Здравейте искам да попитам за няколко неща.Понеже смятам да си позлатя айФоуна та трябва да разпитам някой неща.За да се позлати задния панел е нужно разглобяване на телефона - > разхлабва ли се след като се затвори отново , има ли последици и да ми обясните по подробно за това нещо.
- За да се позлати телефона материала трябва да НЕ Е никел.Искам да попитам от какъв материал е изработен телефона ако имате информация.Задния панел са ми казвали че е пластмаса.Всякакво инфо няма да ми е излишно.
Благодаря предварително
Въпрос относно разглобяване, материал, последствия...
Re: Въпрос относно разглобяване , материал , последствия.
отварянето е трудна работа , особено ако нямаш правилните инструменти. След това подщи винаги остават следи че е отварян . Колкото до разхлабването не съм видял такова нещо да се получава.
Добре е да се използват специални инструменти за отваряне , а т.е пласмасови отверки , има ги в дигитален.орг - 15 лв. мисля че бяха.
Колкото до материала , не знам от какво е направен задния капак , но съм сигурен че не е от пластмаса.
Добре е да се използват специални инструменти за отваряне , а т.е пласмасови отверки , има ги в дигитален.орг - 15 лв. мисля че бяха.
Колкото до материала , не знам от какво е направен задния капак , но съм сигурен че не е от пластмаса.
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
blog.mitko.us
- Infomaniac
- Обратна връзка:
http://iphone-bulgaria.com/iphone-%D0%B ... %BC%D0%BE/nikyyyyyy написа:Здравейте искам да попитам за няколко неща.Понеже смятам да си позлатя айФоуна та трябва да разпитам някой неща.За да се позлати задния панел е нужно разглобяване на телефона - > разхлабва ли се след като се затвори отново , има ли последици и да ми обясните по подробно за това нещо.
- За да се позлати телефона материала трябва да НЕ Е никел.Искам да попитам от какъв материал е изработен телефона ако имате информация.Задния панел са ми казвали че е пластмаса.Всякакво инфо няма да ми е излишно.
Благодаря предварително
Благодаря линка който ми прати Инфоманяк ми беше напълно полезен и изчерпателен.Бих насочил темата повече към въпроса с разглобяването.За инструментите ми е ясно и не бих тръгнал да го отварям без тях.Специално пригодените за това.Искам самозванците,престрашили се да разглобят Ябълката си да кажат впечатления.Разхлабва ли се , да не започне да ми хлопа гадно , да не се затвори както трябва и така нататък.Благодаря
-
аз съм държал отварян телефон, и не ми е направило впечатление да има проблеми от каквото и да е естетическо естество.
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно разглобяване, материал, последствия...
Задния капак е от алуминии, както е описано и на линка по-горе...
Проблемът при отварянето, особено за първи път, е че трябва да става много внимателно, защото макар и да е здрав алуминиевия капак може да бъде надран лесно и дори изкривен или счупен при по-силен натиск. Капакътсе държи на два винта (силно казано) и по 3 зъбчета от всяка страна, като проблема е именно откачането от тези зъбчета, за да може да се отдели от останалата част на корпуса.
Ето тук има полезно: Видео ръководство за отваряне на iPhone
Само имай предвид, че на клипчето изглежда много по-лесно отколкото е в действителност, а човека които го прави надали отваря такъв телефон за първи път...
Проблемът при отварянето, особено за първи път, е че трябва да става много внимателно, защото макар и да е здрав алуминиевия капак може да бъде надран лесно и дори изкривен или счупен при по-силен натиск. Капакътсе държи на два винта (силно казано) и по 3 зъбчета от всяка страна, като проблема е именно откачането от тези зъбчета, за да може да се отдели от останалата част на корпуса.
Ето тук има полезно: Видео ръководство за отваряне на iPhone
Само имай предвид, че на клипчето изглежда много по-лесно отколкото е в действителност, а човека които го прави надали отваря такъв телефон за първи път...

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Re: Въпрос относно разглобяване, материал, последствия...
А къде можем да намерим такъв специалист, а не да попаднем на поредното светило по всеки един въпрос? Някой може ли да ме насочи към някой надежден сервиз за разглабяне на ифон - става въпрос за подмяна на задния панел със черен и смяна на предния хромиран обков с нов… може да ме намерите на skype: tiesto_14 мерси много предварително