iPhone 4 през Mtel Loop
-
iPhone 4 през Mtel Loop
Здравейте ,
видях в сайта на Мтел Лооп има оферта за iPhone4 & 3GS. Някой ползвал ли е тази оферта и да си е купил телефона от там? Искам мнение да ми кажете дали офертата Ви изглежда добра ? Това са линковете за офертата:
http://loop.bg/page.php?p=iphone_prices
http://loop.bg/page.php?p=iphone_tariff
видях в сайта на Мтел Лооп има оферта за iPhone4 & 3GS. Някой ползвал ли е тази оферта и да си е купил телефона от там? Искам мнение да ми кажете дали офертата Ви изглежда добра ? Това са линковете за офертата:
http://loop.bg/page.php?p=iphone_prices
http://loop.bg/page.php?p=iphone_tariff
-
Re: iPhone 4 през Mtel Loop
Нещо не разбирам. 40 лв. заедно с месечната такса или без?
Ако е без месечната такса излиза 65 лв. , което е безсмислено!
Ако е без месечната такса излиза 65 лв. , което е безсмислено!
SAMSUNG GALAXY W
-
без месечна такса е..... 40 лв е само за телефона. Някой знае ли по-добри оферти чрез мтел ?
-
Условието е само да си абонат на Мтел и да си на Loop? Така ли?
iPhone 4 16GB 39,90лв
iPhone 4 32GB 47,90лв
iPhone 3GS 8GB 29.90лв
Е голяма глупост. Как може 3GS 8GB да струва 29,90 лв. , а 4 16GB да струва 39,90 лв.
10 лв. разлика...е то тоя 3GS не си заслужава.
iPhone 4 16GB 39,90лв
iPhone 4 32GB 47,90лв
iPhone 3GS 8GB 29.90лв
Е голяма глупост. Как може 3GS 8GB да струва 29,90 лв. , а 4 16GB да струва 39,90 лв.
10 лв. разлика...е то тоя 3GS не си заслужава.
SAMSUNG GALAXY W
-
Да условието е да си абонант на Лооп поне от година мисля. Прав си за 3GS 8 ГБ че не си заслужава ама аз се замислям за 4 16ГБ......
-
39,90 лв. * 24 = 957,6 лв.
iPhone 4 16GB 949лв
Хаха...тия от Мтел убиват. Принципно лизинга трябва да е доста повече, отколкото в брой. Ми така като гледам по-добре лизинг.
Обаче да си купиш нов телефон е безсмислено според мен.
Щот ще ти се падне кофти бройка...особено 4-ките са доста. И ще ти омръзне. Виж при някой познат магазин за телефони или заложна къща.
iPhone 4 16GB 949лв
Хаха...тия от Мтел убиват. Принципно лизинга трябва да е доста повече, отколкото в брой. Ми така като гледам по-добре лизинг.
Обаче да си купиш нов телефон е безсмислено според мен.
Щот ще ти се падне кофти бройка...особено 4-ките са доста. И ще ти омръзне. Виж при някой познат магазин за телефони или заложна къща.
SAMSUNG GALAXY W
Здравейте, според мен лизинга изглежда доста приемлив
уловката като винаги е в двугодишния договор.

iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
-
900 и кусур лева за един телефон...и то по време на криза. Бати кой ли ги купува тия телефони?
SAMSUNG GALAXY W
ventcislav, защо смяташ, че ще му се падне кофти бройка?
Ти ползваш ли такъв телефон и от къде знаеш, че точно iPhone 4 имат "много кофти" бройки?
Последен въпрос:
Имаш ли 13 години?
Ти ползваш ли такъв телефон и от къде знаеш, че точно iPhone 4 имат "много кофти" бройки?
Последен въпрос:
Имаш ли 13 години?
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
-
На 23 г. съм. Вместо да дадам тия пари за телефон , бих ги дал за двоен езиков курс.
Последно промяна от ventcislav на 26 Апр 2011, 19:10, променено общо 2 пъти.
SAMSUNG GALAXY W
Желая ти успех в курсовете, но недей да заблуждаваш с такива изказвания за "кофти" бройки.
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
-
Преди 2 години бях на бригада в САЩ и тогава бях заделил някакви пари. Тогава беше излезнел ако не се лъжа 3G. Бях го видял за 600 щатски долара. Но така и не си взех и ме беше яд. Но сега си взех 3GS. Откъм качество 2G , 3G , 3GS нямат равни. Но навсякъде чета за дефекна партида на 4-ката.
За това мисля , че най-разумно би било да се изчака определено време , да отключат телефоните от Епъл , да излезне новата реколта 5-цата.
Що мислите , че 3GS все още държи такава цена?
За това мисля , че най-разумно би било да се изчака определено време , да отключат телефоните от Епъл , да излезне новата реколта 5-цата.
SAMSUNG GALAXY W
-
След 3-ката идва 4-ка ,след нея 5-ца и т.н.. ако ме разбираш.
Аман от философи аз съм с 4ка 32гб от мтел..уж батерията щяла да и гръмнее...незнам си какви глупости чух още ..факт е че 6ти месец не е мрънал телефона и съм повече от доволен!ventcislav написа:Преди 2 години бях на бригада в САЩ и тогава бях заделил някакви пари. Тогава беше излезнел ако не се лъжа 3G. Бях го видял за 600 щатски долара. Но така и не си взех и ме беше яд. Но сега си взех 3GS. Откъм качество 2G , 3G , 3GS нямат равни. Но навсякъде чета за дефекна партида на 4-ката.
iPhone 5S FW 7.1.2
- masterboss
Ако се запазва номера в LOOP е добра оферта.
Но като цяло септември ще излиза 5-цата, евентуално ще го има в М-тел.
После ще те е яд да плащаш всеки месец за 4-ка като ще е налично 5ца
iPhone 4 Black 16GB by M-Tel - iOS 7.1.2
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...
R.I.P. Steve Jobs 1955-2011
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...
R.I.P. Steve Jobs 1955-2011
А между тях.... по една S-ка, .. ако ме разбирашPavelAndreev написа:След 3-ката идва 4-ка ,след нея 5-ца и т.н.. ако ме разбираш.

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
Stive Jobs ли ти каза за септември?masterboss написа:Ако се запазва номера в LOOP е добра оферта.
iPhone 5S FW 7.1.2
аз лично съм много доволен от 4ката. досега не е гърмял, не е губил обхват и даже мога да провеждам разговори от него 

Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
-
А дали ако го взема на изплащане след 2-те години мога да пусна молба за отключване?
Как седи въпросът при КЕШ-а?
Как седи въпросът при КЕШ-а?
SAMSUNG GALAXY W
правиш наи голямата си грешка да земиш от мтел
Грешката му ще е заради тарифите с така наречените безплатни минути към други оператори,които се изчерпват първо независимо с кой говориш.Но аз като бизнес абонат нямам такива проблеми единствено ме е яд че задължават да е с интернет,а съм с айпад 3г и не ми трябваше....Хубавото е ,че договора ми за сим карттата на пада изтича юни месец и така няма да се набутвам.Иначе 24.90 на месец без ддс.Жената е с глобулска 4-ка като частен абонат и условията са като че ли по добри т.е. Ако говориш повече с абонати на глобул и си частен абонат си го вземи от там
аз също взех от Мтел 4-ката 32gb с Loop и съм много доволен няма грешка ... плащам по около 74лв на месец такса за телефон + месечна такса ...
-
А след като изтече договорът , можеш ли да отидеш и да пуснеш да ти отключат телефона?
SAMSUNG GALAXY W
-
edito82 написа:правиш наи голямата си грешка да земиш от мтел
Ами може би да...днеска бях до Мтел и ги питам за тая промоция. Казват ми , че нямало такова нещо. Аз обаче настоявах и те казаха , че ще погледнат. След минутка ОК ми вика , дайте си Личната карта. Аз казвам , че искам да чуя първо условията. Телефонът НЕ МОЖЕ да се вземе само на лизинг от 39,90лв./49,90 лв. Взима се само с предплатен план и най-евтоното излиза , че е 65 лв. НА МЕСЕЦ! Условията те си ги определят. 2000 минути към 5 номера. Плюс някви си мижави МБ.
---------------------
Бях и в Глобул...там бях малко по-коректни и ми казаха всичко. Обаче не бяха сигурни дали телефоните има са ЗАКЛЮЧЕНИ! Казаха ми не , но трябвало да се провери.
SAMSUNG GALAXY W
Глобул не са обучили служителите си и те не знаят, какво да казват. На мен ми казаха същото, но след проверка се оказа, че телефона е ФЗ и може да се отключи чак след изтичане на лизинга от 2 години. Глобул не го дават на лизинг за 1 година. (За инфо: стар абонат съм на Глобул, може да е различно за новите)
**iPhone 3Gs/32GB FU FW4.3.1 JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**