Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Продължителното носене на бъмпър може да поизцапа телефона ви доста и чистенето се превръща в ад.
Вижте колко е зле
Моя съвет е да не си държите телефона продължително с бъмпър.
А тези,които имат проблем с обхвата им препоръчвам да си купят invisible shield и да залепят лентичките по краищата.
Така може да си предпазите телефона от гадните петна.
А най-добре е да не го вадите от кутията, дори да не го разпечатвате. Така винаги ще ви е като нов!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
значи , в началото бях с фул боди инвизибъл шилд и ефекта е 10-20 % по мое мнение , пак перманентно имах проблем с разговорите , след като сложих бъмпара върху шилда мисля че до сега което прави около 4 месеца нямам нито един drop call !
пс : според мен това е оптималната защита за тоя телефон , трябва наистина нещо много фрапиращо да стане за да получи драскотина или да се потроши
а тия мизерии на снимките няма как да ги получа щото отстрани е олепен с шилда
Аз имам постоянно проблеми с Inv Sh. Първо, щом оставех телефона на масата в кухнята за по-дълго време, покритието залепваше за плота и се отделяше от телефона. По-късно забелязах, че онзи част под HOME бутона,която е около 2мм широка вече изобщо не е залепена. Яд ме е за парите, които дадох. Сега се чудя кейс ли да взимам или бъмпер.
Padme Amidala написа:Аз имам постоянно проблеми с Inv Sh. Първо, щом оставех телефона на масата в кухнята за по-дълго време, покритието залепваше за плота и се отделяше от телефона. По-късно забелязах, че онзи част под HOME бутона,която е около 2мм широка вече изобщо не е залепена. Яд ме е за парите, които дадох. Сега се чудя кейс ли да взимам или бъмпер.
абсолютно съм съгласен с колегата, съжалявам че дадох толкова пари за Inv Sh
в началото всичко беше ОК, след месец обаче интезивно ползване /разбирайте често вадене и слагане в кожения калъф/ почна да се отлепя, да събира прах, чувствителността на дисплея намаля. ще го издържа още малко и ще го пенсионирам. особено кофти е като се нагрее, примерно телефона го ползвам за навигация в колата на стойка на предното стъкло. направо се отлепя в такива случаи.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm