Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
Цените падат, защото ще има по-добро решение. Не бързайте!
Пичове а да ви питам http://shopping.bg/otkluchvane-na-iPhon ... o-SIM-chip тука дали GEVEY-a е оригинален ?
Да, оригинални са - лично съм купил 4 до момента. А и там можеш да го разпеаташ и активираш, ако не бачка го връщаш.alexx_995 написа:Пичове а да ви питам http://shopping.bg/otkluchvane-na-iPhon ... o-SIM-chip тука дали GEVEY-a е оригинален ?
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
А тяхният магазин ли се намира срещу 1во РПУ ? 

Да, зад сградата на МОСТalex11 написа:А тяхният магазин ли се намира срещу 1во РПУ ?
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
maintf написа:Да, зад сградата на МОСТalex11 написа:А тяхният магазин ли се намира срещу 1во РПУ ?
Благодаря Ви много !
За 50 кинта мисля, че си струва. То такова голямо чакане беше. Аз ако имах заключена четворка щях да си купя!uomoto написа:Цените падат, защото ще има по-добро решение. Не бързайте!
-
Колеги аз имам 4-ка заклучена към водафон испания,днес ми се обади приятел испанец който има магазин за компютри и ми вика давай 35 евро и си готов,дай ми imei-а и след 2-3 дена ще е свободна...викам проблеми няма като гледам навсякъде какви цени,така че ще пиша като стане работата 

Аз съм със iphone 4 4.2.1 от USA... мисля да си взема турбо сим в понеделник....въпроса ми е...трябва ли да е джйлбрейкнат преди това или мога да го направя след като го unlock-нат с турбо сима????
Благодаря ви предварително:)
Не е задължително да е джейлбрейкнат, но няма логига да го правиш след това. Пак ще трябва да го активираш. Реши си просто дали имаш нужда от джейлбрейк или можеш и без него.Gargoil написа:Аз съм със iphone 4 4.2.1 от USA... мисля да си взема турбо сим в понеделник....въпроса ми е...трябва ли да е джйлбрейкнат преди това или мога да го направя след като го unlock-нат с турбо сима????
Gevy - работи и в двата случая

iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
На сайта на Gevey, има два модела карти на еднаква цена Gevey Pro & Gevey Sim, каква е разликата?
Gevey vs. Rebel
A каква е разликата между Gevey и Rebel ?
От това, което прочетох Rebel-a e
-по-евтин
-не е нужно след всеки рестарт да се прави процедурата
-има модул за ъпдейт на чипа в случай, че решат да го ъпдейтнат някой ден
От друга страна в линка по-горе, към Gevey-a в shopping.bg пише, че нямало нужда и с Gevey-a да се прави процедурата след всеки рестарт...
кое е вярното?
От това, което прочетох Rebel-a e
-по-евтин
-не е нужно след всеки рестарт да се прави процедурата
-има модул за ъпдейт на чипа в случай, че решат да го ъпдейтнат някой ден
От друга страна в линка по-горе, към Gevey-a в shopping.bg пише, че нямало нужда и с Gevey-a да се прави процедурата след всеки рестарт...
кое е вярното?
have you ever been alone at night...
Не е точно така заRebel.Те са два вида по евтиния е без СИМ трей дефакто ползваш твоя.По скъпия съдържа СИМ трей и не висят никакви кабели от телефона .
интересното е дали наистина rebel-a e untethered..., a gevey-a - tethered....
при аналогични цени това е сериозно преимущество имайки предвид колко е легално да се звънина 112...
при аналогични цени това е сериозно преимущество имайки предвид колко е легално да се звънина 112...
колко пъти си изключвате телефоните ? за 5 месеца моя само 1 път съм го рестартирал ?
Прочети малко повече по темата за активацията и по специално за свързването със номер 112 и тогава коментирай по този начин.dark написа:интересното е дали наистина rebel-a e untethered..., a gevey-a - tethered....
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
здравейте пиша и дано някои да е попаднал на сащия проблем. взех си такава карта турбо направо ми е порачиха от щатите. и ся пробвам но достигам до момента кадето трябжа да се пусне и спре самолетния режим и да почне да търси мрежа но уви. само ми пише инвалид сим и тва си е .каде може да е проблема някви идеи има ли 

1. Изключваме телефона от Power/Sleep, и след това Slide to Turn off.
2. Включваме телефона и изчакваме да се появи на екрана инструкция натискаме Accept, Slide to unlock
3.Изчакваме 15 секунди. Набираме 112 и излизате за по малко от 2 секунди. Включваме/Изключваме Airplane Mode колкото може по бързо . 4. Натиснете "ok" когато ви се появи съобщение "SIM Failure" 5.Изчакайте малко, да се появи следващото съобщение "No SIM card installed" и натиснете пак "ок" 6.Отваряме Settings и включваме, а след това рязко изключваме Airplane Mode.
7.Чакаме .Отначало във ъгъла ще се появи едно деление,след това Searching... и след това логото на вашия оператор.
2. Включваме телефона и изчакваме да се появи на екрана инструкция натискаме Accept, Slide to unlock
3.Изчакваме 15 секунди. Набираме 112 и излизате за по малко от 2 секунди. Включваме/Изключваме Airplane Mode колкото може по бързо . 4. Натиснете "ok" когато ви се появи съобщение "SIM Failure" 5.Изчакайте малко, да се появи следващото съобщение "No SIM card installed" и натиснете пак "ок" 6.Отваряме Settings и включваме, а след това рязко изключваме Airplane Mode.
7.Чакаме .Отначало във ъгъла ще се появи едно деление,след това Searching... и след това логото на вашия оператор.
Последно промяна от gogi71 на 18 Апр 2011, 00:59, променено общо 4 пъти.
съобщението "No SIM card installed" въобще не ми излиза...
Извинете да ви питам , Gevey - работи ли със iOS 4.3.2 ? 

доста съм изчел. може ли да си по-конкретен?maintf написа:Прочети малко повече по темата за активацията и по специално за свързването със номер 112 и тогава коментирай по този начин.dark написа:интересното е дали наистина rebel-a e untethered..., a gevey-a - tethered....
Имам gevey sim,преди работеше супер,сега като ресторнах телефона,пак го отключва но като си кача приложения или без да качвам изчакам определен период от време и като опитам да звънна телефона забива и седи така,и като го рестартирам и пак да повторя процедурата с гевей сим като звънна на 112 забива моменталически..пробвах с къстим firmware колко ли рестора не направих и не става,с 4.2.1 съм.МоЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Ресторни го със оригинален 4.2.1 ще ти даде грешка 1013 затвори Itunes и джейлни телефона със greenposi0n.Ако нямаш карта за активация хактивирай със redsn0w.Задаваш го "Set as new" не връщай back-up!!!!!
А това ще работи ли с 4.3.1 / 4.10.01? Защото днес цял ден вместо екран за инструкция ми се появява "No Sim card installed" и горе си стои No SIM. И нито може да се набере 112, нито нищо. Ако сложа само картата я рапознава, но не и с Gevey.gogi71 написа:1. Изключваме телефона от Power/Sleep, и след това Slide to Turn off.
Да ви споделя и мойте впечатления,днес ми пристигна картата gevey ,поръчах я от ebay,най-евтината възможна,излезна ми 30лв с доставката,не съм си махал пин кода,само избрах accept от менюто и просто трябваше да сменя airplane mode 7 или 8 пъти и стана,изписа,че телефона е активиран
.Искам само да ви попитам,макар че включих data roaming,все още нямам Интернет през 3g,някой знае ли друго решение?