HOWTO: Cyder - как да ползваме Cydia без Wi-Fi ! [Windows]
Re: HOWTO: Cyder - как да ползваме Cydia без Wi-Fi ! [Windows]
Или имаш инсталирана тема с логото на оператора или нещо не е настроено по iPhonetic, затова наново му активирай логотипите. Слагай пакетите в Autoinstall и така след пускане на Сидиа ще се инсталират сами. Оправи им правата на програмите ако не се стартират след това - инсталирай си SSH на телефона и ръчкай в него през WinSCP примерно. Има ръководство.
Шотовете които си пуснал са нормални да са така при липсата на интернет.
Шотовете които си пуснал са нормални да са така при липсата на интернет.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
@ MadM@X Благодаря за отделеното време и съветите. Прблема при мен е в самия Cyder, който не знам защо не се разбира с телефона или с компътъра ми. До късно тази вечер с intruder правихме тестове и стигнахме до решение описано в друга тема. Още веднъж веднъж искрено ти благодаря за помоща и отделеното време, както и на intruder и victor11
Ето какво направихме всъщност:
Пиша това, защото може и други да имат моя проблем и да знаят как да действат.
Ето какво направихме всъщност:
Само че аз поставих .deb пакета в /var/root/Media/Cydia/AutoInstall и с рестарт на телефона файловете се автоинсталираха.victor11 написа:Гога, има и друг вариант - потърси изтегления .deb пакет на компютъра в cache папката на Cyder. Оттам спокойно можеш да си го качиш на телефона ръчно примерно с iFunbox и да го инсталираш чрез iFile.
Пиша това, защото може и други да имат моя проблем и да знаят как да действат.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Здравейте,вероятно съм един от многото недоразбрали,но когато свържа телефона към PC и отворя Cydia всичко ми е празно.В момента нямам никаква възможност за да се свържа към някои WiFi. Има ли решение.Телефонът ми трябва много спешно,затова ще съм благодарен на всеки опитал се да ми помогне.
Iphone 3g FW version 4.0.2.

Iphone 3G FW 4.0.2
Решението е един пост над твоя.
Мерси,но не намирам папката cache,а тези .deb незнам откъде да ги намеря Cyder не тегли абсолютно нищо.Всичко е в празни полета.Използвам Cyder 2.Много ми е неудобно ,че Ви занимавам с тези неща,но ми трябва телефона много,а нямам никакъв напредък.victor11 написа:Решението е един пост над твоя.
Iphone 3G FW 4.0.2
Какъв cache? Слагаш ги на AutoInstall и reboot.
Изтеглих UltraSn0w.deb сложих го където трябва,рестартирах телефона ,но все така не мога да звъня и немогат да ми звънят.Дали не трябва да конфигурирам нещо от Cyder.Неможах да намеря Ifile,а във iTunes е платена а нямам карта.Още веднъж се извинявам за неудобствата.Надявам се да ме разберетеSkyLined написа:Мерси,но не намирам папката cache,а тези .deb незнам откъде да ги намеря Cyder не тегли абсолютно нищо.Всичко е в празни полета.Използвам Cyder 2.Много ми е неудобно ,че Ви занимавам с тези неща,но ми трябва телефона много,а нямам никакъв напредък.victor11 написа:Решението е един пост над твоя.

Последно промяна от SkyLined на 04 Сеп 2010, 17:08, променено общо 1 път.
Iphone 3G FW 4.0.2
Пак не стана.Сигурен съм,че греша някаде.uomoto написа:Какъв cache? Слагаш ги на AutoInstall и reboot.
Iphone 3G FW 4.0.2
За Ultrasn0w ти трябва и MobileSubstrate.
А откъде мога да го намеря?victor11 написа:За Ultrasn0w ти трябва и MobileSubstrate.
Iphone 3G FW 4.0.2
Оправих го искам да благодаря на всички който ми помогнаха! Специални благодарности на victor11
Iphone 3G FW 4.0.2
Хора дай те ми работещо Repo ( сорс )на BigBoss
този във 2 пост като го вкарам в Cyder ми се появява удевитвлен и не сваля никакви пакети

и този не става
Добре де, прояви малко изобретателност да му се не види. Изтегли си .deb пакета директно на компютъра от този линк: http://thebigboss.org/hosting-repository
След това го инсталираш по някой от методите за инсталация на .deb файлове.
След това го инсталираш по някой от методите за инсталация на .deb файлове.
Всеки чака на готово,че е най лесно 

НЕ КОЛЕГА НЕ ЧАКАМ НА ГОТОВО ФАЙЛА СИ ГО ИЗТЕГЛИХ ОТДАВНА ОТ СТРАНИЦАТА НА BigBoss просто ме хвана нервата че не ми зарежда пакетите от репото
- Metallica81
Аз имам едно малко въпросче... Преди малко джейлнах Ipod touch 1G и му инсталирах cydia. Когато я отворя ми изписва Loading Data...Това е към минута и след това се самозатваря.
Та въпроса ми е дали мога с тази програма да си инсталирам сорс-ове и след това някое друго приложение ?
Та въпроса ми е дали мога с тази програма да си инсталирам сорс-ове и след това някое друго приложение ?
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
- Metallica81
Би ли споделил как точно го направи, защотото и аз съм попаднал в същата задънена улица...SkyLined написа:Оправих го искам да благодаря на всички който ми помогнаха! Специални благодарности на victor11
Сложих custom 4.2.1 и стана така, че в cydia нямам никакви сорс-ове и нямам достъп до интернет.
Ако някой може да ми помогне, ще съм много благодаен
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
Свали и разархивирай този архив: http://dox.bg/files/dw?a=2725a4252b
Вътре ги има най-често ползваните сорсове. Отиди в инсталационната папка на Cyder и сложи файловете от архива в папката sources.list.d.
Вътре ги има най-често ползваните сорсове. Отиди в инсталационната папка на Cyder и сложи файловете от архива в папката sources.list.d.
Дано темата да не е забравена, че барем някой да ми обърне внимание.
Опитвам се да подкарам Cyder 2 на 4S, обаче нещо не ми се получават нещата. Следвам инструкции, които снимах, за да мога да обясня по-лесно :
1. Разархивирам Cyder 2 и вътре откривам следните файлове :

2. Стартирам cyder.exe и получавам следното съобщение :

3. Отивам в My Computer - C/ - Program Files (86) - Common Files - Apple - Apple Support и копирам файлът ASL.dll
4. Опитвам отново да стартирам cyder.exe, но се появява съобщение, че друг .dll файл липсва. Копирам го отново от горното местоположение, на след това се оказва, че липсва друг .dll и така докато не ги копирам всичките.
5.Едва тогава cyder2 стартира успешно :

Въпреки че апаратът е включен към компютъра, долу в лява съобщението е друго.
6. Избирам поле "Sources" от където избирам "Get Sources from Cydia" и ето го резултатът :

Ако някой има предложения, ще съм му благодарен да ги сподели!
Поздрави на всички!
Опитвам се да подкарам Cyder 2 на 4S, обаче нещо не ми се получават нещата. Следвам инструкции, които снимах, за да мога да обясня по-лесно :
1. Разархивирам Cyder 2 и вътре откривам следните файлове :

2. Стартирам cyder.exe и получавам следното съобщение :

3. Отивам в My Computer - C/ - Program Files (86) - Common Files - Apple - Apple Support и копирам файлът ASL.dll
4. Опитвам отново да стартирам cyder.exe, но се появява съобщение, че друг .dll файл липсва. Копирам го отново от горното местоположение, на след това се оказва, че липсва друг .dll и така докато не ги копирам всичките.
5.Едва тогава cyder2 стартира успешно :

Въпреки че апаратът е включен към компютъра, долу в лява съобщението е друго.
6. Избирам поле "Sources" от където избирам "Get Sources from Cydia" и ето го резултатът :

Ако някой има предложения, ще съм му благодарен да ги сподели!
Поздрави на всички!
Намери си afc2add като .deb файл, инсталирай го ръчно и това вече би следвало да проработи.
afc2add може да намериш тук: http://ipod-touch-max.ru/cydia/
Как да инсталираме .deb файл
afc2add може да намериш тук: http://ipod-touch-max.ru/cydia/
Как да инсталираме .deb файл