Здравейте ! От много време не съм досаждала с въпроси, но сега имам нужда от помощ преди да склепам работата още повече. Имам iPod 3rd и бях с iOS4.0 JailbreakMe. Обаче наскоро реших, че не искам вече Джейл и ще го ъпдейт до последната версия 4.1.3. Та вклучих устройството в комп-а и отворих айТунс и от там то самичко ми го ъпдейтна, нищо не съм натискала, така че не знам какво е правило... Всичко ми се запази, снимки, музика, контакти и т.н и се обнови до 4.1.3. обаче проблема е, че батерията почна да пада супер бързо. Преди си го зареждах в месеца 2 пъти, понеже слушам само музика от време на време на него. А сега батерията ми пада за един ден, без нищо да съм правила. Сутринта го взимам от зарядното и до вечерта ми е на половина батерията, до следващата сутрин вече я няма никаква.
Та сега си мислех да дам рестор, ама.. честно казано идея нямам какво ще направи този рестор. Някой може ли да ми обясни как да оправя този проблем или поне да ми каже на какво се дължи и къде сбърках ? Благодаря на всички !
Ipod 3rd - Проблем с батерията
- IloveYouMyAll
Ipod 3rd - Проблем с батерията
IPOD TOUCH 32GB 3rd iOS4.3.3
Re: Ipod 3rd - Проблем с батерията
Грешката е, че си направила ъпдейт на джейлбрейкнато устройство. На такова винаги се прави само рестор, а не ъпдейт, и не се връща бекъп. Сега си запазваш нещата, правиш един рестор, set as new и си готова.
- IloveYouMyAll
Благодаря
Като натисна за рестор и да натисна ли да направи и бекъп ? Съжалявам, въобще не съм на ясно.

Ще си го направи и без ти да натискаш. 

- IloveYouMyAll
Направих
Сега ще изчакам да се позареди и после ще пиша как е батерията
Много благодаря, за пореден път ми оправяте бъркотията! 

- IloveYouMyAll
Батерията ми е както преди
не е мръднала !
Мерси !