Нормално ли е?
Нормално ли е?
Колегои здравейте и се извинявам,че пускам поредната глупава тема,но ми е серт...Купих си iPhone 4 от Germanos,но на 50тия ден замина за сервиз,понеже забелязах,че при стартиране на телефона (като се появи ябълката) има бяло петънце на дисплейя (а като е запален не съм забелязал дали го има)...нещо като изгорял пиксел. След 10-тина дена ми се обадиха от сервиза и ми казаха,че няма проблем...Попитах как така да няма проблем...и ми отговориха,че ПОВЕЧЕТО,не всички,но Повечето iPhone са така - можела да имат дори и 1 ред бели петна и това било "съвсем нормално" Някой има ли подобен проблем и дали изобщо е чувал за такова нещо ? Пича от сервиза се опитва да ме обеди в нещо в което не може...,но все пак аз не знам колко iPhone са му минали през ръцете Благодаря Ви за отговора и помоща ;]
Apple iPod Touch 2G 8GB ; Apple iPhone 4 16 GB iOS 6.0.1 user Not anymore Jailbroken 

Re: Нормално ли е?
мисля че това е проблема с лепилото но не съм сигурен
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Не е от лепилото...от него стават жълти петна,а моето е като изгорял пиксел 

Apple iPod Touch 2G 8GB ; Apple iPhone 4 16 GB iOS 6.0.1 user Not anymore Jailbroken 

трябва да ти го заменят
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
От магазина ми казаха,че не могат да ми го заменят,а от сервиза пък ми казаха,че при много голяма част от iPhone имало такива изгорели пикселчета...можело да има и цял ред изгорели пиксели това си е било в размките на доспостимото!? След въпроса ми как в възможно това получих следния отговор: "Не знаеш колко iPhone-на са минали и минават през мен" ....Iphone4 написа:трябва да ти го заменят

Еми незнам къде живевш,но пробвай в някой друг магазин в градът ти паък може и да стане
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
при моята четворка го няма това
Определено НЕ трябва да е така.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
А въобще има ли и други с такъв проблем? Нали било "нормално"?
Определено трябва да "настъпваш", за да направят нещо.
Определено трябва да "настъпваш", за да направят нещо.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
Колега отиди във защита на потребителите мисля че ще ти помогнат.Един познат 3 месеца го вартяха за един телевизор накрая се ядоса отиди при в агенцията защитата на потребителите за 1 седмица му го смениха с чисто нов телевизора
В живота или си пич или A BITCH !!!