Здравейте на всички.
От няколко дни забелязвам странен проблем с Ipod-a: случва се от време на време да не мога вляза в Settings, Notes, YouTube, Music и Game Center (всички бутони, които са от ляво). Същото нещо наблюдавам когато прелистя и отида на приложенията ми. Натискам върху тях, но тъч-а не отчита и не ги отваря. Мислех, че проблемът се е появил от jailbreak-ването и преди 2 минути ресетнах и възстанових заводските настройки, но уви. Проблемът остава. Не се появява всеки път, но ме притеснява. Също така, при браузване със Safari-то се случи дисплея да реагира на съвсем различно място от това, на което съм цъкал аз... Някакви идеи на какво може да се дължи това? Ако е хардуерен проблем имате ли представа колко г/д би излязъл ремонтът, тъй като плеърът не съм го купувал, а го спечелих от томбола и не съм много сигурен дали имам някаква гаранция за него... Благодаря предварително!
Ipod touch 2G проблем с тъч скрийн-а
Re: Ipod touch 2G проблем с тъч скрийн-а
Ресторни го от ДФУ и избери Set As New от iTunes.
Ок, сега го правя и ще пиша като стане готов.
Готово е, но проблемът остава. Не ми работят бутоните от ляво цялата колона...
Предполагам е от самия тъч... Кофти, но ще трябва да го водиш на сервиз.
А сервиз в Пловдив да препоръчате? И г/д някаква ориентировъчна цена колко би излязло удоволствието?
Не разбирам много, но според мене ще ти излезе солено, знаеш как е в България! Иначе сервиз не мога да ти кажа, потърси в гугъл или в Golden Pages.
Лоша работа... Ем, каквото такова както казват хората
Благодаря за отговорите!

Интересно, забелязах, че ако натисна дисплея долу вдясно бутоните започват да си работят... Нямам намерение разбира винаги когато го използвам да го придържам отдолу. Плеърът не е изпускан нито е удрян, грижа се за него добре. Намерих сервиз в Пловдив, които били представители на bushona.com
Някой използвал ли е услугите на този сервиз?
Някой използвал ли е услугите на този сервиз?