Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Where is my phone? - името на апликацията. Оставяш я включена и когато ти потрябва телефона ти "свиркаш" (все едно див селтак е видял някоя готина кака). Въобще не товари батерията, може да ти свърши работа
Трябва ми програма подобна на iMapMyRun. Идеята и е да отчита маршрута на тичането и показатели (максимална скорост, средна скорост, километри, време и т.н.). iMapMyRun e идеална за това, но за да ми ги запаметява и качва в Facebook или googlemaps примерно трябва да се регистрирам и от два дена не мога нито в техния сървър, нито с FB акаунта... Особено ако може да ги качва в googlemaps като при Android приложението. (my track) http://mytracks.appspot.com/
Наскоро някой беше постнал програма, май от Cydia, с която ipod-ът да се превърне в кормило за каране и да се ползва за разни рейсъри на компютъра. Чували ли сте за това?
EDIT: Чрез малко google-ване открих че VlaWot е пуснал темата. Mungogamer се казва.
Izmekiar написа:Веднъж попаднах па едно приложение което възтановяваше възникнали бъгове в програмите, тогава не запомих как се казва а сега имам страшна нужда от него ако някой се сети please help
Мерси, аз тази ползвам...но имах пред вид, да кажеш думата или фразата която искаш да преведеш на глас!!!
Такава някаква програма...речник ли,не знам, един познат ме попита, но не мога да отговоря дали има подобно приложение
Здравейте, от доста време насам се чудя дали има някаква програма за карти и маршрути из планините, нещо като туристически маршрути, горски пътеки/пътища за България? Нещо като terrain map-а на GPS Motion X ?
Здравейте!
интересува ме има ли софтуер с който през моя iPhone4 да пусна определен Listen.Pls Файл? Online radio което не е с готово приложение? Телефона ми е ФЗ и не JB. Благодаря предварително
Здравейте колеги,има доста такива програми,но който и номер да въведа ми дава моето местоположение,има ли такава програма която да дава местоположението на друг номер?
Някой да знае програмка, която да прави виртуалната клавиатура по-голяма. Преди на Windows Mobile имаше такава. Пръсните са ми по-дебели и правя много грешки. Ако са по-големи бутоните на Lanаscape ще ми бъде от огромна помощ. Благодаря сърдечно.