iOS 6
Re: iOS 5 Beta
Морето не е до колене.
Ако устройствата не са включени в програмата за разработки как изобщо ги слагате?
Програмата трябва И да е платена...
Ако устройствата не са включени в програмата за разработки как изобщо ги слагате?
Програмата трябва И да е платена...
- iviubaveca
Нали знаеш, че регистрацията на dev акаунт ти е 99$/year (доколкото помня) ?
- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
- eclipse808
Аз я направих ама не ми е искало пари аз и без това нямам в сметката.
- nasoblg95
- Обратна връзка:
@victor11 @gogi71 @iviubaveca всички, които писаха са прави. Защо правите глупости... 99$ на година е да. И да телефона ще си го използваш наесен, ти си си виновен, защо правиш неща, с които не си наясно. Да виждаш някой от форума да си е сложил 5.0. Е може и някой да е, но трябва да имаш Developer Account и телефона да ти е регистриран. 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
- eclipse808
А от Мтел могат ли да ми го оправят
Я преди да си тръгнал да даунгрейдваш направи това:
1. Извикай VoiceOver с трикратно натискане на Home бутона.
2. Правиш неколкократно жестове с два и три пръста в статус бара, докато чуеш VoiceOver да произнася "Notification Center".
3. Слайдваш Slide to unlock и отваряш нотификейшън центъра.
4. Натискаш върху секцията за времето - това ще отвори Weather app.
5. Натискаш иконката на Yahoo в долния ляв ъгъл - това ще отвори сайта на Yahoo в Сафари.
6. В Safari си правиш отметка на home screen-а - имаш достъп до менюто без активация. Няма да имаш телефония обаче. Ето и видео за по-голяма яснота:
1. Извикай VoiceOver с трикратно натискане на Home бутона.
2. Правиш неколкократно жестове с два и три пръста в статус бара, докато чуеш VoiceOver да произнася "Notification Center".
3. Слайдваш Slide to unlock и отваряш нотификейшън центъра.
4. Натискаш върху секцията за времето - това ще отвори Weather app.
5. Натискаш иконката на Yahoo в долния ляв ъгъл - това ще отвори сайта на Yahoo в Сафари.
6. В Safari си правиш отметка на home screen-а - имаш достъп до менюто без активация. Няма да имаш телефония обаче. Ето и видео за по-голяма яснота:
eclipse808, Първо - много странен форум е това напоследък, момчето се опитва да разбере как да си свали версията след като вече е объркал нещата, никой не му казва еднозначно може ли да се свали до 4.3.3 или не.
Второ, ако искаш да свалиш версията ето ти линк да разбереш как http://www.techtosh.com/downgrade-ios-5 ... pod-touch/
Трето, ако искаш да останеш на 5.0 и да активираш телефона на този мейл jr@joshraymond.com, чрез paypal може да платиш 4.50$ на този девелопер, както аз направих и сега се радвам на работещ телефон с версия 5, но преди да направиш това пиши на мейла и питай момчето дали още има свободни места за да добави и твоя телефон.
Второ, ако искаш да свалиш версията ето ти линк да разбереш как http://www.techtosh.com/downgrade-ios-5 ... pod-touch/
Трето, ако искаш да останеш на 5.0 и да активираш телефона на този мейл jr@joshraymond.com, чрез paypal може да платиш 4.50$ на този девелопер, както аз направих и сега се радвам на работещ телефон с версия 5, но преди да направиш това пиши на мейла и питай момчето дали още има свободни места за да добави и твоя телефон.
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
Гледах снимки на iOS 5 и ми се стори че го няма компаса. Знам че ще го има в MAPS, но е готино като го имаш като отделен application
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
Последно на 3Gs как се държи?
С едната ръка се държи за HOME бутона , a с другата за POWER-a. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
naynick Не си прав.
За това. Кой го е карал да качва 5.0 като е написало,че официално ще излезне есента като си е качил да му мусли как да се връща на по стара.Първо - много странен форум е това напоследък
Да точно така!lian написа:За това. Кой го е карал да качва 5.0 като е написало,че официално ще излезне есента като си е качил да му мусли как да се връща на по стара.

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Ето, затова пиша, че е странен форума, защото както виждате съм регистриран и участвам в него от самото му начало и го познавам доста добре, наистина не разбирирам, защо ми отговаряте по този начин! С никой не се заяждам конкретно, защото и не мога да влезна в детайли, но наистина ми прави впечатление, че форума е променен от своето начало.
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
Както виждате, оттогава не е писал, явно вече го е направил. Още в началото Гоги му каза какво да прави.
- panteleimonov
naynick благодаря за линка който си публикувал за връщането от ос5 на 4.3.3.Получи се перфектно.Благодаря още веднъж.
Поздрави!
и по повод последния пост на Vla:
Мое мнение,че не бива да се правят някакви разграничения дали наистина ос 5 е бърза или ,че е боза,мисля че някой беше упоменал подобно сравнение,защото някой я тествал на 3гс.Личо не разполагам с айфон,но нали все пак трябва да има прогрес и 5 малко или много е в някаква зависимост с новите модели на ябълката, по точно ще върви много по бързо на устройство с а4 или а5 чип.Незнам дали логиката ми е точна,но все пак ако видя да се сравянва по бързина фон4 с 4.3.3 или с ос 5 и наистина е отново по бавно вече ще се сглася.
Поздрави!
и по повод последния пост на Vla:
Мое мнение,че не бива да се правят някакви разграничения дали наистина ос 5 е бърза или ,че е боза,мисля че някой беше упоменал подобно сравнение,защото някой я тествал на 3гс.Личо не разполагам с айфон,но нали все пак трябва да има прогрес и 5 малко или много е в някаква зависимост с новите модели на ябълката, по точно ще върви много по бързо на устройство с а4 или а5 чип.Незнам дали логиката ми е точна,но все пак ако видя да се сравянва по бързина фон4 с 4.3.3 или с ос 5 и наистина е отново по бавно вече ще се сглася.
Моля!
И аз се върнах на 4.3.3, защото телефона ми загряваше доста, някои от най-хубавите нови функции не работят и батерията ми падаше по бързо. Но след връщането се случи нещо много странно, възстанових си бек ъп от когато бях на 4.3.3 и нито едно от 56-те ми приложения не искаше да работи - отваряш го и то се затваря веднага, после направих чист рестор, сет ъс ню, но и тогава някои от приложениата не ми работеха и мисля, че затова е виновен itunes 10.5, който аз свалих на 10.2.2 и тук нещо се е объркало, а за да оправя приложенията ги изтрих от телефона и пак от него ги инсталирах отново.
Казвам всичко това, за да знаете

И аз се върнах на 4.3.3, защото телефона ми загряваше доста, някои от най-хубавите нови функции не работят и батерията ми падаше по бързо. Но след връщането се случи нещо много странно, възстанових си бек ъп от когато бях на 4.3.3 и нито едно от 56-те ми приложения не искаше да работи - отваряш го и то се затваря веднага, после направих чист рестор, сет ъс ню, но и тогава някои от приложениата не ми работеха и мисля, че затова е виновен itunes 10.5, който аз свалих на 10.2.2 и тук нещо се е объркало, а за да оправя приложенията ги изтрих от телефона и пак от него ги инсталирах отново.
Казвам всичко това, за да знаете
iPhone 7 ФО/OS 10.0.2
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
iPad 4 16 GB/OS 10.0.2
MacBook Pro i5 (2.53GHz)
- panteleimonov
И при мен се получи същото.И явно наистина проблема е бил туунс-а.в крайна сметка наистина е по-добре да си изчакаме есента(предполагам септември някъдъе),че да се сдобием с официална версия без бъгове и прочие).
naynick би ли казал кои са орязаните функции?
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Последно промяна от gogi71 на 09 Юни 2011, 22:13, променено общо 1 път.
- panteleimonov
+1
все пак така трябваше да направя,че да падна от 5 на 4.3.3
Единствената промяна,която забелязва е ,че са добавили бутона в апп стор пърчейс,за да си свалиш приложенията,които са в облака,яко е.Обаче имам въпрос към по-разбиращите:как и дали изобщо мога да трия от облака приложенията,защото мисля че свободоното място беше около 5 ГБ.
И се извинявам за лекото отклонение.Благодаря!

И се извинявам за лекото отклонение.Благодаря!