Jailbreak iOS 4.0-4.1 [iPhone/iPod Touch/iPad] чрез limera1n
Re: Jailbreak iOS 4.0-4.1 [iPhone/iPod Touch/iPad] чрез limera1n
Здравейте....Iphone3GS ios4.1 f.m.05.14.02 какви са вариантите за джейл? .....телефона е ФЗ към глобул и не ми трябва отключване.
Когато имаме джейл на даден телефон и искаме да ъдейтнем до последна версия на IOS....трябва ли да се прави рестор или направо си ъпдейтваме към (4.3.1 например).
Благодаря ви предварително!!!!!
Поздрави!
Когато имаме джейл на даден телефон и искаме да ъдейтнем до последна версия на IOS....трябва ли да се прави рестор или направо си ъпдейтваме към (4.3.1 например).
Благодаря ви предварително!!!!!
Поздрави!
Прави се рестор, телефона се задава като нов (Set as New) и се прави jailbreak със съответния за версията инструмент.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Телефона е чисто нов ....с greenpoison може ли да джейлна
Ако не забелязваш, пишеш в темата за limera1n, а питаш за greenpois0n. Виж си версията на iOS и прецени сам необходимия за теб инструмент.
Абе хора да попитам тук дали съм наясно с нещата, защото смятам да правя джейлбрейк с това ръководство. Така аз съм с iPhone 3GS 3.1.3 джейлнат Carrier 5.1, Modem Firmware 05.12.01 със запазени сигнатури в Сидия и нямам никакви карти за активация или такива универсални за активация. Та въпроса ми е следния - искам да премина просто към iOS4. Тук и там четох, че трябва да се ресторне с къстъм фирмуер ама много сложно ми се струва и мисля, че няма да мога. Не може ли да се ресторне с оригинален 4.0.1 и пак да нямам проблем с отключването и след като ресторна с 4.0.1 пресполагам, че няма да ъпгрейдне бейсбенда до посления излезнал? Освен това с TinyUmbrela не се ли запазва
. И тук пише, че има хактивация в този инструмент това значи ли че като направя джейла вече ще ми е активиран? Много глупави въпроси задавам дано сте ме разбрали и моля за съдействие, ако може и uomoto да си каже мненението, защото знам, че той е врял и кипял в тази област.

iPhone 3GS 32GB 4.0.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
Точно така има хактивация,но ти трябват и SHSHs за 4.0.1 и също така и да си промениш hosts файла.Свали си TinyUmbrela виж дали имаш запазени SHSHs и за какво ???Тя ще ти промени и hosts файла,ако нямаш SHSHs за 4.0.1 стойш така 

В TinyUmbrela имам запазени SHSH за 4.0.1. Но как да променя хост файла и добре това, че имам сигнатури гарантира ли ми, че няма да имам проблем ако кача 4.0.1 и джейлна, но ще използвам обикновен фирмуер и после джейл

iPhone 3GS 32GB 4.0.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
Ако един път си пуснал тя ти го е променила автоматично
прочети това http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 17&t=23523

Да това ръководство го изчетох и него но пак не ми стана много ясно. Но тъй като доколкото разбирам аз няма да понижавам и затова не ми трябва да правя друго освен да запазя сигнатурите? И не разбирам дали след като ъпдейтна и 4.0.1 бейсбенда се ъпдейтва до последния в момента или до този който е за 4.0.1 (т.е. 05.13.04). От 7-8 месеца изчитам форума и не ми е ясно още много съм зле
Взех да се отчайвам вече а много ми трябва да ъпдейтна до iOS4.

iPhone 3GS 32GB 4.0.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
4.0.1 : Modem FW 05.13.04 - чрез Ultrasn0w Просто пусни един път TinyUmbrela я затвори . И си направи рестора,след това телефона ще остане на спешни повиквания оставяш Itunes отворен и пускаш limera1n и следваш указнията и(нагласи си limera1n така че да може да я виждаш,няма да обръщаш какво ти иска Itunes)
И казваш първо да вкюча Umbrella да сейвна само сигнатурите, след това рестор с оригинален 4.0.1 след това джейл с лаймрейн и после Ultrasn0w и това е и няма опасност да ми остане само на спешни и да неможе да се отключи ? Извинямам се много пак за тъпите въпроси
но мисля, че разбрах вече. 

iPhone 3GS 32GB 4.0.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
iPad 16GB Wi-Fi 4.3.3 JB
Ако правиш всичко както трябва няма опасност.
iphone 4 (4.1) (02.10.4) Отключен със Гевей Чип.
Направих всичко описано в темата, инсталира се Сидия, инсталира някакви ъпдейти и поиска Rебоот Девайс. След като рибуутнах си имаше обхват и можех да телефонирамр но ми излезна едно съобщение в което ме пита дали да ЪНЛОК или КЕНСЪЛ - Дадох му Ънлок и сега не иска да ми намери обхват... и в момента ми пише Инвалид сим. Ако от айтюн дам РЕСТОР ФРОМ БАКЪП дали ще се оправи? Моля помогайте... ;( ;( ;(
Направих всичко описано в темата, инсталира се Сидия, инсталира някакви ъпдейти и поиска Rебоот Девайс. След като рибуутнах си имаше обхват и можех да телефонирамр но ми излезна едно съобщение в което ме пита дали да ЪНЛОК или КЕНСЪЛ - Дадох му Ънлок и сега не иска да ми намери обхват... и в момента ми пише Инвалид сим. Ако от айтюн дам РЕСТОР ФРОМ БАКЪП дали ще се оправи? Моля помогайте... ;( ;( ;(
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
pfuuuuuuuu Направих инструкцийте от ГЕвей чипа отново и сега намери обхват!!!!!!!!!!!!
Моля ви кажете ми какво да направя за да не се получи този проблем отново защото направо ми побеля косата - ако ми излезне отново това съобщение за Ънлок какво да натисна Ънлок или КенсълБ
Моля ви кажете ми какво да направя за да не се получи този проблем отново защото направо ми побеля косата - ако ми излезне отново това съобщение за Ънлок какво да натисна Ънлок или КенсълБ
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Въпрос:
При направен Джейлбрейк на телефона ако реша след време мога ли да го "премахна" или да върна заводски настройки?
При направен Джейлбрейк на телефона ако реша след време мога ли да го "премахна" или да върна заводски настройки?
iPhone 4 | Gаlaxy S4
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Macbook Pro 15"/i5/4GB
Restore в iTunes прави точно това.