За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
И какво, през половин година нов модел Купиш си телефон за 2000 лева и след 8 месеца, той вече е стар Конкуренцията е жестока и от "ябълката" явно искат да се задържат на върха и ще правят постоянно нови и нови модели. Аз лично не бих си купил Iphone само и само за гъзария, то в България само затова мога да го ползвам! Той има толкова много възможности, че просто не е за тук. Вече друг е въпроса ако живея във Франция, Испания или някоя друга европейска или северноамериканска страна( като Канада и САЩ).
Ами да преди да пиша мисля, че телефон за толкова пари и с такава производителност си е инвестиция! Проблема е там, че аз бих искал да правя бизнес с него, а не да играя игрички. Интересувам се от фондови борси и финансови пазари. Проучил съм и знам, че с този телефон мога да се регистрирам и да търгувам онлайн по всяко работно време за борсите (в света и най-вече в сащ). Ами проблема е, че в нашата страна нито борсата е развита и ликвидна, нито нищо друго. Възможностите ми за търговия да речем на международно ниво се ограничават само и единствено до ниво валутна търговия и CFD (contract for difference). Последната е високорискова и ми е нужен бърз и непрекъсващ интернет( всяко едно смущение би могло да ме прецака). Колко пари ще ми коства тази "сигурна" интернет връзка? Едва ли ще е евтино... Ако ще си го взимам просто за забавление, снимки и т.н. вече е друг въпрос.
georgimalinov написа:Ами да преди да пиша мисля, че телефон за толкова пари и с такава производителност си е инвестиция! Проблема е там, че аз бих искал да правя бизнес с него, а не да играя игрички. Интересувам се от фондови борси и финансови пазари. Проучил съм и знам, че с този телефон мога да се регистрирам и да търгувам онлайн по всяко работно време за борсите (в света и най-вече в сащ). Ами проблема е, че в нашата страна нито борсата е развита и ликвидна, нито нищо друго. Възможностите ми за търговия да речем на международно ниво се ограничават само и единствено до ниво валутна търговия и CFD (contract for difference). Последната е високорискова и ми е нужен бърз и непрекъсващ интернет( всяко едно смущение би могло да ме прецака). Колко пари ще ми коства тази "сигурна" интернет връзка? Едва ли ще е евтино... Ако ще си го взимам просто за забавление, снимки и т.н. вече е друг въпрос.
И все пак не спираш да говориш глупости...май ще те помисля за глупак щом се регистрираш и търгуваш онлайн нищо не ти пречи да го правиш от всяка точка на планетата (освен глупостта разбира се)
georgimalinov написа:Ами да преди да пиша мисля, че телефон за толкова пари и с такава производителност си е инвестиция! Проблема е там, че аз бих искал да правя бизнес с него, а не да играя игрички. Интересувам се от фондови борси и финансови пазари. Проучил съм и знам, че с този телефон мога да се регистрирам и да търгувам онлайн по всяко работно време за борсите (в света и най-вече в сащ). Ами проблема е, че в нашата страна нито борсата е развита и ликвидна, нито нищо друго. Възможностите ми за търговия да речем на международно ниво се ограничават само и единствено до ниво валутна търговия и CFD (contract for difference). Последната е високорискова и ми е нужен бърз и непрекъсващ интернет( всяко едно смущение би могло да ме прецака). Колко пари ще ми коства тази "сигурна" интернет връзка? Едва ли ще е евтино... Ако ще си го взимам просто за забавление, снимки и т.н. вече е друг въпрос.
ами ходи си в щатите, прави там каквото си искаш и не ни занимавай с твойте глупости
Момчета, знам едно... и то е, че Apple няма да подведат толкова потребители, тоест, телефона ще е уникален като всеки един техен досега. Според мен можем само да изчакаме една сигурна информация и да се радваме, защото удоволствието, което ще донесе следващият модел ще е повече от голямо!
За кое? За това, че постоянно постваш теми преведени с google translate които звучат смешно ли? Научи езика и сам си ги превеждай или изобщо не ги превеждай и ги поствай на англ.!
Три... къвто там си, ако следиш форума ще си наясно защо вла-вот пише така, кретен смотан
още някой няма ли да се подиграе на човек, да направи тема случайно
момчето има причини да пише така и не превежда с гугъл транслейт. ако той има желание може да ти каже защо.
що в българските форуми вместо да си помагаме и даваме информация ние се храним и заяждаме един с друг?
по темата: скоро се очаква да се произнесат от епъл по темата , и ще разберем новия телефон как ще се казва. епъл одавна искат да влязат на пазара за евтини телефони, и няма да се очудя ако новия е някой евтин телефон за всеки джоб без излишни шаренийки.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
DanteIX написа:Три... къвто там си, ако следиш форума ще си наясно защо вла-вот пише така, кретен смотан
още някой няма ли да се подиграе на човек, да направи тема случайно
момчето има причини да пише така и не превежда с гугъл транслейт. ако той има желание може да ти каже защо.
що в българските форуми вместо да си помагаме и даваме информация ние се храним и заяждаме един с друг?
по темата: скоро се очаква да се произнесат от епъл по темата , и ще разберем новия телефон как ще се казва. епъл одавна искат да влязат на пазара за евтини телефони, и няма да се очудя ако новия е някой евтин телефон за всеки джоб без излишни шаренийки.
1. Не следя целия форум (имам си по-важна работа).
2. Не обиждам защото така съм възпитан.
3. Би ли ми казал кои са излишните "шаренийки" в iPhone 4.
4. Как си представяш iPhone с А5 и ретина да е евтин?