Здравейте!
Имам iphone 4 от скоро и при изключено 3G, когато съм в интернет, не мога да получавам входящи обаждания, а който ме търси, му казва,че няма връзка с този номер. А при 3G мрежа всичко е наред.
Моля, ако някой има този проблем, или знае как да го разреша, да пише.
Телефонът е купен от Globul.
ПРОБЛЕМ С IPHONE 4 ПРИ ИЗКЛЮЧЕНО 3G
Re: ПРОБЛЕМ С IPHONE 4 ПРИ ИЗКЛЮЧЕНО 3G
Ако не се лъжа някой беше обяснил разликата между 3G и EDGE в темите.
Когато ползваш 3G има два канала и може безпроблемно да сърфираш в интернет и да те търсят. Когато ползваш EDGE за интеренет не могат да те търсят , дава че абоната е извън поктитие.
При мен лично когато ползвам интеренет през EDGE, когато ми звъннат ми изключва интернета автоматично и си провеждам разговора. Аз ползвам Мтел.
Когато ползваш 3G има два канала и може безпроблемно да сърфираш в интернет и да те търсят. Когато ползваш EDGE за интеренет не могат да те търсят , дава че абоната е извън поктитие.
При мен лично когато ползвам интеренет през EDGE, когато ми звъннат ми изключва интернета автоматично и си провеждам разговора. Аз ползвам Мтел.
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Macbook Pro 13 Retina Late 2013
Macbook Pro 13 Retina Late 2013
доколкото знам този проблем съществува при всички телефони, не само при Iphone. и при мен е така, на Виваком съм.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Не съществува при всички. Лично аз, а и хора около мен нямаме подобни проблеми. Просто нета спира докато си проведеш разговора и после си продължаваш "сърфа". Разбира се, говоря за EDGE.
"Legio Patria Nostra"
аз съм имал този проблем и на предните смартфони /qtek, htc, n900/. най-интересното е че не винаги се получава. говоря за EDGE, при 3G го няма.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm