Traffic Unlimited на Виваком става ли за Ipad 3g?

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
alealex

Traffic Unlimited на Виваком става ли за Ipad 3g?

Мнение от alealex »

Здравейте,извинявайте за лаишкия ми въпрос,но знам пък че тук ще намеря компетентен отговор.Мисля да си взема от първите Айпади с 3джи(за да си имам нет на таблета постоянно а и вече има станаха по поносими цените),но не ми е ясно дали това ще ми свърши работа: http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... i/traffic/ В смисъл не е микросим-нали, а юсб някакво,но пък доколкото знам Айпада няма юсб.Та като как ще стане номера или няма как да се получи?Мерси предварително на отзовалите се :)
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: Traffic Unlimited на Виваком става ли за Ipad 3g?

Мнение от mitku »

Я... най-после и тез от Виваком са се светнали да пуснат "неограничен" Интернет. Е, по-добре късно отколкото... още по-късно. B-)
И на мен ми е интересен отговорът на въпроса - дали става за иПад. ?:-/
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

Има си СИМ карта в тази флашка. Няма проблем да се ползва освен, че трябва да се изреже картата много прецизно ..
alealex

Мнение от alealex »

Ок,да речем че избера пакет S с включени 750мб на добра скорост които след изразходването им падат на 128кб,та тази скорост достатъчна ли е за добро браузване,скайп,слушане на интарнет радиа и т.н.?Благодаря на колегата Нистел за инфото
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

От Vivacom мисля че още не предлагат micro SIM карти, тоест ще трябва да се реже картата, за да може да се постави в iPad....
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Аватар
puho

Мнение от puho »

Bloody написа:От Vivacom мисля че още не предлагат micro SIM карти, тоест ще трябва да се реже картата, за да може да се постави в iPad....
Предлагат си от доста време - на 4-ката си я ползвам от няколко месеца.
Аватар
scarflex
Обратна връзка:

Мнение от scarflex »

Абсолютно си става, аз на единия таблет ползвам точно този пакет, 128к е много слаба скорост, но освен ако не минаваш само през оператор и Wi-fi то ти е само за "красота", за нормални нужди ще ти стига трафика.Случвало ми се е два дена само през 3г и то постоянно ръчкане, около 220мб заминаха...
На другия ми таблет ползвам само 3г на гобул 2500мб и никога не съм ги изразходвал.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Don't even look at me wrong when I come through the hood!

Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
pavelsofia
Обратна връзка:

Мнение от pavelsofia »

Bloody написа:От Vivacom мисля че още не предлагат micro SIM карти, тоест ще трябва да се реже картата, за да може да се постави в iPad....
Изобщо не е вярно това. Имам оригинален (не рязан) микро сим на виваком. Мога да покажа снимки. Иди в някой офис и бъди по-настойчив. На мен ми го дадоха безплатно.
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

А мен от Виваком, ме пратиха в друг магазин, нямащ нищо общо с тях, където ми отрязаха картата. Има си специални клещи за тази цел.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Публикувай отговор