DOWNLOAD 4.4.2perlstyle написа:Аз имам подобен проблем.. пускам дадено приложение да се сваля от Installous, сваля се и когато завърши го няма в downloads, а също така го няма никъде, проверих с iFile. Някакви идеи? с iOS 4.2.1 съм!
Installous 5
Re: Installous 4
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Някой може ли да ми хелпне малко... 3гс 4.3.3 - 6.15.00
Пробвах от различни репота Installous 4 + Appsync 4+ и все неще в itunes да прегвърли кракнатите приложения... все ми изписва, че трябва да ауторизирам пц-то но аз съм го ауторизирал...и пак неще...какво ли не пробвах и неще...
Пробвах от различни репота Installous 4 + Appsync 4+ и все неще в itunes да прегвърли кракнатите приложения... все ми изписва, че трябва да ауторизирам пц-то но аз съм го ауторизирал...и пак неще...какво ли не пробвах и неще...
НЕ!acidsoul написа:Appsync 4+
1 инсталиран "AppSync"
2 инсталиран "installous 4"

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
и така не става...
-
Аз имам проблем с свалянето на обемисти приложения.Свалят се 5 или 10 % и слалянето се прекратява
-
Инсталирал съм Installous 4 но не знам как да тегля... като цъкна DOWNLOAD и ми излиза да влезна в App Store .... Помощ
Изчакай малко и ще ти се покажат и другите места за сваляне.Тук зависи и нета колко ти е добър.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
Здравейте,
Има ли начин да инсталирам кракнатаи приложения през Installous 4 директно от iPod Touch 1gen 3.1.2? Installous-а ми се инсталира, но на кракнатите ми казва Invalid IPA. Поробвах да инсталирам AppSync от xSellize, но ми казва, че е само за v4.0 и нагоре. Имам инсталиран AppSync 3.1.2, Но той май не върши работа.
Има ли начин да инсталирам кракнатаи приложения през Installous 4 директно от iPod Touch 1gen 3.1.2? Installous-а ми се инсталира, но на кракнатите ми казва Invalid IPA. Поробвах да инсталирам AppSync от xSellize, но ми казва, че е само за v4.0 и нагоре. Имам инсталиран AppSync 3.1.2, Но той май не върши работа.
iPod 1G 3.1.2 iOS, наваля го черния дъждец
- DEAD
The new iPad 4g 64gb iOS 6.0

The new iPad 4g 64gb iOS 6.0
Не е грешка, защото и при мен не става по този начин...VLa-wot написа:ти нещо грешка!acidsoul написа:и така не става...

Кой си iOS ?godbg90 написа:Не е грешка, защото и при мен не става по този начин...
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
VLa-wot написа:Кой си iOS ?godbg90 написа:Не е грешка, защото и при мен не става по този начин...
Iphone 4 с iOS 4.3.2
Деинсталира и инсталирах наново AppSync и installous 4godbg90 написа:Iphone 4 с iOS 4.3.2

1 инсталиран "AppSync"
2 инсталиран "installous 4"

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Да, разбрах те още първия път, но от време на време ми го изписва..ако въобще вляза.
godbg90, и при мен е така. И с единия и с другия appsync.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
С този соурс пробвал ли си?

именно от там е инсталирано. супер бавно зарежда, ако изобщо тръгне
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Супер бавен ти е нета явно.Няма друга причина според мен.darkheroz написа:именно от там е инсталирано. супер бавно зарежда, ако изобщо тръгне
Не е от нета.Моя е бая бърз и е така.Даже сега има друг проблем-разглеждам си страниците с apps, но като влеза в някое приложение да видя инфо ми изписва горепосоченето.С всички приложения е така ;@
Installous претърпява промени явно, моля бъди търпелив!
Здравейте,
и аз доста си играх с този installous и накрая инсталирах едно приложение без да ми изпише API error ,но при втори опит пак започна да го изписва ?
Поздрави
и аз доста си играх с този installous и накрая инсталирах едно приложение без да ми изпише API error ,но при втори опит пак започна да го изписва ?

Поздрави

iPhone 4 16gb FW 4.3.3
flash4o написа:Здравейте,
Поздрави
GPower написа:С този соурс пробвал ли си?
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Да от там го сложих.Прочел съм внимателно темата няма нужда да ми копирате от предните постове
Само че тъкмо се зарадвах, че стана при първото приложение и веднага след това пак почна API error и до там 

iPhone 4 16gb FW 4.3.3
Това става работи download API error не работи снимкиflash4o написа:API error

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7