Gevey - turbo SIM за iPhone

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
Аватар
zdravko70

Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе

Мнение от zdravko70 »

Сигурно ще мога да се справя и да я активирам.
Притеснява ме дали въобще работи!!!
Защо тук в този форум няма нито един пробвал турбо сим и споделил???
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Вероятно поради притесненията, които имаш и Ти.
Никой не иска да е първият евентуално прецакан и чака някой друг да свърши тази работа :)
"Legio Patria Nostra"
Аватар
zdravko70

Мнение от zdravko70 »

Вероятно е така, но ако живеех в Сф можех да отделя 30 мин. да отида срещу Първо РПУ ( там е магазина) да проверя на място. Едва ли всички столичани имат невърлок айфони и нямат нужда от отключване!!! Те поне не рискуват куриери, доставчици и вероятна невъзможност за връщане...
Аватар
zdravko70

Мнение от zdravko70 »

Току що ми потвърдиха че получили 50 карти, продали 17 по куриер, 3 на място и нямали никакви оплаквания...
Мисля утре да поръчам, и в сряда да Ви пиша дали съм се набутал със 100 кинта или не...
Просто от 10-ти ноември съм с айпод, и не издържам вече да чакам евентуален ънлок от цялата група Геохот, Дев тийм, Мускулнерд, Щериф Хашим и останалите, които уж знаят какво правят, уж са стигнали до някъде,уж намерили пробив в бейзбанда, после намерили дупка.... но май никой не признава че някой е взел големи пари,за да не излезе този ънлок. Това е моето мнение, извинете ме ако съм засегнал някого лично...
dokit0

Мнение от dokit0 »

Днес ми се обади служител от all-gsm около 5 пъти :)) Каза, че ми е пратил картата по куриер и да си я чакам утре да пристигне при мен. Когато я тествам ще постна коментар за да видим резултата.
sot86

Мнение от sot86 »

Кажете къде в София мога да отида да си я куя на място?
vasko

Мнение от vasko »

налични в София
www.lug.bg
от там си взех
dokit0

Мнение от dokit0 »

Аз си получих днес турбо сим-а обаче има някакъв проблем. При мен изобщо не ми се появява никакво съобщение с accsept направо се появява надписа No SIM, при мен ли е проблема или в картата?
kawabiker

Мнение от kawabiker »

@dokit0 най-вероятно бъркаш нещо , пробвай стъпка по стъпка , всичко, без да пропускаш !
dokit0

Мнение от dokit0 »

Проблема е ,че изобщо не стигам до стъпка 1
P.s.Дане би проблема да е от това, че не съм с микро сим?
Аватар
pipera

Мнение от pipera »

мисля, че не ти трябва микро сим, какво точно не можеш да направиш? не можеш да набереш 112 и след това да затвориш?
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
dokit0

Мнение от dokit0 »

Оказа се, че проблема е в картата. Трябваше да изрежа почти всичко от нея да остане само златистия чип. Сега Продъжавам напред, макаре че малко зациклих на 112 номера. :)) Когато звънна на номера ми се появява No SIM. Пробвам да направя другите стъпки но забива на търсене на мрежа и не мърда.
konsensos_cska

Мнение от konsensos_cska »

Аз ходих в магазина на all-gsm в софия , за да пробвам картата.начи картата попринцип работи .те ми показаха с вивателска тяхна пробна карта и телефона се включи нормално,намери мрежа и тн.но за съжаление не стана с нито една от моите две м-телски карти,които са изрязани ,а не микро симове и сиг точно там е проблема.може би са ми стари самите чипове на картите незнам ,но с м-тел не тръгна.
Аватар
maintf

Мнение от maintf »

konsensos_cska написа:Аз ходих в магазина на all-gsm в софия , за да пробвам картата.начи картата попринцип работи .те ми показаха с вивателска тяхна пробна карта и телефона се включи нормално,намери мрежа и тн.но за съжаление не стана с нито една от моите две м-телски карти,които са изрязани ,а не микро симове и сиг точно там е проблема.може би са ми стари самите чипове на картите незнам ,но с м-тел не тръгна.
Добре де, ти купи ли въпросната карта? Силно е възможно да не съвпават пъттечките на чипа или наистина да ти е стар чипа на картата. Има ли някаква гаранция картата?
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
konsensos_cska

не съм я купил.аз му казах на тоя пич ,че искам първо да я сложиме ,да видиме дали ще тръгне и тн.той каза че няма проблеми.иначе незнам какво не съвпада ама нещо не съвпада щом вивателската тръгна,а м-телската не.интересното е ,че даже и микросимките трябва да се поизрежат малко за да паснат точно.иначе който иска може да иде просто и да пробва.. са се сетих ,че пича каза и че досега не е пробвал с иос 4.1 бб 02.10 (какъвто е моя) .каза че само с по новите е пробвал и с тях не е имало проблеми.
Последно промяна от konsensos_cska на 05 Апр 2011, 16:05, променено общо 1 път.
dokit0

Мнение от dokit0 »

No SIM съобщението ли се появи или някаква друга грешка?
konsensos_cska

dokit0 написа:No SIM съобщението ли се появи или някаква друга грешка?
сичко си беше нормално сичките стъпки сичко си се появяваше точно както на клипчето в youtube.само дето накрая просто като вече трябва да ти изпише м-тел отгоре то си седи на searching ...
dokit0

Мнение от dokit0 »

И при мен в момента е така.На Loop съм. Кофти тръпка :((
Аватар
maintf

Мнение от maintf »

От колко време я имаш тази карта, защото моята примерно е от по - новите не е microSIM а 3G с памет за повче номера и т.н, но работи само на 3G телфони. Единият вариант е да ти е стар чипа, другият е да не е изрязан както трябва, в което се съмнявам. Нямаш ли познат с отклчена 4 ка и да смените карите и да пробваш дали ще тръгне. Ако тръгне значи проблема е в Gevy-то , ако не - значи картата не е изрязана.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
dokit0

Мнение от dokit0 »

Картата ми е на около 4 години. Първо не беше изрязана правилно и телефона изобщо не ми я разпознаваше. После изрязах почти всичко и сега я разпознава но забива на searching и след това се появява ne service
dokit0

Мнение от dokit0 »

Всичко се оправи. Просто трявбаше да изпълня всички стъпки много бързо, вместо както е описано да се изчакват секунди.
konsensos_cska

dokit0 написа:Всичко се оправи. Просто трявбаше да изпълня всички стъпки много бързо, вместо както е описано да се изчакват секунди.
начи тръгна така ли ? я обесни кво що ? как така бързо ? и каква ти е версията на бб-да??
dokit0

Мнение от dokit0 »

Версията на фирмуера ми е 4.1 бейзбенд 02.10.04 Пробвах всичко възможно, но винаги ми зацикляше на търсенето на мрежата. Накрая се ядосах и просто рестаррирах телефона и започнах да изпълнявам всяка стъпка без да чакам определените секунди и появяването на разни надписи. Пуснах само веднъж летищен режи и когато го изключих веднага започнах да набирам *88 и за мое учудване приятната лелка ми се обади :)
matio

Мнение от matio »

Ако можеш да ни информираш как се държи картата и дали всичко е ок ? Имам в предвид като проведеш няколко разговора :)
dokit0

Мнение от dokit0 »

Картата за сега се държи много добре. След като я активирах има 1-2 нетуърк чека, но след тях не ми е правила никакви проблеми, обхвата ми е винъги пълен, дори 1 чертичка не ми е падал.
Публикувай отговор