Advanced Preferences
Re: Advanced Preferences
Има добри възможности! При мен се намира под Settings :arrow: Hacks. Работи стабилно!Има възможност за промяна на операторското име.
pineApple iPhone 8GB first gen. V. 2.0 + AKG K 324 P/BOSE Tri-Port IE
Apple iPhone 5 Black&Slate 16GB ФО::iOS 7.1+ AKG K370
Apple iPad mini Retina Space Gray 64GB WiFi+LTE::iOS 7.1
Apple iPhone 5 Black&Slate 16GB ФО::iOS 7.1+ AKG K370
Apple iPad mini Retina Space Gray 64GB WiFi+LTE::iOS 7.1
А бе немога да я намеря тая програма нещо не става сорса.Тая дето е в на Адамов сорса не е същата а аз искам точно тази дето е на скийншотовете 

iPhone 6+ 64GB 10.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Айде готов си... само си рефрешни сорсовете
и я инсталирай пак от моя сорс и е тази дето търсиш 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- kamikadzzze
- Обратна връзка:
Brick - телефона ми умря
Преди съм си слагал тази програма, но явно не от сорса на Adamov, защото ми се появяваше под Hacks.
Сега си я инсталирах от този сорс и телефона ми умря
След рестарта така и не изгря - започва да зарежда, появява се връткатото се кръгче, и след 5-10 мин така забива, като остане доста време така открих че грее също.
Версията ми е 1.1.4, сложил съм и доста други програми и може в комбинация с някой от тях да се случва това, но ми е малко кофти, тъкмо си го бях стабилизирал телефончето.
Ако имате някакви идеи - моля споделете ги, иначе всичко наново...
Сега си я инсталирах от този сорс и телефона ми умря

След рестарта така и не изгря - започва да зарежда, появява се връткатото се кръгче, и след 5-10 мин така забива, като остане доста време така открих че грее също.
Версията ми е 1.1.4, сложил съм и доста други програми и може в комбинация с някой от тях да се случва това, но ми е малко кофти, тъкмо си го бях стабилизирал телефончето.
Ако имате някакви идеи - моля споделете ги, иначе всичко наново...
С Уважение: kamikadzzze
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
При мен работи чудесно.
И на мен ми се наложи да направя restore, инсталирах я от категория Adamov
някой имали идея защо така бъгва?
някой имали идея защо така бъгва?
За съжаление и при мен се наложи да направя Restore (firmware 1.1.4, Source на Adamov)
iPhone 3GS 16GB, MacBook Air 1.6GHz, iMac 20" 2.4GHz
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Хора само да ви кажа че сорса няма никакво значение. И за мен е интересно защо при някой върви а при други не. В интерес на истина първия път когато сложих програмата и аз трябваше да правя рестор. Сега като я сложих нямаше проблем. Като я махнах обаче изчезнаха звуци. Трябваше да ресетвам настройките.
При мен си работи отлично от сорса на адамов нямам никакви проблеми, но аз съм с тази версия която излиза в менюто като hacks пробвах и другата, но тази лично на мен повече ми харесва

iPhone 4 IOS-4.3.1 ФО
За съжаление и при мен се наложи рестор след инсталация на Advanced Preferences...
iPhone 8GB, FW 3.0.1, InvisibleShield, Belkin Slim-Fit Case, iPow External Backup Battery Leather Case
Star Wars Federation Bulgaria
Star Wars Federation Bulgaria
Здравейте на всички, от много време следя форума и реших да се регистрирам. Също така реших и да инсталирам това приложение което е представено тук, но уви срещнах сериозен проблем. FW 1.1.4 - и след инсталацията на приложението Advanced Preferences 0.6а получих и бонус, телефона направо блокира след инсталацията. Въпросът ми е: Какво точно трябва да направя сега?
1. Да му направя рестор?
2. Или има вариант да се деинсталира самото приложение под SSH?
До сега не съм удрял на камък с никакво приложение, но ето, че момента дойде.
Благодаря на всички които ще окажат помощ, предварително.
P.S. От прочетеното по горе разбирам, че рестора е единственото спасение. Кофти работа. Ако някой случайно разбере защо се случва така ще бъде много полезна информация за всички.
1. Да му направя рестор?
2. Или има вариант да се деинсталира самото приложение под SSH?
До сега не съм удрял на камък с никакво приложение, но ето, че момента дойде.
Благодаря на всички които ще окажат помощ, предварително.
P.S. От прочетеното по горе разбирам, че рестора е единственото спасение. Кофти работа. Ако някой случайно разбере защо се случва така ще бъде много полезна информация за всички.
За съжаление само рестора ще ти оправи проблема.flabur написа: 1. Да му направя рестор?
Вече му го праснах рестора... интерестното е, че като го изключа и го включа отново и му пъхна кабела за компа имам достъп до телефона, но нямах root достъп до целия телефон. Ако бях по подготвен може ли да се спаси като се изтрие самото приложение (така успях да си спася снимките само). Дано следващия път да съм подготвен, че да пробвам дали ще заработи така. Ако някой е правил такова нещо да каже дали е проработело.