iOS 6

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
ventcislav

Re: iOS 5 (Юни!)

Мнение от ventcislav »

Ми ако не направят Епъл скоро нещо по въпроса за дийзана може и аз да мина на трибуквените.
SAMSUNG GALAXY W
Sovar

Мнение от Sovar »

iOS5 не тръгне ли на 3GS и аз ще се насоча към трибуквените, защото телефонът ми не съм го взел за гъзария с нагризена ябълка на гърба ... А няма намерение да давам 1000лв. за нов телефон, а този съм го взел нов преди 6 месеца, no mercy ...
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

до някъде подкрепям Sonar. Наистина ще е малко гадно, при положение, че 3G-то поддържа iOS4, макар и само част от функциите. И все пак, на мен не ми пречи да си стоя на 4.1, просто защото телефона ми е заключен и не ми се занимава с 1 млн неща, само и само да съм с последната ос, която в общи линии работи по същия начин. А и без това вече съм събрал половината пари за iPhone 5/ 4S/ 4GS или квото е там, ама докъто ги събера има доста време... и тоя път - factory unlocked, че тия джейлове ми взеха ъкъла.
Teamwork makes the dream work!
Soze

Мнение от Soze »

Ами насочете се към трибуквените !!! Кои ви е спрял ! То по тая логика що да нося часовник raymond weil като един кварцов ще ми е по функционален .
В цената на телефона влиза и марката с ябълката. Всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
kinobla

Мнение от kinobla »

kike09 написа:до някъде подкрепям Sonar. Наистина ще е малко гадно, при положение, че 3G-то поддържа iOS4, макар и само част от функциите. И все пак, на мен не ми пречи да си стоя на 4.1, просто защото телефона ми е заключен и не ми се занимава с 1 млн неща, само и само да съм с последната ос, която в общи линии работи по същия начин. А и без това вече съм събрал половината пари за iPhone 5/ 4S/ 4GS или квото е там, ама докъто ги събера има доста време... и тоя път - factory unlocked, че тия джейлове ми взеха ъкъла.
Factory unlocked значи че работи с всяка сим карта, а не че е с джейлбрейк ;)
iPod Touch 1G 16GB - iOS 3.1.3 JB
iPad 2 16GB Wifi - iOS 5.0
iPhone 4s 16GB - iOS 5.0.1
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Soze написа:Ами насочете се към трибуквените !!! Кои ви е спрял ! То по тая логика що да нося часовник raymond weil като един кварцов ще ми е по функционален .
В цената на телефона влиза и марката с ябълката. Всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре.
Да , ама не си мисли , че Епъл е по-луксозен от НТС! Поне така разбрах от поста ти. И двете малки правят почти подобни телефони.
SAMSUNG GALAXY W
iphone_maniak

Мнение от iphone_maniak »

Моето мнение е, че айфон преди беше много по-голяма гъзария от сега, то и ако си бизнесмен не можеш да го ползваш за работа той е да влезеш в нета да видиш нещо и тва е...на мене нично четворката не ме кефи твърде като изключим 1000 хрц процесор...То почти всички марка, а и да не кажа всички, направиха тъчскриин с хубава камера, но ест че епъла си остава на първо място...поне според мен...
iPod touch 4g 32GB NO Jailbreak
iPod touch 1g 16GB with Cydia FW 3.1.3
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

3GS продължава да се продава доста в доста сериозни количества. Скоро имаше статистика, че продадените 3GS са повече от всеки модел от другите конкурентни смартфони.

Apple са избрали стратегията вместо да правят евтин и орязан модел да продават по-старата генерация на ниска цена и е доста успешна засега. Именно затова не ми се вярва да отрежат нацяло в една година 2 модела от поддръжка.

На слуховете които се въртят трябва да се гледа с голяма доза скептицизъм и да се гледа каква е била политиката досега. По-скоро очаквам да има iOS5 за 3GS, но да върви както iOS4 на 3G и да накара хората да помислят за ъпгрейд.
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Е да , Айфоун преди 3 години си беше гъзария. Уникален дизайн има има втората генерация , както и третата. Но този последният не е пещо особено. Дизайнът му също.
SAMSUNG GALAXY W
Аватар
kike09

Мнение от kike09 »

Аз не мисля, че уникалността на iPhone се е изгубила с 4-ката. А като изключим всички други подобрения, дисплея му е страшееен. Apple си е Apple. Всеки ден, сяка компания бълва нови модели с Андроид. Къде е уникалността там? I-) Не веднъж съм казал ако искате телефон само за гъзария вземете си Nokia 8800 и се кефете, че сте уникални и можете да разглеждате картинки :D
kinobla написа: Factory unlocked значи че работи с всяка сим карта, а не че е с джейлбрейк ;)
Да, знам какво значи :D Мисълта ми е, че не ми се занимава с ъпдейти, щото тря да има и джейлбрейк, иначе не мога да използвам телефона. И следващия ми iтелефон ще бъде factory unlocked, за да ъпдейтвам спокойно :) А дали ще го джейлбрейквам... сигурно.. но ще бъде за удоволствие, а не щото ми се налага :D
Teamwork makes the dream work!
tribaleo

Мнение от tribaleo »

ventcislav написа:Е да , Айфоун преди 3 години си беше гъзария. Уникален дизайн има има втората генерация , както и третата. Но този последният не е пещо особено. Дизайнът му също.
По-голяма тъпотия не бях чувал през живота си..ЕВАЛА !
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

2nd that :))

Иначе има ли сигурно потвърждение, че сега на WWDC ще представят iOS5. Нали 2011 щеше да е годината на Мас а точно сега се очаква и Mac OS X Lion. Не бих се очудил ако изобщо не стане дума за iPhone на WWDC ..
Аватар
panteleimonov

Мнение от panteleimonov »

такъв е слогана на конференцията:iOS i Mac OS X.Търпение вече не остана да видим кво са измислили силиконовите мозъци :)) :-B
appworld

Мнение от appworld »

Няма смисъл от нови iphone,ipod,ipad-и защото почна да става много от "същото" и...Ако измислят някой нов software който да е наистина по-различен и по-добър тогава ДА но да измислят нови "джаджи" вече е твърде безсмислено-Никой няма да го купи (хората си имат вече,много висока цена)...
5.2.00
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

Нали се сещаш, че тези които имат, скоро ще бъдат отсвирени и всичко ново ще се поддържа само от iPhone 4
ventcislav

Мнение от ventcislav »

appworld написа:Няма смисъл от нови iphone,ipod,ipad-и защото почна да става много от "същото" и...Ако измислят някой нов software който да е наистина по-различен и по-добър тогава ДА но да измислят нови "джаджи" вече е твърде безсмислено-Никой няма да го купи (хората си имат вече,много висока цена)...
Прав си. Ще изчакам да видя новото поколение тази година. Ако има хубава камера и дизайн ще го взема и ще забравя повече за нов телефон!
SAMSUNG GALAXY W
Аватар
panteleimonov

Мнение от panteleimonov »

Apple се надяват на това ,че техния стил за някои хора е уникален и неповторми и наистина и аз го споделям,следя и чета как някои хора на различни възрасти мило и драго чакат айфон 5 айпад 3 айтъч 5 и т.н Скоро един потребител ми каза луд ли си да си вземаш айтъч 4 лично аз си купувам съответния модел заради технологията която са успели да внедрят.дали айтъч или айфон-без 5 пиксела камера телефон и гпс оки не е проблем :),но наистина трябват доста средтва за продуктите на ябълката.Надявам се аЙос 5 да донесе нещо за което наистина да си вземем 5-цата
и се извинявам за спам леко :) Поздрави!
smokingjo

Re: iOS 5 (6 Юни)

Мнение от smokingjo »

В доста концепции за новия iOS виждам widgets и извадени на хоум скрийн settings. Дано се възприемат и от самите Епъл в скоро време.
Един въпрос относно тези концепции и предложения за новите iOS - кой ги прави - фенове, служители на Епъл, или freelance разработчици?
iphone 4 M-tel ФЗ 4.3.3
Аватар
avirex

Мнение от avirex »

Всички от Епъл,без фенове и потребители... :g
Новият план на M-tel - "Шизофреник" - говориш със себе си за 0 стотинки на минута неограничено. : D
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Кога ще забравите за Флаш-а?!
"Legio Patria Nostra"
VeNuMs

Мнение от VeNuMs »

A може ли да се гледа на живо?
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Само тези, които имат MAC. Влизаш в официалния сайт на Apple и там трябва да има Watch life или нещо от сорта :)
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
VeNuMs

Мнение от VeNuMs »

Супер. Благодаря :)
VeNuMs

Мнение от VeNuMs »

А през Сафари ли трябва да се гледа?
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Влизаш през Safari и ще ти зареди с Quick Time
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Публикувай отговор