Gevey - turbo SIM за iPhone
Re: Gevey 3G - turbo SIM за iPhone4 излиза скоро
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
-
- Обратна връзка:
На тоя сайт в 99% от случаите пишат пълни глупости и неверни слухове. Хващат две думи извън контекста на написаното и пишат цяло свободно съчинение по темата. Поне десет пъти съм чел там, че ънлок излиза "другата седмица".pipera написа:HOPE?!
Междувременно има ли желаещи да направим обща поръчка за няколко Gevey - turbo SIM. Аз лично мисля, че си заслужава да се инвестират 70-80 долара. Отчитайки, че повечето тарикатчета тук сме си взели Четворките за почти без пари, крайно време е да ги пуснем в действие жертвайки още малко средства. Който има желание да се включи да пише - от София съм.
Ще ви посъветвам да поизчакате малко. Обявиха, че от 21 цената ще е 49$ .. вероятно малко ще се забави. Иначе бъдете сигурни, че скоро ще видим в борсата такива карти на цени към 200лв 

Имайте на предвид ,че ако звъните на 112 ей така, могат да ви блокират обажданията!
В китай този номер не е за спешни обаждания както при нас!
В китай този номер не е за спешни обаждания както при нас!
Доколкото виждам от клипчетата се затваря още дори преди да е дало сигнал свободно. Това се прави само когато се рестартира телефона - повечето хора със седмици не го рестартират така, че едва ли ще е голям проблем. Тethered джейлбрейка е много по-голям проблем от тази процедура примерно.
В крайна сметка трябва да прецените дали още месец чакане си струва парите, които ще дадете за турбосим защото едва ли ще има хора, които да ги ползват след като излезе софтуерния ънлок. Вмомента се въртят едни приблизителни срокове до края на Април при добро стечение на обстоятелствата. Разбира се НЕ се обещава както ще прочетете в Geohot.us
В крайна сметка трябва да прецените дали още месец чакане си струва парите, които ще дадете за турбосим защото едва ли ще има хора, които да ги ползват след като излезе софтуерния ънлок. Вмомента се въртят едни приблизителни срокове до края на Април при добро стечение на обстоятелствата. Разбира се НЕ се обещава както ще прочетете в Geohot.us
Последно промяна от nistel на 22 Мар 2011, 13:01, променено общо 2 пъти.
Тези сайтчета съм ги отписал преди 2 месеца...
Истинския GeоHot се крие!
Предлагам ви да ги разкарате и вие...
Всеки сам преценя...
Истинския GeоHot се крие!
Предлагам ви да ги разкарате и вие...
Всеки сам преценя...
В никакъв случай нямах предвид за теб .. лошото е, че тези сайтове всъщност вредят като изфабрикуват новини и когато се окаже, че са излъгали негативите са по посока хакерите а не към сайта, който прави много добри пари от реклами. Колкото повече лъжат и заблуждават хората толкова повече пари от посещения ..
Казвам ви го за добро.
Това, което се пише по twittera на хакерите и това, което се публикува по тези мършави сайтове няма нищо общо!
На времето и аз бях заблуден, но нямаше кой да ме предупреди..
Сега, аз го правя за всички в този форум!
Това, което се пише по twittera на хакерите и това, което се публикува по тези мършави сайтове няма нищо общо!
На времето и аз бях заблуден, но нямаше кой да ме предупреди..
Сега, аз го правя за всички в този форум!
-
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен с uomoto. На тия лъжливи сайтове изобщо не може да се вярва. Може и утре да излезне ънлок, но може да се "позабави малко" - например още 6 месеца.
Колкото до "намалената цена" след 21 Март - днес вече е 22-ри и за сега намаление не виждам. От къде си го прочел това? Може би е пак някаква лъжлива информация.
Така или иначе, докато се съберем достатъчно желаещи ще минат още няколко дни. Ако цената падне на 49 долара - супер. За сега сме трима. Мисля, че си струва, ако поръчаме поне 10 преходника.
Колкото до "намалената цена" след 21 Март - днес вече е 22-ри и за сега намаление не виждам. От къде си го прочел това? Може би е пак някаква лъжлива информация.
Така или иначе, докато се съберем достатъчно желаещи ще минат още няколко дни. Ако цената падне на 49 долара - супер. За сега сме трима. Мисля, че си струва, ако поръчаме поне 10 преходника.
От дистрибутора в САЩ и за цял свят. Като гледам имат все още сериозни проблеми с билинг системата на сайта си а и може би чакат първоначалния наплив да секне.
При всяко положение ще и намалят цената особено когато изкарат инвестицията която са наляли за да стане тоя турбо сим. Иначе производствената му цена едва ли надвишава 1$
Не виждам голям смисъл да обединяват поръчки освен за намалянето на доставката, която така или иначе не е голяма. Отстъпка за количества няма да ви направят към момента за под 100 бройки.
При всяко положение ще и намалят цената особено когато изкарат инвестицията която са наляли за да стане тоя турбо сим. Иначе производствената му цена едва ли надвишава 1$
Не виждам голям смисъл да обединяват поръчки освен за намалянето на доставката, която така или иначе не е голяма. Отстъпка за количества няма да ви направят към момента за под 100 бройки.
-
- Обратна връзка:
Колко пари искат за доставка до БГ? И с какво пращат? Ако е по пощата ще ги чакаме 3 седмици. Аз правих сметка да ги изпратят (безплатно) до един приятел в Щатите (ще отнеме 3 дни вероятно). След това той ще ми ги препрати с UPS за около 140 долара (още 2-3 дни). Ако се съберем 10 карти ще се вържат под 85 долара и ще дойдат за около седмица.nistel написа:От дистрибутора в САЩ и за цял свят. Като гледам имат все още сериозни проблеми с билинг системата на сайта си а и може би чакат първоначалния наплив да секне.
-
Добре ,в крайна сметка , това което се видя е, че може и само набиране на 112 без да се чака да вдигне отсрещната страна, а има ли значение при входящи повиквания и каква е ролята на 112 в случая?
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
-
- Обратна връзка:
Само тръгваш да набираш и веднага затваряш, преди да е почнало да им звъни. Идеята е, че трябва да се предизвика сим картата реално да потърси свързване с GSM мрежата, за да се инициализира. Почти в цял свят можеш да избираш телефонът за спешна помощ дори без да ти е активна сим картата, че дори и да няма обхват твоя оператор (стига да има друг наличен оператор).londongunner написа:Добре ,в крайна сметка , това което се видя е, че може и само набиране на 112 без да се чака да вдигне отсрещната страна, а има ли значение при входящи повиквания и каква е ролята на 112 в случая?
Става все по-добре! Вече е потвърдено, че отключва и 4.3 с ъпдейтнат бейзбанд. Какво става, ще поръчваме ли?
Да Ви кажа , смятам , че това с набирането на 112 , не е някъв проблем и лесно може да се замени според мен , с набирането на номера на оператора примерно, за да не се притеснявате , че ще Ви блокнат номера , като звъните на 112 !
Не можеш да набираш нищо освен 112 ако не си се сврързал с мрежата на оператора ти.
Иначе стойте далече от 4.10.01 ако искате да имате някога софтуерен ънлок. Турбосим картите нямат много дълъг живот ..
Иначе стойте далече от 4.10.01 ако искате да имате някога софтуерен ънлок. Турбосим картите нямат много дълъг живот ..
някой пробва ли я тази карта и работи ли наистина?
-
и аз тва чакам да разбера ...
Е неможахте ли един път Вие да пробвате първи нещо бре момчета , сакън да не се минете а ? 

-
нямам идея по къв начин да се докопам до тая карта освен от е-бей , което е доста занимавка ,иначе с удоволствие бих пробвал първи . казаха ми тука в един сервиз че щели да поръчат скоро , но незнам колко ше е скоро
Най-ниска цена:)))
http://cgi.ebay.co.uk/Gevey-Turbo-Sim-U ... 605wt_1140
http://cgi.ebay.co.uk/Gevey-Turbo-Sim-U ... 605wt_1140
Аз съм си поръчал и по обещаното от продавача, трябва да дойде до четвъртък(31.03.2011)!!! Като я сложа ще пиша!!!
Доообре:)))
- todorfachev
Да и ако можеш кажи от къде си я поръчал.viki_ssf написа:Аз съм си поръчал и по обещаното от продавача, трябва да дойде до четвъртък(31.03.2011)!!! Като я сложа ще пиша!!!
IPhone 4, 16gb, ios 4.3.5, locked to movistar, with Gevey