Traffic Unlimited на Виваком става ли за Ipad 3g?
Traffic Unlimited на Виваком става ли за Ipad 3g?
Здравейте,извинявайте за лаишкия ми въпрос,но знам пък че тук ще намеря компетентен отговор.Мисля да си взема от първите Айпади с 3джи(за да си имам нет на таблета постоянно а и вече има станаха по поносими цените),но не ми е ясно дали това ще ми свърши работа: http://www.vivacom.bg/bg/residential/pr ... i/traffic/ В смисъл не е микросим-нали, а юсб някакво,но пък доколкото знам Айпада няма юсб.Та като как ще стане номера или няма как да се получи?Мерси предварително на отзовалите се 

Re: Traffic Unlimited на Виваком става ли за Ipad 3g?
Я... най-после и тез от Виваком са се светнали да пуснат "неограничен" Интернет. Е, по-добре късно отколкото... още по-късно. 
И на мен ми е интересен отговорът на въпроса - дали става за иПад.

И на мен ми е интересен отговорът на въпроса - дали става за иПад.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Има си СИМ карта в тази флашка. Няма проблем да се ползва освен, че трябва да се изреже картата много прецизно ..
Ок,да речем че избера пакет S с включени 750мб на добра скорост които след изразходването им падат на 128кб,та тази скорост достатъчна ли е за добро браузване,скайп,слушане на интарнет радиа и т.н.?Благодаря на колегата Нистел за инфото
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
От Vivacom мисля че още не предлагат micro SIM карти, тоест ще трябва да се реже картата, за да може да се постави в iPad....
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Предлагат си от доста време - на 4-ката си я ползвам от няколко месеца.Bloody написа:От Vivacom мисля че още не предлагат micro SIM карти, тоест ще трябва да се реже картата, за да може да се постави в iPad....
Абсолютно си става, аз на единия таблет ползвам точно този пакет, 128к е много слаба скорост, но освен ако не минаваш само през оператор и Wi-fi то ти е само за "красота", за нормални нужди ще ти стига трафика.Случвало ми се е два дена само през 3г и то постоянно ръчкане, около 220мб заминаха...
На другия ми таблет ползвам само 3г на гобул 2500мб и никога не съм ги изразходвал.
На другия ми таблет ползвам само 3г на гобул 2500мб и никога не съм ги изразходвал.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
Don't even look at me wrong when I come through the hood!
Дойде ми една мисъл в главата, но като видя, че няма никой и си отиде!
-
- Обратна връзка:
Изобщо не е вярно това. Имам оригинален (не рязан) микро сим на виваком. Мога да покажа снимки. Иди в някой офис и бъди по-настойчив. На мен ми го дадоха безплатно.Bloody написа:От Vivacom мисля че още не предлагат micro SIM карти, тоест ще трябва да се реже картата, за да може да се постави в iPad....
А мен от Виваком, ме пратиха в друг магазин, нямащ нищо общо с тях, където ми отрязаха картата. Има си специални клещи за тази цел.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm