RecognizeMe

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

RecognizeMe

Мнение от naso_95402 »

За параноиците това е програма която отключва телефона като ви сканира лицето. Струвала 10$ и я имало в Сидия. Включва се предната камера и сканира лицето ви, и в зависимиост от настройките отнема около 15 сек. за 100% (Fully secured). Предполагам при 75% ще отнема по-малко. Не съм я пробвал, но мисля че ще е интересно.

http://www.gadgetsdna.com/recognizeme-c ... pad/10844/

Енджой 8-}

Download
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Nike200

Re: RecognizeMe

Мнение от Nike200 »

хм .. значи е само за 4-ка
victor11

Мнение от victor11 »

По-скоро е доказване на възможности, отколкото да има смисъл от нея. Имате избор - въвеждане на код или сканиране. Ако вие сте собственикът, ще влезете много по-бързо с въвеждане на код, отколкото да чакате да ви сканира, ако пък не сте - така или иначе няма да знаете кода. Наличието й по-скоро би улеснило нежелания достъп, отколкото обратното, въпреки че авторът твърди, че приложението ще отхвърли евентуалните опити за сканиране от снимка на собственика на устройството.
Аватар
rooibos

Мнение от rooibos »

Може би и затова е само в сидия!
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015

A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
Аватар
dark

Мнение от dark »

victor11 написа:По-скоро е доказване на възможности, отколкото да има смисъл от нея. Имате избор - въвеждане на код или сканиране. Ако вие сте собственикът, ще влезете много по-бързо с въвеждане на код, отколкото да чакате да ви сканира, ако пък не сте - така или иначе няма да знаете кода. Наличието й по-скоро би улеснило нежелания достъп, отколкото обратното, въпреки че авторът твърди, че приложението ще отхвърли евентуалните опити за сканиране от снимка на собственика на устройството.
не точно... аз предпочитам да използвам пръстовия отпечатък за да си отключвам компютъра, пред това да въвеждам парола. не заради бързината, а заради това, че може някой да ти види паролата например.
have you ever been alone at night...
victor11

Мнение от victor11 »

Там е работата, че не е пръстов отпечатък и няма как да бъде. Става въпрос за разпознаване на лицето.
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Аз лично се съмнявам, че ще сканира както трябва...пък още повече да чакам 15 сек да ми се отключи телефона няма как да стане! А тези с пръстовите отпечатаци ги гледах наскоро по стора ама нито съм ги пробвал нито знам дали работят както трябва...ако някой знае нека да сподели.
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Смотана работа са тези пръстови отпечатъци.Трябва да оставиш приложението пуснато и като отключиш тела то изкача.Работата е там,че ако си малко по хитър ще натиснеш хоум бутона и приложението се затваря :))
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
victor11

Мнение от victor11 »

naso_95402, тези с пръстовите отпечатъци са фейк. Целта им е да заблуждаваш приятелите си какво може телефона. Екранът няма как наистина да ти сканира пръста. :)
Аватар
iSurf

Мнение от iSurf »

мога само да ви кажа, че се отключва със снимка =)) на лаптопа ми имам Face Recognition и един приятел ми отключи лаптопа, като му показа моя снимка =)) =)) L-)
Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...
dark

Мнение от dark »

ахаххахахахаххах :)) не ми беше хрумвало това със снимката :)

бтв за отпечатаците: що никой не чете: ставаше въпрос за компютър не за телефон.
have you ever been alone at night...
victor11

Мнение от victor11 »

Ми то и за снимката съм го написал, ама... :)
Ето ви я (добавих я и в първия пост):
Download
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Да разбрах за отпечатаците за лаптопа и Вик предполагах че е неква шитня тва (отпечатъка за Iphone) ;)
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Публикувай отговор