iPhone 5 2012 г.
iPhone 5 2012 г.
Слуховете: iPhone 5 излиза през есента

Последно промяна от VLa-wot на 30 Дек 2011, 20:15, променено общо 26 пъти.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
-
Re: iPhone 5 2011 г.
Едва ли ще има iPhone 4S , имам чувството , че apple адски много ще ни изненадат !
Cлухове iPhone 5 или 4Sangel_1607 написа:Едва ли ще има iPhone 4S , имам чувството , че apple адски много ще ни изненадат !

Невереятно 8 мегапикселова

Последно промяна от VLa-wot на 08 Юли 2011, 01:28, променено общо 2 пъти.
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Най-голямата изненада ще е, ако не изкарат iPhone тая година. Така че, аз лично не се надявам на изненадиangel_1607 написа:Едва ли ще има iPhone 4S , имам чувството , че apple адски много ще ни изненадат !

По темата, тея снимки малко фейк ми изглеждат. Къде е логиката светкавицата да е на 5 см от камерата. Повече ми прилича на ограничени фотошоп възможности и идеи, а колкото до панела... Всички знаем за металния заден cover за 4-ката (т.е. променената задна част на телефона нищо не означава)
П.П. Миналата година по това време, вече всеки знаеше как изглежда и г/д какво има iPhone 4. Тая година - нищо. И започвам да си мисля, че това е затишие пред буря -.-
Teamwork makes the dream work!
да ти припомня че миналата година по това време някакъв т*панар беше забравил прототип на iPhone 4 в някакъв бар и от Apple го бяха блокирали почти веднага. Ако я нямаше тази случка и за iPhone 4 щеше да има голямо мълчане. Иначе един от слуховете е че следващия iPhone ще е с алуминиев капак отзад заради антената(обица на ухото за Apple) и заради това че "4-ката загубила уникалността си"...kike09 написа:Най-голямата изненада ще е, ако не изкарат iPhone тая година. Така че, аз лично не се надявам на изненадиangel_1607 написа:Едва ли ще има iPhone 4S , имам чувството , че apple адски много ще ни изненадат !Ясно е, че ще предложат нещо по-добро, както винаги са правили.
Нямам търпение..
По темата, тея снимки малко фейк ми изглеждат. Къде е логиката светкавицата да е на 5 см от камерата. Повече ми прилича на ограничени фотошоп възможности и идеи, а колкото до панела... Всички знаем за металния заден cover за 4-ката (т.е. променената задна част на телефона нищо не означава)
П.П. Миналата година по това време, вече всеки знаеше как изглежда и г/д какво има iPhone 4. Тая година - нищо. И започвам да си мисля, че това е затишие пред буря -.-
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
За историята от миналата година... честно казано малко нагласена ми се видя. Иначе за металния капак и аз знам. А ако направят 5-цата умален вариант на iPad (като дизайн) според мен ще изглежда мноооого яко 

Сега 4S iPhone, iPhone през 2012 г. 5 | Слух
Сега липсва само една седмица, за да WWDC 2011 г. и Apple могат да държат някои изненади или по-малко за следващото поколение на iPhone. Някои източници се говори за издаване на iPhone и iPhone 4S кратко 5 през 2012 година.

Източник: www.ispazio.net
Сега липсва само една седмица, за да WWDC 2011 г. и Apple могат да държат някои изненади или по-малко за следващото поколение на iPhone. Някои източници се говори за издаване на iPhone и iPhone 4S кратко 5 през 2012 година.

Източник: www.ispazio.net
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Re: iPhone 4S 2011 г.
Лично аз се надявам ако излиза нещо 4s или 5 няма значение но да бъде на достъпна цена и ФО за всички оператори
Последно промяна от oniq на 31 Май 2011, 13:11, променено общо 1 път.
В живота или си пич или A BITCH !!!
Цената едва ли ще е по-различна от всички излизали досега иФон-и. И ФО със сигурност ще има - както винаги досега... проблемите идват когато все гледаме да минем "тънко". Аз лично НЕ бих си взел ФЗ телефон освен ако не се предумам с някоя корпоративна оферта за много ниска цена на близинг с договор, СИМ-карта и т.н. от някой от нашите оператори. А вече за кой какво точно означава "достъпна цена" си е отделен въпрос. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
-
http://www.phonearena.bg/news/Prez-avgu ... ra_id19227
Може да видим новата генерация още през август. Обаче как така телефонът ще оперира без СИМ карта? Как ще се дава номер?
Може да видим новата генерация още през август. Обаче как така телефонът ще оперира без СИМ карта? Как ще се дава номер?
SAMSUNG GALAXY W
- nasoblg95
- Обратна връзка:

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Ами на тях им е вградена и като си го купуваш като ти пишат фактура и бла бла си избираш/ти дават номер който е към този телефон!
И заради това нещо няма как да смениш оператора (не, че ще ти се прииска де . понеже варайзън са много по добри от АТ&Т или НЕТ10)
И заради това нещо няма как да смениш оператора (не, че ще ти се прииска де . понеже варайзън са много по добри от АТ&Т или НЕТ10)
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
-
А добре , как ще се продават ФО телуфони? Всъщност то няма да има май.
SAMSUNG GALAXY W
- angelovarna
- Обратна връзка:
Tелефона ще си получава настройките от оператора и в последствие се закача към мрежата на съответния оператор. Това е, че тези настройки се задават от оператора при подписването на договора и покупката на телефона...
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
-
И какво...купувам си телефона ФО от някъде , отива в Мтел примерно , въвеждам настройките и готово. Така ли?
SAMSUNG GALAXY W
ФО вчиски оператори!ventcislav написа:И какво...купувам си телефона ФО от някъде , отива в Мтел примерно , въвеждам настройките и готово. Така ли?
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
-
чак не знам как не ви писна от това да гадаете само и да поствате слухове и сякакви простотии , друга работа нямате ли си..ебати безделните gsm-манячета сте каквото такова..какво гадаете ще дойде време ще се види....iPhone та iPhone...това е просто вещ бе хора днес я има утре не...

iPhone 5S FW 7.1.2
Тъй де. Ама и ние като хора. Днес ни има утре не! Животът е кратък искам новия iPhone сега!! 

- angelovarna
- Обратна връзка:
По-скоро обратното - може да няма ФО, а само ФЗ, знае ли човек. Ама това да се случи в България - ще е по времето на iPhone 6 докато се усетят Мтел и Глобул
)

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
iOS 5: намерени скрити препратки към следващите новия iPhone 5 

MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Очакват iPhone 5 през септември
Според последните данни, които се появяват в интернет, "Епъл" планира да представи дългоочаквания iPhone 5 през първата седмица на септември. Най-често посочваната конкретна дата пък е 7 септември.
iPhone 5 ще ползва последната версия на мобилната платформа на компанията - iOS 5. Информациите се появяват непосредствено след като потребителите на "Епъл" останаха недоволни от скъсването с традицията да бъдат представени детайли за предстоящото устройство по време на WWDC 2011.
Факт, който предизвика серия от критики към компанията относно нарастващия пазарен дял на смартфоните с Android OS и изострящата се конкуренция в сектора.
Очаква се редица устройства базирани на мобилната платформа на "Гугъл" да бъдат представени на пазара през лятото и мнозина очакват ефективен отговор от страна на "Епъл".
Досега от компанията посочиха, че iOS 5 ще бъде на разположение през юли, което е сигурен знак, че iPhone 5 ще оперира с обновената операционна система.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
"Eпъл" представи iPhone 4
5|1722207.06.2010
Според данните в нея са интегрирани повече от 200 нови функции, което ще подобри конкурентноспособността на смартфоните на "Епъл" в съревнованието с Android OS в сегмента.
Компанията наред с това очаква представянето на iPhone 5 през септември да гарантира сериозен интерес и продажби сред потребителите през празничния сезон в края на годината.
Източник:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3899471
iPhone 5 ще ползва последната версия на мобилната платформа на компанията - iOS 5. Информациите се появяват непосредствено след като потребителите на "Епъл" останаха недоволни от скъсването с традицията да бъдат представени детайли за предстоящото устройство по време на WWDC 2011.
Факт, който предизвика серия от критики към компанията относно нарастващия пазарен дял на смартфоните с Android OS и изострящата се конкуренция в сектора.
Очаква се редица устройства базирани на мобилната платформа на "Гугъл" да бъдат представени на пазара през лятото и мнозина очакват ефективен отговор от страна на "Епъл".
Досега от компанията посочиха, че iOS 5 ще бъде на разположение през юли, което е сигурен знак, че iPhone 5 ще оперира с обновената операционна система.
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
"Eпъл" представи iPhone 4
5|1722207.06.2010
Според данните в нея са интегрирани повече от 200 нови функции, което ще подобри конкурентноспособността на смартфоните на "Епъл" в съревнованието с Android OS в сегмента.
Компанията наред с това очаква представянето на iPhone 5 през септември да гарантира сериозен интерес и продажби сред потребителите през празничния сезон в края на годината.
Източник:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3899471
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7