iPhone PC suite
Re: iPhone PC suite
Аз ъпдейтнах сега е 1.0.3.5 и пак ми е на английски 

- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
\iPhonePCSuite\LangPack\en-US.lang
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
При мен след като качих няколко МР3-ки със старата версия и след това iTunes ми казва, че имало някакъв проблем и неможе да разчете - трябвало да направя Reset All от iPhone-a - значи за музиката и филмчетата не ме притеснява, но ще ми останат ли контактите и програмите качени с Installer?
пс. С 1.1.3 съм - при опит да сложа новата версия на РС Suite-а програмата пише, че след като дам ОК ще рестартира телефона за да качи новия daemon, но не рестартира - пробвах и ръчно, но не става.
пс2. Имам съмнение, че проблема стана понеже някои от МР3-ките които качих бяха с необичайно дълго име...
пс. С 1.1.3 съм - при опит да сложа новата версия на РС Suite-а програмата пише, че след като дам ОК ще рестартира телефона за да качи новия daemon, но не рестартира - пробвах и ръчно, но не става.
пс2. Имам съмнение, че проблема стана понеже някои от МР3-ките които качих бяха с необичайно дълго име...
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Reset All Settings не е като Erase All Content and Settings... така че спокойно давай с първата опция.
Ето какви са промените в двете нови версии на PC Suite, автоматичен превод от китайски:
================================================== =====================
2008-03-14 18:00 v1.0.3.5
1. Book Management 1.1.3 and 1.1.4 users for increased authority that function in order to resolve
Panda Reader in 1.1.3 and 1.1.4 users will not be able to read records preservation and decryption problem.
2. Reset authority to increase the competence of replacement book, in order to resolve Panda Reader 1.1.3 and 1.1.4 with
Preservation of families unable to read the records and decryption problem.
3. New version of Panda Reader publication. (Download management procedures)
2008-03-14 17:00 v1.0.3.4
1. Improve upload photos, and upload the photos will upload the photos to re-coding 1600 * 1200, to address the
Chuan photos will be Huaping even when the machine issues.
2. Daemon upgrades, pending the resolution of the paper version of the migration due to lead iPhone instability.
Future use PC Suite installation procedures will no longer be installed in the system space, but directly to the installation
Var / root / Library / NetDragon, to ensure that users can install more procedures.
If you need to install the program before the migration to this directory, please uninstall the original installation of the software, re -
Can be installed.
3. Solve SMS version 1.1.3 and above can not remove the problem.
4. Order to improve the reliability of a button and compatibility.
5. Use that sort of a bond, in some iPhone in the end of the sliding contact on the issue of withdrawal.
(Re-install or upgrade a key sort patch can be solved)
6. Amended practical sort of a button, some less than iPhone view contact them.
7. Contact management to improve the reliability and stability.
8. Read music files Tag improve the reliability of information and stability.
9. Amended to delete the list after the music player list box can still operating problems.
10. Amended disconnect iPhone, iPod can still operating management issues.
11. Add and update operations for the first time iPhone PC Suite, asked whether the user create a shortcut on the desktop.
12. Improved calendar, in order to the new calendar, the calendar will list the correct position to have the new
On the calendar.
13. Improved contact import documents and vCard files iContact the reliability and stability.
14. Improve procedures for protecting and SMSD iSMS compatibility, the amendment procedures in protecting cell phone arrears or no sim
Card circumstances send text messages to retry issues.
15. AutoUpgrade automatically updated procedures to improve the reliability.
16.1.1.4 custom ringtone recovery support Chinese.
Ето какви са промените в двете нови версии на PC Suite, автоматичен превод от китайски:
2008-03-14 18:00 v1.0.3.5
1. Book Management 1.1.3 and 1.1.4 users for increased authority that function in order to resolve
Panda Reader in 1.1.3 and 1.1.4 users will not be able to read records preservation and decryption problem.
2. Reset authority to increase the competence of replacement book, in order to resolve Panda Reader 1.1.3 and 1.1.4 with
Preservation of families unable to read the records and decryption problem.
3. New version of Panda Reader publication. (Download management procedures)
2008-03-14 17:00 v1.0.3.4
1. Improve upload photos, and upload the photos will upload the photos to re-coding 1600 * 1200, to address the
Chuan photos will be Huaping even when the machine issues.
2. Daemon upgrades, pending the resolution of the paper version of the migration due to lead iPhone instability.
Future use PC Suite installation procedures will no longer be installed in the system space, but directly to the installation
Var / root / Library / NetDragon, to ensure that users can install more procedures.
If you need to install the program before the migration to this directory, please uninstall the original installation of the software, re -
Can be installed.
3. Solve SMS version 1.1.3 and above can not remove the problem.
4. Order to improve the reliability of a button and compatibility.
5. Use that sort of a bond, in some iPhone in the end of the sliding contact on the issue of withdrawal.
6. Amended practical sort of a button, some less than iPhone view contact them.
7. Contact management to improve the reliability and stability.
8. Read music files Tag improve the reliability of information and stability.
9. Amended to delete the list after the music player list box can still operating problems.
10. Amended disconnect iPhone, iPod can still operating management issues.
11. Add and update operations for the first time iPhone PC Suite, asked whether the user create a shortcut on the desktop.
12. Improved calendar, in order to the new calendar, the calendar will list the correct position to have the new
On the calendar.
13. Improved contact import documents and vCard files iContact the reliability and stability.
14. Improve procedures for protecting and SMSD iSMS compatibility, the amendment procedures in protecting cell phone arrears or no sim
Card circumstances send text messages to retry issues.
15. AutoUpgrade automatically updated procedures to improve the reliability.
16.1.1.4 custom ringtone recovery support Chinese.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Дадох Reset All и след като се рестартира показва само ябълката и онова кръгче дето се върти и през няколко секунди вибрира 2-3 пъти бързо и така си стои
edit: Крашна напълно - сложих му направо 1.1.4 и без това си мислех скоро да я сложа
edit: Крашна напълно - сложих му направо 1.1.4 и без това си мислех скоро да я сложа

Искам да докладвам, че снощи се възползвах от възможността да се рековерне телефона от направен преди това бекъп - всичко мина ок. Възстанови ми песните и артуърка към тях.
Доволен съм.
Доволен съм.
Айде да помоля някой от инсталиралите да ми каже може ли да се свали вече качена (с iTunes) песен в обратна посока - от телефона към компа. Просто си загубих оригиналите на един албум който качих преди време.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Може разбира се, като това важи не само за песните... 

iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Чудно мерси!
iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
cvalio много благодря!
edit: Аз успях да изтегля файла от 8 път, така че не се отчайвате, ако тегленето прекъсне.
edit: Аз успях да изтегля файла от 8 път, така че не се отчайвате, ако тегленето прекъсне.
Хора може ли да ми дадете някакъв друг линк към тази програма, защото от нито един от тези не мога да я дръпна 
-
http://ivanjonkov.data.bg/iPhone%20PC%2 ... .0.5.2.rar
Нещо го ударих на камък :roll: от нито един линк не можах да сваля програмата... от 1вия пост "стара, нова версия" пише че файловете са изтрити от ъпа. В другия линк - не разархивира защото файла е" damaged" ... нещо актуално като линк има ли? :oops: Благодаря.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
http://www.alekserviz.com/adamov/iPhone ... CSuite.rar
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Незнам аз ли нещо сбърках, но тази програмка ми причини много поразии. При опит да кача нещо на телефона съобщава за грешка и после каквото и да направя телефона минава в онзи добре известен режим - ябълка и въртящо се цветенце под нея. (нещо като синия екран на Windows-а)
Два пъти вече преинсталирам и за сега ще се въздържа от нея.
Но пак казвам - можее причината да е в мен или в компютъра ми.
Два пъти вече преинсталирам и за сега ще се въздържа от нея.
Но пак казвам - можее причината да е в мен или в компютъра ми.
iPhone 2G - 8GB (1.1.4 - 2.0 - 2.1 - 2.2 - 3.1.3)
Аз не успях да си свържа телефона с този ПЦ Суит
Като го пусна и ми казва че нямам инсталиран iTunes а после като натисна някаде по програмката и ми пише че телефона не е свързан
Какво ли не пробвах вече..... Ако някои има идея нека сподели :roll:
Като го пусна и ми казва че нямам инсталиран iTunes а после като натисна някаде по програмката и ми пише че телефона не е свързан

Какво ли не пробвах вече..... Ако някои има идея нека сподели :roll:
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
Стартираи iTunesa да познае телефона и после пускаш PC Suite , ще ти иска рестарт на телефона(некъв драйвер да си сложи) рестартираи го, като запали ще ти иска пак рестарт , тогава рестартираи PC Suite и трябва да се върже.
едит: Трябва преди това си инсталирал ZiPhone iBrickr Fix
едит: Трябва преди това си инсталирал ZiPhone iBrickr Fix
Пак не става, като пусна програмата и ми изписва че не открива инсталиран iTunes, а като натисна някоя от иконите на програмта и ми пише че телефона не е вързан към компа
А отнсоно ZiPhone, това не е ли програмката за отключване на кодираните iphone-и
Аз не намерих никаде в инсталера тези програмки.
А м/у другото съм с Windows Vista 64bit надявам се проблема да не е в това :oops:
Едит: Намерих в една тема че този ZiPhone I.... Fix се инсталира като добавя в сурса iappcat.com/r/2933
Това го направих и пак не иска да ми разпознае телефона :evil:

А отнсоно ZiPhone, това не е ли програмката за отключване на кодираните iphone-и
Аз не намерих никаде в инсталера тези програмки.
А м/у другото съм с Windows Vista 64bit надявам се проблема да не е в това :oops:
Едит: Намерих в една тема че този ZiPhone I.... Fix се инсталира като добавя в сурса iappcat.com/r/2933
Това го направих и пак не иска да ми разпознае телефона :evil:
...:::Pioneer Pro DJ:::...
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
PC Suite-а още не работи под Vista 64-bit, но с актуалните версии на iTunes няма преоблеми и под 64-битова ОС.
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Може ли някой да помогне, не мога да си качвам филми през този PC SUITE. Филмът съм го компресирал в формат (МР4) и когато тръгна да го прехвърлям на телефона програмата ме дисканектва. Моля Ви, помогнете. Същото се случва и със снимките и музиката. 

През тая програма може ли да се качват песни и видео-та направимер без да се налагат синхронизации както при Itunes?
-

Това досадно съобщение как да го разкарам. Може да ви се струва глупаво но имам телефона от 1 час , купих го отключен и изтеглих pc suite 1.07 , при опит да се стартира препраща към китайски сайт и дава това от картинката .
И се почва какво е iunlock и в компютъра ли е или в телефона и от къде се взема ако го няма ?
Ziphone ibrick от къде се взема , в компютъра ли стои или в телефона ?
Благодаря !!!
Колега то си пише на снимката която си постнал на инфо да добвиш сорса i.unlock.no в инсталер и да инсталираш 'Ziphone ibrickr fix 'на телефонa......
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ама кой да гледа ... кой да прочете ...важното е форума да се пълни с баластра ...Punki написа:Колега то си пише на снимката която си постнал на инфо да добвиш сорса i.unlock.no в инсталер и да инсталираш 'Ziphone ibrickr fix 'на телефонa......
thoughts are the gun ... words are the bullets