Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Това е калкулатор,който лично на мен ми върши перфектна работа.Има корени и проценти(за разлика от заводския) и помни всички работи които сте смятали,докато не ги изтриете.Принципно е платен,но...
Има и скинове.Работи се в landscape mode.
Grievous написа:Искаш да кажеш че ако не се плати не работи на full така ли?
Аз си го инсталирах и останах очарован функционалноста му-супер практичен калкулатор, но недостатъка на фри версията е че трябва да минат десет сек. преди да отвори програмата.
Grievous написа:Искаш да кажеш че ако не се плати не работи на full така ли?
Аз си го инсталирах и останах очарован функционалноста му-супер практичен калкулатор, но недостатъка на фри версията е че трябва да минат десет сек. преди да отвори програмата.
Ами аз не чакам 10секунди:) ползвайте google Grievous има си всички функции ,само тря чакаш,но ако не искаш драсни лс
Въпреки че е пълно с кракове на тази програмка аз си я платих, защото наистина е удобна и си заслужава. Все пак става въпрос за 2,90$, което прави около 3,60 лв. Според мен, за тези пари не си струва, а и все пак трябва да подкрепим човека направил приложението. Така че замислете се! Платили сте сума ти пари за телефончето, излагате се като стимулирате кракнати продукти тук. Още повече, че е неуважително към останалите хора, които заплащат продуктите за iPhone.
dannito написа:Въпреки че е пълно с кракове на тази програмка аз си я платих, защото наистина е удобна и си заслужава. Все пак става въпрос за 2,90$, което прави около 3,60 лв. Според мен, за тези пари не си струва, а и все пак трябва да подкрепим човека направил приложението. Така че замислете се! Платили сте сума ти пари за телефончето, излагате се като стимулирате кракнати продукти тук. Още повече, че е неуважително към останалите хора, които заплащат продуктите за iPhone.
oсвен това пробвах с няколко крака и резултата е че не смята както трябва(само когато програмата е кракната), например пробвайте да сметнете нещо с % и ще разберете(150*20%=)че не може да смята вярно, а точно функцията с % според мен е най - ценна