Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
На мен при третото съобщение и ми каза, че съм достигнал лимита си. Това нормално ли е?
M-joy ограничава безплатните смс-и на ден, freesms&talk мисля че не, а и е в стотици пъти по-добра. Единственото предимство на М-joy е, че смс-а се получава от твоя номер, но пък има някакви реклами в него та пак зле
На мен при третото съобщение и ми каза, че съм достигнал лимита си. Това нормално ли е?
M-joy ограничава безплатните смс-и на ден, freesms&talk мисля че не, а и е в стотици пъти по-добра. Единственото предимство на М-joy е, че смс-а се получава от твоя номер, но пък има някакви реклами в него та пак зле
Това дали ще е от моя номер или не няма голямо значение за мен. А тази програмка "freesms&talk" точно така ли се пише защото не мога да я намеря в интернет?
Копие с изключени реклами. Ако след първото стартиране ви се появяват, трябва да ги изключите от настройките на приложението (слагате бутончето Hide Ads на ON).
Програмата работи много добре. Имаше бъг през последните 2 дена и хората спряха да ми получават смс-ите и след това за една нощ се изсипаха всичките. Но като цяло работи за момента (говоря за TextFree). А чували ли сте нещо за HeyWire? Имате ли някакво мнение за нея?
След проведените преди малко тестове се оказа , че Глобул и Вивател не получават смс-и от Textfree, като програмата връща репорт, че номерата не са US. А М-телски номера получават бързо и безпроблемно. Някой има ли обяснение ?
Само при мен ли Mjoy "едва крета". Изключително мудно зареждане на страницата и изпращане на смс-ите. Искам да ви попитам за програма, чрез която могат да се изпращат смс-и ... но за която се плаща. Четох в интернет за някакви програми - плащаш 5$ за примерно 100 смс, 20$ за неограничен брой входящи и изходящи. Ако има подобна програма и ако е тествана, че работи, аз лично бих си я купил. Та, имате ли опит с подобни програми?
lyubenof написа:току що я потърсих и я намери без проблем - намира я както ако го напишеш слято така и отделно .. незнам защо не я намираш
hey wire е програмата .
На моя телефон не работи (спецификации в подписа)
За Heywire получавам съобщението:
Sorry! Heywire is unable to authorize this device. Please check your Internet connection and try again.