Проблем със синхронизацията

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
nasopraso

Проблем със синхронизацията

Мнение от nasopraso »

Абе проблема е следния. Скоро ще си имам Йфоун и сега си синхронизирам контактите от нокията Е66 към Outlook express или Windows Address book.

Ta... на 1 контакт имам няколко номера

Пример:

Nokia

Калитара
Тел: 0898123123
Моб:0887123123
Моб:0988123123
Home: 003595555

Права sync към Outlook express или Windows Address book и там:

Калитара
Тел: 0898123123
Моб:0887123123

Т.е губят се два номера...на други контакти един...на други три..!!! Гледах в настройките на Outlook express или Windows Address book за ограничния някакви - ц ! Мога да добавям нови полета за номера за телефони в Оutlook i WAB .. е направих го...после пак sync (само от телефона КЪМ Outlook express или Windows Address - обратния вариянт него права сещате се защо) и пак нищо!! :-/

Някви идеи или програми...които да прават full copy на контактите и после full restore на другия телефон?
Аватар
MtMCooLBG

Re: Проблем със синхронизацията

Мнение от MtMCooLBG »

Значи при мене, като синхорнизирам iPhone-a с Windows Contacts, в телефона примерно съм въвел следния контакт:

Име:
Кънчо Тимелков

Телефони:
Home 123456
Vivacom 444444
M-Tel 33333

и така на татък.

След синхронизацията, като отворя съответния контакт през Windows Explorer ми показва номера само с тагове за Home, Mobile, тези които са вградените.
След рестор като си качвам обратно контактите на телефона, всичко си излиза нормално.

При тебе нямам идея дали ще се получи по същия начин, понеже ще прехврляш контакти, но можеш да пробваш все пак.
И преди да почнеш да тестваш, си намери някоя програмка за backup на контактите от Nokia-та. Просто за всеки случай ;)

Иначе относно програма за прехвърляне на контактите от Nokia към iPhone не знам.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
Аватар
naso_95402
Обратна връзка:

Мнение от naso_95402 »

Мерси все пак...

Не откривам решение на проблема...даже и по другите форуми казват че няма още фиск. back up на контактите имам :) остава ми само да се надявам, че като си купя Iphone ще ги прехвърли всичките... ако не ще трябва да ги добавям някои ръчно
Iphone 5 iOS 9.3 ФЗ R-sim mini
Iphone 4 iOS 7.1.1 ФО
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

Виж първо какви варианти за имена на телефоните има в иФон-а... като ги направиш и в Outlook да са със същите имена - ще стане. Просто в иФон-а има известни ограничения в имената на телефоните. L-)
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Публикувай отговор