Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Можете да следвате това ръководство, за да обновите своята iPhone 4 до IOS 4.3.1 без да се актуализира с новите бейсбенд, ще се запази отключващи бейсбенд 1.59.00 да бъде в състояние да отключите iPhone 4 с ultrasn0w 1.2
При мен се наблюдава интересен феномен - в настройките на звука съм задал телефонът да вибрира при режим "Silent", а през другото време вибрацията да е изключена. Преди като активирам "Silent" от копчето отстрани си имаше кратка вибрация, сега я няма като пускам "Silent"-а ами когато го изключвам Също така като си избирам мелодя в менюто със звука телефонът вибрира, а "vibrate" е спряно като е на звук Не че е голям проблем, ама е странно, защо така на обратно стана ?
Нещо странно се получава при мен. Ресторвам телефона към 4.3.1 , изключвам го и пускам червения сняг. Уж тръгва нормално да се джейлва, но точно като изпише на телефона Downloading Jailbreak Data и прозореца на червения сняг изчезва от десктопа на компютъра и край с джейла. Телефона си остава с картинка на един хард диск и толкова- това на XP. А на Win 7 хем съм му задал съвместимост със SP3 и да го отваря като админ още в началото на джейла имам чувството че снега изгубва телефона и на екрана на тела светва ябълката и край с джейла. Телефона е i4 ot mtel.
Предполагам всички, които са на Виваком ще имат тоя проблем.
Колеги и на мен ми се губи в менюто, някои има ли идея как да го изкарам или активирам ??? Не знам как да се изразя. Ама нещо да е на български . По принцип е там преди да редактирам APN и после изчезва, да ама аз без редактиран APN пък изобщо нямам нет. Надявам се да фикснат MyWi ама до тогава ако има начин да го активирам, казваите.
Поздрави !
kalinaki написа:Нещо странно се получава при мен. Ресторвам телефона към 4.3.1 , изключвам го и пускам червения сняг. Уж тръгва нормално да се джейлва, но точно като изпише на телефона Downloading Jailbreak Data и прозореца на червения сняг изчезва от десктопа на компютъра и край с джейла. Телефона си остава с картинка на един хард диск и толкова- това на XP. А на Win 7 хем съм му задал съвместимост със SP3 и да го отваря като админ още в началото на джейла имам чувството че снега изгубва телефона и на екрана на тела светва ябълката и край с джейла. Телефона е i4 ot mtel.
kalinaki написа:Нещо странно се получава при мен. Ресторвам телефона към 4.3.1 , изключвам го и пускам червения сняг. Уж тръгва нормално да се джейлва, но точно като изпише на телефона Downloading Jailbreak Data и прозореца на червения сняг изчезва от десктопа на компютъра и край с джейла. Телефона си остава с картинка на един хард диск и толкова- това на XP. А на Win 7 хем съм му задал съвместимост със SP3 и да го отваря като админ още в началото на джейла имам чувството че снега изгубва телефона и на екрана на тела светва ябълката и край с джейла. Телефона е i4 ot mtel.
Свали на ново снега и пак пробвай, на мен вчера ми правеше тоя номер на лаптопа
При мтел от отдавна няма потребителско име и парола за настройките за нета. Дори си ги получаваш автоматично (настройките) от оператора и имаш нет, ммс и пр. (амо ако си с iOS 4.2 и нагоре).
Бтв. пробвах го това с ultrasnow fix-a и работи (при моя 3GS).
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Как се държи батерията при вас? При мен на 3гс Ф0 джейлнат с редсноу е ужас, с 4.2.1 не беше добре, но с 4.3.1 е още по зле...а всичко ненужно е е спряно..особено ако ползвам wifi + скайп батерията хвърчи....
votolom написа:При мен се наблюдава интересен феномен - в настройките на звука съм задал телефонът да вибрира при режим "Silent", а през другото време вибрацията да е изключена. Преди като активирам "Silent" от копчето отстрани си имаше кратка вибрация, сега я няма като пускам "Silent"-а ами когато го изключвам Също така като си избирам мелодя в менюто със звука телефонът вибрира, а "vibrate" е спряно като е на звук Не че е голям проблем, ама е странно, защо така на обратно стана ?
И аз някъде четох за проблеми с Ви-Фи-то, но пишеше, че е давало ядове само на някой марки рутери...
Ако наистина е толкова зле, Apple ще трябва да пуснат следващата версия.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015