Проблем с качването на музика

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
Djembi

Проблем с качването на музика

Мнение от Djembi »

Здравейте приятели,
от 1.06.2011 съм горд собственик на iPhone 4 16 GB :) Качвах си музика без проблеми,но след ъпдейт до 4.3.3 вече не иска да качва музика телефончето...wtf?! Някакви идей и съвети как да го оправя ? В библиотеката на iTunes имам доста музика,филми,снимки,но те са от iPod-да ми,а не искам те да се качат в телефона...пфф мамка му :D
Apple iPod Touch 2G 8GB ; Apple iPhone 4 16 GB iOS 6.0.1 user Not anymore Jailbroken :)
Cazinal

Re: Проблем с качването на музика

Мнение от Cazinal »

Здравей,
и при мен е абсолютно същото. Аз имам моя iPhone 4 32 GB от март месец. След ъпдейт до 4.3.3 не мога да качвам ни музика, ни филми по стария начин през iTunes. Нямам джейлбрейк и нямам намерение да джейлбрейквам.
В момента си качвам музика и филми, като придърпам желаните файлове от папката в колонката на Libary чрез плъзгане в iTunes. След това, след като си посоча моя iPhone в iTunes, давам на мюзик или на видео(филми) и давам Sync(music или video) и съответната настройка. Знаеш ги там - музиката може по албуми да се синхронизира (което не ме устройва много и затова в момента съм качил всичката музика, която съм пускал някога през айтюнс, въпреки, че не ми трябва на телефона, защото не знам друг начин да кача сама единствена отделна песен след 4.3.3). А за филмите е лесно - там има отметки кое да синхронизира и кое - не.
Така че и аз ще бъда много благодарен, ако някой сподели някакъв друг начин за качване на музика за 4.3.3. Q:)
iPhone 4 32 GB, iOS 5.1.1 , ФЗ - M-Teл, not jailbroken.
Sag niemals nie!
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

И за музиката има отметки коя песен да синхронизира ;)
Cazinal

Мнение от Cazinal »

Би ли споделил къде са?
Вляво в менюто на iTunes -> Devices -> ****'s iPhone -> от там горе от менюто избирам Music -> отметка на Sync Music
След това има опция да се избира между Entire music libary и Selected playlists, artists, albums and genres. След като съм избрал второто, слагам отметки на Include music videos и Include voice memos. И сега имам 4 мини прозорчета, в които да слагам отметки какво да се синхронизира. А те са: Playlists - това са 90's Music, Classical music и другите дефоулт плейлисти на айтюнс - Artists - да слагам отметки и да синхронизирам песни от един и същ изпълнител (не ни устройва особено, ако не е посочен такъв); Genres и Albums.
Не виждам никъде отметки на отделните песни. Отметки на отделни песни има единствено като от Libary дам на Music. И сигурно ти имаш предвид, че, ако избера да се синхронизират всички песни (Entire music libary), ще ми се качат на телефона само песните с отметките от Libary?
Ако в действителност искаше да помогнеш, нямаше да отговариш само с това изречение.
Иначе аз сега ще пробвам това.

П.П.: не, качва си абсолютно всичко от Libary, без значение дали има отметка, или не.
Sag niemals nie!
victor11

Мнение от victor11 »

За да ти качва само нещата с отметка, в Summary таба трябва да маркираш опцията Sync only checked songs and videos.
Cazinal

Мнение от Cazinal »

victor11 написа:За да ти качва само нещата с отметка, в Summary таба трябва да маркираш опцията Sync only checked songs and videos.
Това е решението на проблема, благодаря Ви victor11, вече втори път ми помагате.
Иначе остава налице въпросът защо не става качването на музика по стария начин, но това вече не е толкова важно.
Sag niemals nie!
Публикувай отговор