Opera Mini 6 вече достъпен и за iPhone и iPad

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
ivansemkov88

Opera Mini 6 вече достъпен и за iPhone и iPad

Мнение от ivansemkov88 »

Здравейте, най-накрая Opera mini 6 излезе наяве. Ето и малко информация от статията за приложението от 1 юни 2011: Доста време мина от последната актуализация на Opera, една от най-добрите браузър програми за iPhone. Във всеки случай, Opera Mini 6 за iOS и iPhone е най-накрая тук, почти два месеца след като версията 6 излезе за Android и Symbian. Новата версия на браузъра е с по-добро управление за iPhone 4 и iPad 2, като изгледа на потребителския интерфейс е подобрен за използване на Retina дисплея или съответно за формата на таблетката. Някой от Вас пробва ли я вече, ако да доволни ли сте от новата версия ?
Аватар
b00k

Re: Opera Mini 6 вече достъпен и за iPhone и iPad

Мнение от b00k »

b00k написа:Някой има ли линк към версия на опера по-стара от 6? Днес ъпдейтнах операта и съм крайно разочарован, че zoom-а е почти същия, като на Сафари, който е ужасяващо неудобен. В старата версия на опера имаше само 1 zoom. Като цъкнеш на екрана всичко се увеличава и text wrap-ва до перфектна за четене и навигиране големина. Сега трябва да се цъка два пъти и големината на буквите е прекалено малка. Ако zoom-на с pinch вече текста не е wrap-нат и трябва постоянно да скролвам наляво, надясно из страницата.

EDIT: Сетих се, че не съм синквал айпода и старата версия още се пазеше в iTunes. Ако някой я иска, мога да я кача.
Това е мнението ми е от една друг тема. Изобщо не съм доволен от 6.0.
v1111

Re: Opera Mini 6 вече достъпен и за iPhone и iPad

Мнение от v1111 »

iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

Публикувай отговор