Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
Здравейте, имам един въпрос. Има ли разлика между вида на картата ( тоест дали е микрос сим или обикновен сим) при ползването на турбо сим-а. Понеже, когато говорих с по тела с продавач от shopping.bg, ми казаха че с обикновенния сим ставало много по-трудно от микро сима... което ми се стори станно, поради факта че досега не съм чел никъде за това нещо. Дайте малко инфо ако е възможно...
iPhone 4/16GB iOS 4 / firmware 4.1 / 02.10.04
Аз съм пробвал и с обикновена сим (рязана) и с микро след това, не усетих никаква разлика, намираше си обхват и всичко си беше ок и с обикновената. Но в крайна сметка си останах с микро сима, щото си е по-нова технология на чипа.
ако нещо има значение то със сигурност не е размера
, а поколението на чипа. микро симовете всичките са с последно поколение, защото са от скоро, докато нормалните карти могат и да с по-стари версии. (например ако не си сменял сим-а от 10 години...)

have you ever been alone at night...
Моя сим беше на поне 5-6 години
Ами доколкото си спомням, човекът каза, че проблемът бил в това че сипът на микро сима бил по-малък от чипа на обикновенния сим (от преди 6-7 години) и в това се състояло разликата. Както и да е, мисля да си взема (пък ако възникне някакъв проблем ще си купя микро сим). Благодаря за отговора!
Ако си към М-Тел, сменяш си старата карта ,с 3G карта,която струва 6 лв. После отиваш в някакав сервиз да ти я изрежат със специялен нож за микро сим,за 1-2 лв. и си готов. На мен даже и пари не ми взеха за рязането.
http://cgi.ebay.com/Standard-Sim-Card-C ... 35b1440d5a
http://cgi.ebay.com/Standard-Sim-Card-C ... 35b1440d5a
А не е ли по-добре да си я смениш в Мтел направо с микро сим вместо да правите тези врътки за да икономисате 10-12лв. а имате телефони за по 1000лв.?! 

Mr. Bean
gogo68, като имам телефон за 1000 лв. не означва, че трябва да давам парите си за щяло и нещяло...
- haitutumax
GEVEY ???
Здравейте, имам едно питане.
Ако се ползва карта GEVEY за отключване GSM функциалноста на iPhone 4 имали опасност да се развали телефона или това са само слухове, ако някой е имал проблем от подобен характер моля да го сподели.
Ако се ползва карта GEVEY за отключване GSM функциалноста на iPhone 4 имали опасност да се развали телефона или това са само слухове, ако някой е имал проблем от подобен характер моля да го сподели.
iPhone 2G, FW 3.1.3, 8Gb, ФЗ AT&T; iPhone 3G, FW 4.2.1, 16Gb, ФО; iPhone 4G, FW 4.2.1, 16Gb, ФЗ AT&T
Gevey Pro може да вземеш от www.lug.bgmaintf написа:Там където продават обиконвенните карти очакват да зредят всеки момент с PRO. A от днес са намалили цената на 30 лв.versos написа:Някой продава ли Про версията в България ?
lug.bg
май ще е време да подбия и цените за gevey pro
китайците и про-то ли изкопираха вечеhovi написа:май ще е време да подбия и цените за gevey pro

Надявам се гадния проблем със сим трея да са го махнали, но имайки предвид китайското им мислене, сигурно ще е същия. Говоря за това че след 2-3 дена ползване в ръка от сив става черен и на телефона изглежда ужасно.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
Жалко ,че се заблуждавате така. Само ще кажа че картите в сайта gevry.com са Китаики.сами се осетете в нашите магазини какви са-даже като бяха по100лв.
А твоя iphone да не би- да не е Китайски
А твоя iphone да не би- да не е Китайски
Здравейте, исках да попитам дали само при мен има следния проблем. Слекато сложа GEVEY сима, имам лек луфт между трея и телефона. На пръв поглед не се забелязва, но пък когато работи от там излиза светлина и когато е тъмно е доста очевидно. Някак си не ми е приятно да имам телефон за толкова пари, а той да е с луфтове. Другото което исках да попитам е, дали имате някакво решение как да се махне балончето което илиза всеки път когато звъня и на него пише "Call Forwarding Active". Благодаря предварително !
Ако не ти е приятно да имаш такъв телефон за толкова пари,а той да ти свети отстрани, купи си отключен такъв и го ползвай с оригиналното "чекмедженце"!
Може да се преглътне това светене или тъмен цвят при положение че чакахме някакъв (какъвто и да е) ънлок повече от 5 месеца (поне аз)
Трябва да напишеш с какъв тел. си с коя версия, кой бб за да може някой да ти отговори!
Ако си на 4.2.1 , инсталирай бг айфонетик и автоматично премахва този надпис!
Може да се преглътне това светене или тъмен цвят при положение че чакахме някакъв (какъвто и да е) ънлок повече от 5 месеца (поне аз)
Трябва да напишеш с какъв тел. си с коя версия, кой бб за да може някой да ти отговори!
Искам да попитам някой ползвал ли е gevey pro?
И по точно,дали е успял да си активира фейстайма?
И по точно,дали е успял да си активира фейстайма?
zdravko70 написа:Ако не ти е приятно да имаш такъв телефон за толкова пари,а той да ти свети отстрани, купи си отключен такъв и го ползвай с оригиналното "чекмедженце"!Tsvetanov написа:Здравейте, исках да попитам дали само при мен има следния проблем. Слекато сложа GEVEY сима, имам лек луфт между трея и телефона. На пръв поглед не се забелязва, но пък когато работи от там излиза светлина и когато е тъмно е доста очевидно. Някак си не ми е приятно да имам телефон за толкова пари, а той да е с луфтове. Другото което исках да попитам е, дали имате някакво решение как да се махне балончето което илиза всеки път когато звъня и на него пише "Call Forwarding Active". Благодаря предварително !
Приятел, ако не можеш да дадеш адекватен отговор на въпроса ми, защо си правиш туда да филосовстваш. И аз чакам за този ънлок и то не 5 ами 7 месеца. Не за 1 ,а за цели 3 телефона. И въпреки това, на мен това ми пречи и ме интересуваше дали само при мен се среща или всичките са така, за да знам дали да си купувам друг GEVEY. Доколкото до втория въпрос, мисля че на подписа ми съм посочил телефона, версията и бб с които съм, така че не виждам защо негодуваш. Както и да е, аз вече си го оправих, така че не ми е нужна помощ. Хайде със здраве...
Само при теб се среща. Драсни ми лс
-
[quote="hovi"]Жалко ,че се заблуждавате така. Само ще кажа че картите в сайта gevry.com са Китаики.сами се осетете в нашите магазини какви са-даже като бяха по100лв.
А случйно да си нясно че има оригинално чекмедже (сим трей) което струва 19лв. и то не става черно а в телефона стои перфектно, както и gevey картата. Така, че може и 100лв да са били картите, но поне можеха това да оправят. нямаше да ги сбърка.
А случйно да си нясно че има оригинално чекмедже (сим трей) което струва 19лв. и то не става черно а в телефона стои перфектно, както и gevey картата. Така, че може и 100лв да са били картите, но поне можеха това да оправят. нямаше да ги сбърка.
Моите не станаха черни
Здравейте ! Бих искъл да попитъм и аз като колегата по-горе,активирали се FaceTime с новото поколение карти (GEVEY Pro) или не ?
Ако има нещо,нема нищо. 

Аз ползвам Gevey Pro от applenberry и определено не е станало черно или да хлопа/свети чекмеджето.
Фейстайм не ми е хрумвало да активирам... при положение, че си на wi-fi, защото не си пуснеш скайпа?
Фейстайм не ми е хрумвало да активирам... при положение, че си на wi-fi, защото не си пуснеш скайпа?
Последно промяна от dark на 22 Май 2011, 02:35, променено общо 1 път.
Facetime разговорите също са само през Wi-Fi 

iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
С 3G unrestrictor от сидия, може всеки да ползва фейстайм през 3G!!!N1k0lA написа:Facetime разговорите също са само през Wi-Fi