Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
За параноиците това е програма която отключва телефона като ви сканира лицето. Струвала 10$ и я имало в Сидия. Включва се предната камера и сканира лицето ви, и в зависимиост от настройките отнема около 15 сек. за 100% (Fully secured). Предполагам при 75% ще отнема по-малко. Не съм я пробвал, но мисля че ще е интересно.
По-скоро е доказване на възможности, отколкото да има смисъл от нея. Имате избор - въвеждане на код или сканиране. Ако вие сте собственикът, ще влезете много по-бързо с въвеждане на код, отколкото да чакате да ви сканира, ако пък не сте - така или иначе няма да знаете кода. Наличието й по-скоро би улеснило нежелания достъп, отколкото обратното, въпреки че авторът твърди, че приложението ще отхвърли евентуалните опити за сканиране от снимка на собственика на устройството.
victor11 написа:По-скоро е доказване на възможности, отколкото да има смисъл от нея. Имате избор - въвеждане на код или сканиране. Ако вие сте собственикът, ще влезете много по-бързо с въвеждане на код, отколкото да чакате да ви сканира, ако пък не сте - така или иначе няма да знаете кода. Наличието й по-скоро би улеснило нежелания достъп, отколкото обратното, въпреки че авторът твърди, че приложението ще отхвърли евентуалните опити за сканиране от снимка на собственика на устройството.
не точно... аз предпочитам да използвам пръстовия отпечатък за да си отключвам компютъра, пред това да въвеждам парола. не заради бързината, а заради това, че може някой да ти види паролата например.
Аз лично се съмнявам, че ще сканира както трябва...пък още повече да чакам 15 сек да ми се отключи телефона няма как да стане! А тези с пръстовите отпечатаци ги гледах наскоро по стора ама нито съм ги пробвал нито знам дали работят както трябва...ако някой знае нека да сподели.
Смотана работа са тези пръстови отпечатъци.Трябва да оставиш приложението пуснато и като отключиш тела то изкача.Работата е там,че ако си малко по хитър ще натиснеш хоум бутона и приложението се затваря
naso_95402, тези с пръстовите отпечатъци са фейк. Целта им е да заблуждаваш приятелите си какво може телефона. Екранът няма как наистина да ти сканира пръста.