Операционни системи на Apple

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
dELpI

Операционни системи на Apple

Мнение от dELpI »

Здравейте,имам имам проект за курсова по Компютърни системи и ми трябва тема и реших да пиша или за Mac OS или за iOS. Можете ли да ми помогнете с информация за тях или да ми дадете линк къде има повече информация за операционните системи като цяло.Трябва ми нещо от сорта на - история,От какво се състои операционната система и как е организирана тя (кратко описание на вътрешната й архитектура,Плюсове и минуси на операционните системи,Какви са основните програмни елементи на едно приложение от Мac OS и от iOS, Подготовка на средата за програмиране с Mac Os и iOS,Бъдещето на тези операционни системи или какво може да очакваме в новата версии.

Търсих из нет-а,но немарих точно това,което ми трябва...моля за малко помощ :)
Левски или Смърт !!!
Аватар
gorgior

Re: Операционни системи на Apple

Мнение от gorgior »

Пич, мога да те посъветвам само едно:- Пиши нещо, което знаеш и ти е ясно, иначе става мазало. И махни тази простотия от подписа си!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
dELpI

Мнение от dELpI »

Какво общо има подписа ми ? А и това аз като си намеря инфо първо ще го науча след това ще го пиша...идеята ми е да намеря информация и да го науча и да си направя темата с мои думи,а не да го copy/paste...
Левски или Смърт !!!
angel_1607

Мнение от angel_1607 »

Напиши в Гугъл iOS уикипедия или MAC OS уикипедия и ще ти излезе .
Аватар
angelovarna
Обратна връзка:

Мнение от angelovarna »

Във wikipedia е събрана цялата информация, която ти трябва, само е нужно да поназнайваш Английски и да ти се занимава да пишеш. ;)
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Публикувай отговор