Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Re: Jailbreak FW 3.1.3 с RedSn0w 0.9.4 Win/Mac - САМО ЗА НЯКОИ
Здравейте с 3G fw 3.1.3 , modem 5.12.01 джейлнат днес го качих от 3.1.2 на 3.1.3 и немога да го отключа защото нямам wi-fi( трябва да го отключа с ultrasnow no...).Проблема не е в рутера 100%.....Качих му 3.1.3 защото преди пак не работеше wi-fito и ми писна та си викам след джейл и унлоцк отново вс ще е ОК ама не... 

iPhone 4G
Ако не ти работи wi-fi никой неможе да ти помогне така. Какво си правил по телефона, от кога нямаш нет, най важното ъпдейтвал ли си го през айтунс след джейл? Фирмуера и правените рестори нямат никво значение ,имах същия проблем.
Пробвай сидер 2 за уиндоус:
http://rapidshare.com/files/361446455/Cyder2.rar
Лесно се работи с нея.
Пробвай сидер 2 за уиндоус:
http://rapidshare.com/files/361446455/Cyder2.rar
Лесно се работи с нея.
Благодаря за светкавичния отговор,дай ми малко повече обяснения за този Wi-Fi писна ми все нещо да не ми е наред по телефона...

iPhone 4G
Не може да се оправи софтуерно, на колко места да ти пиша още?
Здравейте, аз искам един съвет. Използвам iPhone 2g 8Gb и съм с FW 3.1.2. Въпроса ми е дали да го ъпдейтна до 3.1.3 и ще работи ли по добре и има ли някакви съществени разлики. От една страна си мисля че като е по нов е изчистен от към бъгове но от друга страна пък е писан за по ново поколение (3Gs)?
Та ще се радвам да споделите вашето мнение по въпроса
Та ще се радвам да споделите вашето мнение по въпроса
Няма смисъл да минаваш на FW 3.1.3.
Като ресторна ми дава грешка 1015..Как да го оправя?
Затваряш Itunes,Skype пускаш TinyUmbrella В левия ъгъл има секция «Connected Devices»,ще се отбележи устройсвото,избираш го.И натискаш бутона Exit Recovery горе в дясно.За да работи TinyUmbrella трябва да имаш инсталирана Java. http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
Последно промяна от gogi71 на 18 Апр 2012, 12:58, променено общо 1 път.
- iviubaveca
Здравейте, пробвам да направя JB на моя телефон, който е : iPhone 2G 3.1.3.Натискам тикчето за "Install cydia" (то си е цъкнато де) вкарвам телефона в dfu mode, но после стига до един стадий, при който пише waiting for reboot обаче телефона си седи в dfu mode и нито се включва, нито нищо.Помощ!
- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
-
Здравейте всички! Понеже от четене във форума и от минаване от тема в тема съвсем се обърках, реших да пиша тук, пък дано някой да ми помогне
Имам IPhone 3G 8 GB. Купен е от Глобул, фабрично заключен, договора с Глобул вече е изтекъл (ако има въобще някакво значение).
Без да искам (всъщност май беше от чиста некомпетентност) го ъпдейтнах до версия 3.1.3. На modem firmware пише 05.2.01, сериен номер 88929....... Преди това си го бях отключила телефона и бях му сложила и джейл и си работеше ок. След като си направих глупавите експерименти (ъпдейта) се оказа, че всичко е заминало и не мога да го ползвам вече с м-телската карта. Разрових се из форума, но нещо не мога да се ориентирам, май навсякъде вариантите за отключване и джейл са за други версии, а не 3.1.3, или ако са за 3.1.3 то става само за фабрично отключени.
Та въпроса ми е: мога ли да направя нещо за телефона си, за да си го ползвам пак с м-телската карта или все още чакаме онзи умния индиец да измисли нещо?
Моля за помощ, може и на лични, вече от няколко месеца все чакам и започнах да се отчайвам, че ще си ползвам телефона

Имам IPhone 3G 8 GB. Купен е от Глобул, фабрично заключен, договора с Глобул вече е изтекъл (ако има въобще някакво значение).
Без да искам (всъщност май беше от чиста некомпетентност) го ъпдейтнах до версия 3.1.3. На modem firmware пише 05.2.01, сериен номер 88929....... Преди това си го бях отключила телефона и бях му сложила и джейл и си работеше ок. След като си направих глупавите експерименти (ъпдейта) се оказа, че всичко е заминало и не мога да го ползвам вече с м-телската карта. Разрових се из форума, но нещо не мога да се ориентирам, май навсякъде вариантите за отключване и джейл са за други версии, а не 3.1.3, или ако са за 3.1.3 то става само за фабрично отключени.
Та въпроса ми е: мога ли да направя нещо за телефона си, за да си го ползвам пак с м-телската карта или все още чакаме онзи умния индиец да измисли нещо?
Моля за помощ, може и на лични, вече от няколко месеца все чакам и започнах да се отчайвам, че ще си ползвам телефона

Да можеш да го използваш със М-тел .Ако телефона ти е активиран го джейлни със jailbreakme.com през Сафарито,ако стои на спешни повиквания давай по темата свали си 3.1.2 за твоя телефон и го посочи на redsnow0.9.4 .Влизаш във Cydia и от Manage>Sources намираш http://repo666.ultrasn0w.com/ и слагаш ultrasn0w1.2.2
извинявам се , темата е стара , но ми сварши страхотна работа , за което съм ви много благодарен. Но искам да попитам на 2г след като сложих 3,1,2 .... и i tunes ми дава да сложа 3.1.3 ... разликите са малки но ги има . Та въпроса ми е ако му дам update ще се кодира ли отново ?
Здравейте искам да ви попитам качвам 3.1.3 джейлвам с червения сняг всичко си минава нормално но при зареждане на сидия ми дава ,, This version on cydia is no longer supported:please upgrade to 1.1.x at your earliest convenlence" и забива на Realoadin data и не мога да я ъпгрейдна какво е решението за 2G става въпрос.
Предварително благодаря
Предварително благодаря
i7 2600k 4,8Ghz custom water cooling Asrock z68 extreme4 gen3 Sapphire HD7970oc - SSD Corsair Force GT , RAM- 4x4 corsair vengeance C8 LAN- Killer 2100 BigFoot pro PSU- Corsair HX850W CASE- CM Storm Trooper
Не забива, просто повече търпение е нужно.
Ако забие на "Realoadin data", влизай през Сафарито на телефона и го повтори със jailbreakme 2.0!
-
Здвавейте от Пловдив съм.Имам Iphone 3g 8gb момчето преди мен го е направил на 4.0(8А293) с бб 05.13.04 обаче много от игрите и приложенията не ми тръгват на това 4.0 и искам да го направя на 4.2.1 възможно ли е да стане от 4.0 да го update в itunes на 4.2 или първо трябва да ресторна на 3.1.3
Преди да правиш каквото и да е, първо виж дали е ФО или ФЗ, че ще го заключиш.
-
ФЗ е към глобул.Сега работи с мтел.