Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излезе
Сигурно ще мога да се справя и да я активирам.
Притеснява ме дали въобще работи!!!
Защо тук в този форум няма нито един пробвал турбо сим и споделил???
Притеснява ме дали въобще работи!!!
Защо тук в този форум няма нито един пробвал турбо сим и споделил???
Вероятно поради притесненията, които имаш и Ти.
Никой не иска да е първият евентуално прецакан и чака някой друг да свърши тази работа
Никой не иска да е първият евентуално прецакан и чака някой друг да свърши тази работа

"Legio Patria Nostra"
Вероятно е така, но ако живеех в Сф можех да отделя 30 мин. да отида срещу Първо РПУ ( там е магазина) да проверя на място. Едва ли всички столичани имат невърлок айфони и нямат нужда от отключване!!! Те поне не рискуват куриери, доставчици и вероятна невъзможност за връщане...
Току що ми потвърдиха че получили 50 карти, продали 17 по куриер, 3 на място и нямали никакви оплаквания...
Мисля утре да поръчам, и в сряда да Ви пиша дали съм се набутал със 100 кинта или не...
Просто от 10-ти ноември съм с айпод, и не издържам вече да чакам евентуален ънлок от цялата група Геохот, Дев тийм, Мускулнерд, Щериф Хашим и останалите, които уж знаят какво правят, уж са стигнали до някъде,уж намерили пробив в бейзбанда, после намерили дупка.... но май никой не признава че някой е взел големи пари,за да не излезе този ънлок. Това е моето мнение, извинете ме ако съм засегнал някого лично...
Мисля утре да поръчам, и в сряда да Ви пиша дали съм се набутал със 100 кинта или не...
Просто от 10-ти ноември съм с айпод, и не издържам вече да чакам евентуален ънлок от цялата група Геохот, Дев тийм, Мускулнерд, Щериф Хашим и останалите, които уж знаят какво правят, уж са стигнали до някъде,уж намерили пробив в бейзбанда, после намерили дупка.... но май никой не признава че някой е взел големи пари,за да не излезе този ънлок. Това е моето мнение, извинете ме ако съм засегнал някого лично...
Днес ми се обади служител от all-gsm около 5 пъти
Каза, че ми е пратил картата по куриер и да си я чакам утре да пристигне при мен. Когато я тествам ще постна коментар за да видим резултата.

Кажете къде в София мога да отида да си я куя на място?
Аз си получих днес турбо сим-а обаче има някакъв проблем. При мен изобщо не ми се появява никакво съобщение с accsept направо се появява надписа No SIM, при мен ли е проблема или в картата?
@dokit0 най-вероятно бъркаш нещо , пробвай стъпка по стъпка , всичко, без да пропускаш !
Проблема е ,че изобщо не стигам до стъпка 1
P.s.Дане би проблема да е от това, че не съм с микро сим?
P.s.Дане би проблема да е от това, че не съм с микро сим?
мисля, че не ти трябва микро сим, какво точно не можеш да направиш? не можеш да набереш 112 и след това да затвориш?
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Оказа се, че проблема е в картата. Трябваше да изрежа почти всичко от нея да остане само златистия чип. Сега Продъжавам напред, макаре че малко зациклих на 112 номера.
Когато звънна на номера ми се появява No SIM. Пробвам да направя другите стъпки но забива на търсене на мрежа и не мърда.

-
Аз ходих в магазина на all-gsm в софия , за да пробвам картата.начи картата попринцип работи .те ми показаха с вивателска тяхна пробна карта и телефона се включи нормално,намери мрежа и тн.но за съжаление не стана с нито една от моите две м-телски карти,които са изрязани ,а не микро симове и сиг точно там е проблема.може би са ми стари самите чипове на картите незнам ,но с м-тел не тръгна.
Добре де, ти купи ли въпросната карта? Силно е възможно да не съвпават пъттечките на чипа или наистина да ти е стар чипа на картата. Има ли някаква гаранция картата?konsensos_cska написа:Аз ходих в магазина на all-gsm в софия , за да пробвам картата.начи картата попринцип работи .те ми показаха с вивателска тяхна пробна карта и телефона се включи нормално,намери мрежа и тн.но за съжаление не стана с нито една от моите две м-телски карти,които са изрязани ,а не микро симове и сиг точно там е проблема.може би са ми стари самите чипове на картите незнам ,но с м-тел не тръгна.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
-
не съм я купил.аз му казах на тоя пич ,че искам първо да я сложиме ,да видиме дали ще тръгне и тн.той каза че няма проблеми.иначе незнам какво не съвпада ама нещо не съвпада щом вивателската тръгна,а м-телската не.интересното е ,че даже и микросимките трябва да се поизрежат малко за да паснат точно.иначе който иска може да иде просто и да пробва.. са се сетих ,че пича каза и че досега не е пробвал с иос 4.1 бб 02.10 (какъвто е моя) .каза че само с по новите е пробвал и с тях не е имало проблеми.
Последно промяна от konsensos_cska на 05 Апр 2011, 16:05, променено общо 1 път.
No SIM съобщението ли се появи или някаква друга грешка?
-
сичко си беше нормално сичките стъпки сичко си се появяваше точно както на клипчето в youtube.само дето накрая просто като вече трябва да ти изпише м-тел отгоре то си седи на searching ...dokit0 написа:No SIM съобщението ли се появи или някаква друга грешка?
И при мен в момента е така.На Loop съм. Кофти тръпка 

От колко време я имаш тази карта, защото моята примерно е от по - новите не е microSIM а 3G с памет за повче номера и т.н, но работи само на 3G телфони. Единият вариант е да ти е стар чипа, другият е да не е изрязан както трябва, в което се съмнявам. Нямаш ли познат с отклчена 4 ка и да смените карите и да пробваш дали ще тръгне. Ако тръгне значи проблема е в Gevy-то , ако не - значи картата не е изрязана.
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 6 128GB iOS 10
Картата ми е на около 4 години. Първо не беше изрязана правилно и телефона изобщо не ми я разпознаваше. После изрязах почти всичко и сега я разпознава но забива на searching и след това се появява ne service
Всичко се оправи. Просто трявбаше да изпълня всички стъпки много бързо, вместо както е описано да се изчакват секунди.
-
начи тръгна така ли ? я обесни кво що ? как така бързо ? и каква ти е версията на бб-да??dokit0 написа:Всичко се оправи. Просто трявбаше да изпълня всички стъпки много бързо, вместо както е описано да се изчакват секунди.
Версията на фирмуера ми е 4.1 бейзбенд 02.10.04 Пробвах всичко възможно, но винаги ми зацикляше на търсенето на мрежата. Накрая се ядосах и просто рестаррирах телефона и започнах да изпълнявам всяка стъпка без да чакам определените секунди и появяването на разни надписи. Пуснах само веднъж летищен режи и когато го изключих веднага започнах да набирам *88 и за мое учудване приятната лелка ми се обади 

Ако можеш да ни информираш как се държи картата и дали всичко е ок ? Имам в предвид като проведеш няколко разговора 

Картата за сега се държи много добре. След като я активирах има 1-2 нетуърк чека, но след тях не ми е правила никакви проблеми, обхвата ми е винъги пълен, дори 1 чертичка не ми е падал.