там заради удобството.Тъй като старите устройства не понасят iOS4 както iPhone 4 ...той си остава най-добрия вариант.Но пък iPad-а наистина е удобен там където iPhone–а губи.Но един съвет...не си вземай първия iPad....на мен лично ми е неудобен и тежък.Новия е по-лек и по-бърз 3 до 4 пъти.А това че iPad2 е по-новия означава че Apple ще пускат ъпдейти за него много след като са спрели да пускат за iPad (първия).А видео разговорите през Скайп са направо незаменимо нещо.Като ходя по чужбина се скъсвам да ги ползвам (макар и през iPod touch, но той си е почти малък iPad).Двете камери са си удовство.Не мога да ти кажа кое да си вземеш, но мога да ти дам поне тези неща като насока.Дано да съм помогнал.

P.S. : Един iPhone 4 от Глобул (първите които имаха достъп до него в БГ) ще ти около 1000 лева и ще имаш 13 (май беше ) лв. месечна вноска.Това включва неограничен интернет достъп и минути за разговори.Аз не съм на тази тарифа...но ползвам същия интернет и мога да ти кажа че покритието му е много сполучливо и постигам по-високи скорости от Мтел. B-)
Ipod touch 4G 8Gb iOS5 + Android phone with 2.3.5
Аватар
oniq

Мнение от oniq »

Лично моето мнение е за iPhone защото има същите функций като iPad но е по малък по компактен и по удобен ще можеш да си го носиш навсякаде колкото до iPad-a е доста по голям и няма да ти е комфортно да го носиш все с теб излизаш на кафе на бира взимаш iPhone в джоба и отиваш ок ще вземаш и iPad-a но след второто,третото излизане ще ти писне да го носиш.То по добре един лаптоп си вземи хем ще е по мощен,е размерите му са малко по големи от iPad-a е да тежи повече но мисля че памметта моща компенсират теглото .Аз съм на този принцип-iPhone го ползвам навън да браузвам да си гледам емайлите да сърфирам из нета "така да се каже" телефончето ми върши тези работи за забавление си имам настолен комп и така за навън целия интернет е в джоба ми а вкъщи пред 22" монитор филми,игри и тнт.

Поздрави !
Последно промяна от oniq на 12 Юли 2011, 19:28, променено общо 4 пъти.
В живота или си пич или A BITCH !!!
Аватар
lian

Мнение от lian »

oniq Научи се да пишеш правилно iPhone и iPad.
Аватар
gogosim

Мнение от gogosim »

Ами и аз съм на този принцип с компютъра - вкъщи си седна на бюрото на големия монитор и всичко както трабва + това си имам супер апарат и iPhone го използвам за спешни случаи само, идеята ми беше, че са си имам iPhone 2G и с него мога да правя същите неща, но като гледам, че куцо кюраво и сакато накупи 4-ки се подразних и реших и аз. Обаче после се замислих, че не си заслужава да изпраскам толкова много пари за нещо което ми върши същата работа като дори за по малко мога да си взема iPad и да се кефя на големия екран. Не ми трябва лаптоп щото както казах си имам PC :D
Публикувай отговор