Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
Днес сложих мулту тач жестовете на iPad-а и мога да кажа, че е доста добре. Наситина намалява използването на хоум бутона. Даже може да не го изпозлвате, ако свикнете с тях. Някой, ако има проблем с него лесно може да го забрави. Четири пръста нагоре отваря мултитаскинга, пет пръста свиваш навътре и излизаш от приложението, четири пръста наляво или надясно сменяваш между отворените приложения. Доста е приятно. Ако имам време тези дни ще направя един видео клип, ако някой иска.
Поздрави.
Последно промяна от nasoblg95 на 13 Юни 2011, 21:59, променено общо 1 път.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
nasoblg95 написа:Xcode да. Друг избор няма за сега. За видеото ще го направа вечерта и ще го кача. Искаш ли да видиш как стават нещата или просто функциите на iPad-а?
Аз свалих xcode, но нещо не можах да го маунтна, с windows 7 съм
Хей,какво стана с опитите да подкараш метода на 4.3.3?Питам понеже аз съм все още на 4.3 и се чудя дали да качвам нагоре.Все пак жестовете на този етап са ми доста полезни и ме радват,особено при положение че айпад 2 е толкова постен без джейл и сидия.
kokobrise написа:Хей,какво стана с опитите да подкараш метода на 4.3.3?Питам понеже аз съм все още на 4.3 и се чудя дали да качвам нагоре.Все пак жестовете на този етап са ми доста полезни и ме радват,особено при положение че айпад 2 е толкова постен без джейл и сидия.
На 4.3.3 не може да стане за сега.
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Може, разбира се!
1.Свалих си xCode 4
2.Инсталирах го
3.Пускате xCode
4.Свързах iPad-a с компютъра
5.Ако иска pass и username дайте му cancel
6.След това натискате use For development и сте готови!
7. Разкачате го от комп-а
Така го направих и на моя 4.3.3 и на приятелката ми 4.3!
колеги ето и от мен един начин.тествал съм го лично.таботи безпроблемно на ipad1 64 гб 4.3.3 jailbreik и не изисква комп.съветвам да се изгледа целия клип преди да се направи http://www.youtube.com/watch?v=yVA7rWhW ... re=related
Стигате с тия клипове, форума не е място за да се дават линкове към тубата. То аз ако правя нещо от клипове в тубата защо ми е било да се регистрирам тука. То там има също всякакви клипове за iPhone.
Ми като си го направил опиши го максимално ясно, къде какво се замества, какво се трие и пише. Аз лично не разбирам английски и ме е страх да почна макар че горе долу схванах нещо. Ако беше на испански е друга работа но английския ми е слаба страна.