Излезе iOS 4.3.2
- masterboss
Re: Излезе iOS 4.3.2
Когато има JailBreak не е препоръчително да се връща BackUPti6095 написа:Всичко (поне при мен) обаче после връщаш от бекъп и сичко е ОК. Няма нищо сложно.
iPhone 4 Black 16GB by M-Tel - iOS 7.1.2
iPhone 4S White 16GB by M-Tel - iOS 8...
R.I.P. Steve Jobs 1955-2011
Ми не знам аз върнах бекъп и нищо му нямаше.
iPhone 4 16GB iOS 6.0.1 Mtel NO JailBreak
Не се препоръчва след ресор на джейлнат телефона да се избира "Back Up" , а "Set As New" - като дадете на ''Done" пак имате възможност да си върнете контакти,бележки,буукмаркс,игри и приложения...нужно е само да си ги синхронизирате с туню, например, аз контактите съм ги качил на AdressBook & Google Acc... и ми е супер лесно... 
Другите неща като SMS,снимки и т. н. се връщат по друг начин- прави се ръчен бекъп преди рестoра...
П.П. - веднъж свикнете ли с iTunes, ще ви е много лесно... не ползвайте други алтернативи...

Другите неща като SMS,снимки и т. н. се връщат по друг начин- прави се ръчен бекъп преди рестoра...

П.П. - веднъж свикнете ли с iTunes, ще ви е много лесно... не ползвайте други алтернативи...

мерси
ще изчакам по-смислени ъпдейти май... така и така ъпдейтнах преди 2 седмици преди да го настроя

ще изчакам по-смислени ъпдейти май... така и така ъпдейтнах преди 2 седмици преди да го настроя

Не знам защо ти говорят за бекъпи, рестори и др. подобни. Никой не се сети да Те пита дали ти е джейлнат Айпода и да Ти каже че ако НЕ Е, можеш да ъпнеш софта и няма да изгубиш нищо.
п.с. Аз също не Ти препоръчвавам последните две версии!
п.с. Аз също не Ти препоръчвавам последните две версии!
"Legio Patria Nostra"
Направих ъпдейт към 4.3.2 тази сутрин. Не мога да кажа как е батерията, но ми направи впечатление, че лага е изчезнал, анимацията е добра като предишните версии. Сега излизам и ще тествам GPS-а. Поне от 4.3.1 е по-добре.
iPhone 4S ФО 5.0.1
housemd70 - да
ъпдейтнах и всичко си е същото
браво на епъл в случая - тези решения са им много добри
а защо не ми препоръчваш последните версии? те на колко време излизат ъпдейти?
мерси и на останалите -явно не са и предположили че може да не го JB

браво на епъл в случая - тези решения са им много добри
а защо не ми препоръчваш последните версии? те на колко време излизат ъпдейти?
мерси и на останалите -явно не са и предположили че може да не го JB

^ Ами защото не предлагат нищо, което да е толкоз съществено
От към ъпдейти, Ейпъл са щедри, пускат си ги редовно, по няколко на година. Поправят грешки, оптимизират уж неща и т.н. М/у другото, някой забелязал ли е дали в последната версия е оправен бъга със slide to unlock?

"Legio Patria Nostra"
да, но "върви" прекрасно
пак казвам това е най-добрия компютър който съм виждал/работил
и честно казано съм изумен какви Apps има - мога да управлявам професионалния си фотоапарат през него
а и си качих светломер, който е дори безплатен и е верен - сравнявах
предполагам че за вас това не е ново, но аз лично бях наистина изумен какви неща са разработени
ако оправят и софт-а (iTunes) да имаш едно просто Drag&Drop ще бъде прекрасно
ако ми кажеш какъв е бъг-а за този Slide to unlock ще потърся да погледна
пак казвам това е най-добрия компютър който съм виждал/работил
и честно казано съм изумен какви Apps има - мога да управлявам професионалния си фотоапарат през него

предполагам че за вас това не е ново, но аз лично бях наистина изумен какви неща са разработени
ако оправят и софт-а (iTunes) да имаш едно просто Drag&Drop ще бъде прекрасно
ако ми кажеш какъв е бъг-а за този Slide to unlock ще потърся да погледна
Ами, когато "събудиш" телефона и бързо се опиташ да го отключиш, опцията не реагира и трябва да я повториш отново. Пак казвам, става дума за бърз опит за отключване след "събуждане"... 

"Legio Patria Nostra"
Redsn0w 0.9.6rc13 за tethered джейлбрейк на 4.3.2 скоро!
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
housemd70 - да, това и аз го бях забелязал
сега специално направих 4-5 бързи опита и само веднъж го направи, изглежда като да са го фикснали
сега специално направих 4-5 бързи опита и само веднъж го направи, изглежда като да са го фикснали
Пробвах и 4.3.2 на моя 3гс, като цяло същата мацаница като 4.3.1..Батерията заминава и телефона загрява повече спрямо миналите версии на Ios, бяз да връщам бейкъп и след няколко рестора ситуацията е същата..вече съм с 4.1 нямам забележки там, освен прословутия бъг с алармата..Дано скоро Apple пуснат някой по свястна версия, че не ми се връща назад във времето 

- masterboss
бях чувал отзиви че когато се флашне с нов software, батерията първите дни издържа по-малко.Pav написа:Пробвах и 4.3.2 на моя 3гс, като цяло същата мацаница като 4.3.1..Батерията заминава и телефона загрява повече спрямо миналите версии на Ios, бяз да връщам бейкъп и след няколко рестора ситуацията е същата..вече съм с 4.1 нямам забележки там, освен прословутия бъг с алармата..Дано скоро Apple пуснат някой по свястна версия, че не ми се връща назад във времето
При мене беше също така като сложих 4.3.1 първите дни падаше доо 2дена, сега вече се нормално държи до 3-4дни
Странно, досега не съм имал подобен проблем. Винаги обновявам с последен фърмуеър.hose написа:housemd70 - да, това и аз го бях забелязал
iPhone 6 iOS 8.3 - T-Mobile Unlocked
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
iPad mini iOS 8.3- WiFi
MacBook Pro 2015
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool!
masterboss, с 4.3.1 или 4.3.2 не можах да изкарам повече от един ден с или без джейл...сега с 4.1 съм на 50 процента, ползвал съм го 3:40 часа, от които съм бил в интернет през 3г, wifi, ползвал съм скайп, играл съм игри,говорил съм около 50мин, а standby ми е над 15 часа. Мисля че е добре, а преди с по старите версии нормалното за моето потребление беше 2 дена ползване.. Другото, което ми прави впечатление, че телефона с 4.3.2 или 4.3.1 загряваше доста след дълга употреба, сега с 4.1 това загряване го няма при същите условия..хм!
- masterboss
Все още нямали пълноценен JailBreak за 4.3.2 ?
здравейте, опитвам се да направя update, но ми излиза следното съобщение: "Itunes could not back up the Iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone".
Delete the backup for this iphone, then try again.
Някакви идеи как да направя update.
Благодаря
Благодаря
Какъв ти е iphona, който се опитваш да ъпдейтнеш?torment написа:здравейте, опитвам се да направя update, но ми излиза следното съобщение: "Itunes could not back up the Iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone".
Благодаря
То си ти го казва> изтрий бекъпа за този телефон от iTunes. После синхронизирай пак, за да направи нов бекъп, чак тогава ъпдейтвай.
Pav написа:Какъв ти е iphona, който се опитваш да ъпдейтнеш?torment написа:здравейте, опитвам се да направя update, но ми излиза следното съобщение: "Itunes could not back up the Iphone because the backup was corrupt or not compatible with the iphone".
Благодаря
3gs, фабрично отключен, няма джейл
а как се изтрива backup-a??nrj написа:То си ти го казва> изтрий бекъпа за този телефон от iTunes. После синхронизирай пак, за да направи нов бекъп, чак тогава ъпдейтвай.